Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )
Raspunsuri - Pagina 15
GETY spune:
Pufy, dr. nu i-a mai facut lavaj, a zis ca e mai bine, s-a uitat cat i-a secretat ochiul intr-un interval de 14 ore. Lavaj inseamna ca ii spala dr, la microscop, canalul respectiv. Eu am ramas sa-i fac spalaturi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
_Ralu_ spune:
fetelor, se poate amesteca piureul de mar plus cereale cu lapte? ca sa-l pun in bibe...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
itzy-bitzy spune:
Da Ralu asa ne-am gandit si noi ca o fi de la scunele acide diareice un pic iritata la anus...
Gety ma bucur ca esti mai bine cu mik
Alessiaaaa felicitari si tie pt dintisorul pretios al lui Armand. Abia astept sa o vad si pe a mea cu 2 dinti sus si 2 jos ca un soricel...cred ca o sa rad continuu de ea...
M-am gandit zilele astea si eu la o posibila eruptie dentara...de a a vut ea scaunele astea moi asa de mult...si tot roade la jucariile gingivale...faimoasa felie de pepen pe care am mai vazut-o si pe la voi ( Lilina)...si alte jucarioare plus manutele...dar la noi e pepene galben![]()
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
danidani74 spune:
MamiLili noi (adica Emma) are un hemangiom destul de mare in partea dr.(cum sa spun...pe zona ficatului).Este de dimensiunea unei monezi vechi de 5 lei. De ceva timp s-a oprit in crestere si la mijloc a inceput sa se inchida la culoare. Parerea mea e ca de acum involueaza.Dr spune ca pana la 9 ani e posibil sa dispara. Este operabil dar atat timp cat nu deranjeaza copilul n-am de gand sa o operez(vb de laser).Dar in fiecare dimineata aplic fluocinolon pt. ca are un aspect uscat si cred ca uneori, din cauza asta, este si pruriginos.
Emma
Dana mamica fericita de
Emma 5-11-2006
Poze noi
GETY spune:
Itzy, eu nu am jucarii pt. gingii. Este si cam devreme, dar intreb si eu de une le-ai luat, ca sa ma pregatesc si eu.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by GETY
Itzy, eu nu am jucarii pt. gingii. Este si cam devreme, dar intreb si eu de une le-ai luat, ca sa ma pregatesc si eu.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Sunt "Primii pasi" luate de la Cora, Carrefour...la raionul pt bebei. Sunt diverse forme...luna , elefantel, manute, felie de pepene, capsuna, ...sunt dragute si destul de moi...sunt recomandate de la 3 luni in sus. Cele mai moi si preferate de a mea sunt semiluna si pepenele...celelalte au niste aderente si sunt un pic mai tari..dar tot le roade
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
GETY spune:
Simoky, eu cred ca fiecare are dreptul sa posteze pe ce forum doreste. Dar eu cred un singur lucru: nu conteaza unde scrii, ci conteaza ce scrii.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ei, Itzy, sper ca pana ii ies dintisorii Mariei, sa se deschida si Carrefour in Iasi. Ca noi n-avem inca. O sa avem cat de curand Selgros si Kaufland. Pupici pentru raspuns!
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
eloise spune:
Gety gasesti jucarii gingivale foarte variate si la preturi accesibile (cam 4 RON) la orice farmacie.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre