LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 29
carmenpit77 spune:
Tcelen tot pe 2 sunteti? Am vazut acum cand am votat dar nu stiam dc ma uit bine.
Sanatate pt Ana -Maria
ema.72 spune:

LA MULTI ANI AMBRA!. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de noroc si fericire in viata. Cristina sa va traiasca puiuta si sa va aduca numai bucurii. Pupici si toate cele bune. 
Cate ceva si despre noi. Mario e tot mai activ, nu mai vrea sa doarma noaptea, cred ca l-au chinuit dintii cateva zile dar acum pare ca se trezeste doar ca sa ma vada si sa-mi spuna cateva cuvinte, asa ca sunt nevoita sa-l ascult uneori si o ora sau doua. Asta se intampla de obicei de la 12 la 2 noaptea sau de la 2 la 4. Ma rog de ar fi asta singura trezire ar fi bine dar mai sunt si altele, atunci adoarme dupa 10-20 min. Deci sunt zombie.
Am vazut ca s-a vorbit de rahitism. Noi suntem nevoiti sa facem injectii cu D2 ca Vigantolul nu ne-a ajutat prea mult ( eu am schimbat sticluta in fiecare luna si din septembrie i-am dat cate 4 pic).Motivul pentru care suntem suspecti de rahitism este sternul care este mai mare cu 2 cm decat circumferinta capului. Saptamana viitoare incepem injectiile si mi-e groaza.
Pupici la toata lumea si numai bine.
Ema si Mario (09.03.06)
tania2 spune:
LA MULTI ANI LA MULTI ANI LA MULTI ANI
AMBRA, eu si Bianca iti dorim tot binele din lume!
Serj, sa va bucurati de ea! Ai o familie tare frumoasa!
pupicim mult
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
claudia_d spune:
Cat,sanatate multa tie si Annei.
Ai dreptate in ceea ce priveste "preferinta" la plans pentru anumite persoane,dar m-am intristat pt.ca pediatra mi-a spus ca e pacat de Vlad pt.ca e un copil sanatos,dar daca nu-l socializez si nu incetez sa-l supraprotejez( a se intelege rasfat?) o sa ajunga un individ cu frica de oameni si evenimente noi.Ceea ce e ciudat e ca Vlad e un copil f.vesel si sociabil cu cine prefera,iar de supraprotejare poate sunt eu subiectiva,dar nu mi se pare c-o fac.
Deja am impresia ca undeva gresesc.Instructorul meu auto mi-a recomandat sa ma rup cat mai mult de copil ,pt. ca i se pare ca sunt prea stresata din cauza lui.Mi-a dat o gramada de sfaturi legate de copii,privite din prisma unui barbat care a crescut doi copii acum 17 ani,cand toti copii mancau aceeasi mancare ca si parintii,cand etapele diversificarii erau comprimate intr-una singura:acomodarea cu mancarea familiei."Doamna ,daca toata lumea ar creste copii ca dvs,unde am ajunge?Copii cresc oricum"
Chiar daca sunt obosita si stresata nu ma intereseaza decat un singur lucru:ingerasul meu sa creasca sanatos,fericit si inconjurat de dragoste.
Eu am avut acum cativa ani o sinuzita,care s-a dovedit a fi in final o rinita alergica.De cate ori aveam crize,de obicei primavara si toamna,luam un antialergic,calciu+vit.C,doxaciclina.
In crizele mai usoare aplicam un sfat babesc, care la mine a dat rezultate:se rade un pic de hrean prin razatoarea cea mai mica,se stropeste cu putin spirt,se pune intr-un batic de bumbac( de preferinta rosu),se impatureste de cateva ori si se aseaza pe frunte jos,cam unde incepe nasu'.Se tine 1-2 minute,cat poti suporta si apoi se face o pauza mica si iar se incearca.In total ar trebui sa stai cam 5 minute.Sper ca sfatul meu sa te ajute.Si eu ar fi trebuit sa fac punctie,dar au trecut mai bine de 10 ani si nu mai am decat rar probleme.
Kim,cand Vlad avea 3 luni am schimat pediatra,care cand a auzit ca n-am schimbat Vigantolul a facut crize.Cateva luni i-am dat Vigantolette 1000,iar acum ii dau de 500 si fontanela lui e OK.
Micaalsa,pentru nasu'infundat eu ii pun lui Vlad cate 2 ml ser fiziologic in fiecare nara si dupa 5 minute ii scot mucisorii cu batista bebelusului.Imediat dupa asta ii pun in fiecare nara cate doua picaturi de Pivalone 1 %.Peste nopate cand se trezeste si nu poate se respira ii mai pun apa de mare.E f.important sa-i cureti bine nasu'.Pivalone se administreaza maxim 3 zile, de preferat dimineata si seara.Noaptea ii pun pe o batista langa pat Karvol.Sunt niste pastilute care contin un ulei mentolat,care ii ajuta sa respire.
Pediatra m-a sfatuit ca de fiecare data cand incepe sa-i curga nasucu' sa-i dai si Panadol si Nurofen alternativ,cel putin 5 zile.
POZE
alinaalex spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE
AMBRA!!!

![]()

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
Micaalsa, da-i Vibrocil (picaturi) si nimic altceva. Serul fiziol. e cam slab, nu prea ajuta, altceva nu are rost daca nu curge nasucul si daca nu tuseste. La noi a avut intotdeauna efect.
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
Kim, nu-i nici o problema daca s-a inchis fontanela deja. Stai linistita.
Cat, si la noi se va tine Fasching, noi suntem in Forumul German. Super costumatia de iepuras a Anei!![]()
Irina, bine ca ai scapat de gips, ooff, nasol, 3 sapt. de recuperare zici...numai de astea nu-ti lipsesc... iti doresc multa-multa sanatate!
Mihaser, si voi bolnaviori...
multa sanatate Tzumpininului!
poze
ursuletul meu
alinaalex spune:
Tcelen, sa stii ca am votat si noi in fiecare zi! mai bag un vot acuma!
poze
ursuletul meu