Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Buna dimineata burtici, mamici si bebei!

Felicitari proaspetelor mamici si bebelushilor

Daconst ai avut o poveste a nasterii diferita si o nastere greuta. ca acum sunteti bine!

Liuda hai pe forum poate vezi o sugestie de la mamicile patite, care iti poate fi de ajutor! E mai bine sa impartasesti pareri si sa ceri sfaturi decat sa te chinui singura. Hai sa ne povestesti de capricornitza ta!

Eu raportez ca am intrat in 37 de sapt. si nu pot decat sa ma bucur. De asemenea rapotez ca am un volum maaare , dar na' asta e riscul meseriei de viitoare mami.

Maine ma duc la controlul saptamanal la obstretician si miercuri la echo sa vdm ce mai face bebe. Pana atunci mai stam cumintele.

O saptamana buna fetelor, fara greturi, dureri de nici un fel si fara colici!

Elena , mami de 36s

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Pup si eu mamicile, burticile si comorile!

Am intrat sa va salut, sa va zic k sint pe-aicisi ...k mi-am achizitionat in leagan pt bebe.
Pun link mai jos:

http://www.kiddy.ro/leaganelectronicvisefrumoasesmartswings-p-363.html

Eu l-am luat pe albastru, desi o sa am fetitza...am zis k se murdareste mai greu. Mi l-au adus la usa in 3 zile de la comanda. Are toate partile componente. Din pacate, nu l-am asamblat inca pt k nu am reusit sa fac afortul asta sigurica. Il asteptam pe tati...care vine din pacate, tocmai cind nasc, pe 16 febr.
Eu sint incintata de leganush...pt k scaunul are pozitie de total culcat pt bebelusi mici-mici si e kiar f incapator, merge bebe in el pina la 15 kg si dupa cum arata, 1 m lung. In rest, ce m-a mai incintat e k are acumulator si poate fi conectat la priza, nu trebuie sa iau baterii tot timpul.
Sint curioasa sa il vad in functiune

Adinush...felicitari! am vazut pozele...super arati. Trebuia sa existe si o compensatie pt cit ai suferit, nu?

pup,

Marce 36+

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">POOOOOZEEEEE 2005-2006

Vine bebelina mea, Lara-Ioana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Gabi filmul era la PROtv,la propriul cinematograf
Eu de abia ies la paine ca nu am cu cine sa las fta si tu credeai ca ma duc la cinema?Vise taica,vise..

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Ajutoooor!!!!
Care aveti nr lui Iosup, Si daca aveti idee cat costa o eco normala la el?
Am o prietena in impas. Va rog mult, da-ti-mi un pm cu numarul. Nu mai stiu cine il avea...

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Shine, trimis PM

Loredana 38+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

marce si eu am leganut din asta de la fratele meu, ei l-au luat pt bblina lor dar nu a stat in el sub nici o forma mai mult de 5 minute. sa vedem a mea daca are alte gusturi...

Marina mami de Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

quote:
Originally posted by Helenutza23

quote:
Originally posted by bozo

Fetelor m-a rugat Felicia sa va zic 2 vorbe. A nascut pe 27 un dolofan de 3,900 kg!! Nasterea s-a declansat natural, desi e dusese pentru inducere. Puiu a inceput sa suga, si ea crede ca mai sta vreo 3 zile in spital.

Nastere usoara celor care mai sunteti burtici! Pupici tuturor!

mai bine ne spui id-ul ei ca dupa nume nu imi dau seama... poate fetele sa stie, si sa o puna si pe ea in lista cu mamici.
sa fie un bb sanatos si cuminte!

37+

PAKO si pe bb LIVIU!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

fain leganutul,noi am primit cadou de la socrii un set cu tot felul de chestii,printre care piesa de rezistenta e un balansoar dar inca nu l-am testat.ma gandeam ca la vara la tara poate o sa doarma bebe in el ziua,sa vedem...nu toti bebelusii accepta .cum ziceai si tu marina nepotica ta a refuzat sa doarma in balansoar.de asta ma cam feresc sa dau bani pe chestii de care ma indoiesc ca ar avea cine stie ce efect asupra lui bebe.am si deschis un subiect la "parintii intreaba/parintii raspund" despre obiecte cumparate pentru bebelusi si care s-au dovedit inutile.sunt interesante parerile primite.

adinagata,m-am linistit...te si vedeam la mallsi ma gandeam ca numa io mi-s mama paranoica si stau lipita de bebe si nu indraznesc sa ies nicaieri,ma mustram singura.bine,am iesit si eu nitel...dar am stat pe telefon.maica-mea a zis ca daca si data viitoare cand ies o mai innebunesc cu telefoanele isi da demisia din functia de bona

un mare mare mare pentru proaspetele mamici!!!

si contractii dese ,eficiente si nedurerose pentru cele care se pregatesc sa aduca bebei pe lume

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Gabi vad ca bagi zazanie. Cica cum stam cu utza utza. Inca intreb, ce e aia? Oare oi mai gasi ce trebe cand o fi? Miercuri merg la dr sa vaz cum ma prezint si sotul are o speranta maaaare de tot. Dar eu ma intreb, cum facem noi cu bebe pe langa noi? Om vedea, oricum, cum nu mai alaptez banuiesc ca e mai rapid, in sensul ca pot lua una alta sa nu vina bb 2 chiar asa de repede.
Noi nu am iesit nicaieri impreuna, aseara am avut o tentativa, ca era mama la noi dar nu a vrut dansul. Singura am iesit si n-am dat nici un tel. Cand ies zici ca sunt scapata de la nebuni, nici strada nu mai stiu s-o traversez ca lumea, era sa ma pocneasca un autobuz zilele trecute. Ieri am si condus.

Mai fetele din Bucuresti, si la voi e vantoasa asta? Eu afara m-am gandit sa nu il scot ca vedeam ca e vant rau (desi uitandu-te din casa e o zi SUPERBA) si l-am pus la usa de la balcon la aer. Ei bine, cu toate geamurile inchise in casa, nu s-a putut. Un curent de imi trantea toate usile, si cum si asa ii curge un ochi, am renuntat.

Ce sa fac cu ochisorul asta care ii lacrimeaza tot timpul? Am dat cu ser fiziologic dar ... oare e de ajuns?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Rmarce, Loremunteanu merci de Pm

Dragele mele mamici.
Stiu sigur ca s-a mai discutat, dar asta este, daca nu am notat, acuma ce sa fac? Bombaniti-ma dar ajutati-ma!
Ce cosmetice ati cumparat voi pt. bebe:stiu ca trebuie sampon si sapun si ceva lotiuni. Sunt aterizata ca de pe marte, si nu stiu ce sa pun in bagaj.
Nu imi trece prin cap decat chicco, dar zic eu ca voi, cele cu experienta ma puteti ajuta mai bine.
Acum burta mea ia diverse forme schimonosite si se intareste in partea superioara (astea or fi contractii d-alea nedureroase?)
Si dopul, cum arata domnule dopul ala faimos? CA am citi tot soiul de variante: piftie, muci (pe bune ca mi se face rau). Eu ma hlizesc de doua zile in chilotei.Am gasit ceva, pe-acolo, fac descoperiri arheologice. Vineri a fost asa, ca o ramita (na, halal comparatie)roz, ieri a fost ceva maro galbui, de aceeasi forma. Azi dimineata bucatele mici, mici, cu un firisor rosu parca.

Mei, nu radeti, ca tare rau este sa fii prostut si sa n-ai habar.
Azi noapte m-a durut burtica. Am visat ca imi venise CM

Si acum ma doare burtica, undeva jos, si spatele, dar suportabil, Nu cred ca sunt astea contractii... ca am vazut io in filme cum tzipa alea cand vine bebe.De mentionat ca ieri am avut oaspeti si am muncit ca femeia de serviciu...

Si spray-ul ala oximed la ce este bun?

Saru' mana in avans de raspunsuri.
Oricum, de notat ca eu nu vreau sa nasc. Mai am treaba, trebuie sa mai aiba si el rabdare macar o saptamana.

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput