Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pufy, dr. nu i-a mai facut lavaj, a zis ca e mai bine, s-a uitat cat i-a secretat ochiul intr-un interval de 14 ore. Lavaj inseamna ca ii spala dr, la microscop, canalul respectiv. Eu am ramas sa-i fac spalaturi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

fetelor, se poate amesteca piureul de mar plus cereale cu lapte? ca sa-l pun in bibe...

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Da Ralu asa ne-am gandit si noi ca o fi de la scunele acide diareice un pic iritata la anus...

Gety ma bucur ca esti mai bine cu mik

Alessiaaaa felicitari si tie pt dintisorul pretios al lui Armand. Abia astept sa o vad si pe a mea cu 2 dinti sus si 2 jos ca un soricel...cred ca o sa rad continuu de ea...

M-am gandit zilele astea si eu la o posibila eruptie dentara...de a a vut ea scaunele astea moi asa de mult...si tot roade la jucariile gingivale...faimoasa felie de pepen pe care am mai vazut-o si pe la voi ( Lilina)...si alte jucarioare plus manutele...dar la noi e pepene galben

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

MamiLili noi (adica Emma) are un hemangiom destul de mare in partea dr.(cum sa spun...pe zona ficatului).Este de dimensiunea unei monezi vechi de 5 lei. De ceva timp s-a oprit in crestere si la mijloc a inceput sa se inchida la culoare. Parerea mea e ca de acum involueaza.Dr spune ca pana la 9 ani e posibil sa dispara. Este operabil dar atat timp cat nu deranjeaza copilul n-am de gand sa o operez(vb de laser).Dar in fiecare dimineata aplic fluocinolon pt. ca are un aspect uscat si cred ca uneori, din cauza asta, este si pruriginos.

Emma
Dana mamica fericita de Emma 5-11-2006
Poze noi

Mergi la inceput

Itzy, eu nu am jucarii pt. gingii. Este si cam devreme, dar intreb si eu de une le-ai luat, ca sa ma pregatesc si eu.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by GETY

Itzy, eu nu am jucarii pt. gingii. Este si cam devreme, dar intreb si eu de une le-ai luat, ca sa ma pregatesc si eu.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Sunt "Primii pasi" luate de la Cora, Carrefour...la raionul pt bebei. Sunt diverse forme...luna , elefantel, manute, felie de pepene, capsuna, ...sunt dragute si destul de moi...sunt recomandate de la 3 luni in sus. Cele mai moi si preferate de a mea sunt semiluna si pepenele...celelalte au niste aderente si sunt un pic mai tari..dar tot le roade

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Simoky, eu cred ca fiecare are dreptul sa posteze pe ce forum doreste. Dar eu cred un singur lucru: nu conteaza unde scrii, ci conteaza ce scrii.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Ei, Itzy, sper ca pana ii ies dintisorii Mariei, sa se deschida si Carrefour in Iasi. Ca noi n-avem inca. O sa avem cat de curand Selgros si Kaufland. Pupici pentru raspuns!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gety gasesti jucarii gingivale foarte variate si la preturi accesibile (cam 4 RON) la orice farmacie.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Gety ai mare dreptate!

Mergi la inceput