LMA* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

mihaser, nu eu am deschis capitolul asta ... multumim altcuiva, nici eu nu stiu sigur cui.
delia, te admir sa stii ... stii ce vrei de la viata si reusesti sa fii fericita in situatii in care alta (eu, de ex) ar lua decizii poate grabite. Tu stii cel mai bine ce sa faci, nu se poate pune nimeni in locul tau sau al meu. Noi, fiecare, ne-am zis parerea si cum am reactiona fiecare ... dar cum zicea cineva tot de pe-aici ... oamenii nu-s ca boabele de porumb sa semene unii cu altii. Asa ca daca te simti pregatita pentru bb2 da-i bataie , fa o surioara la Rudy.
tchelen, nu stiu ce se intampla pe pagina aia cu concursul. Intentionat m-am uitat inainte la clasament, sa vad cate puncte aveti fiecare si dupa ce am votat si m-am uitat, nu se schimbase punctajul. Ia fa un pic de gargara pe-acolo.
kim, sa stii ca si eu sunt de aceeasi parere cu tine referitor la mesajele individualizate. Cred ca mai important e sa intrebam ce avem de intrebat, sa ne spunem problemele si bucuriile, sa ne aratam bebeii in poze si filmulete fara sa tot asteptam un raspuns de la fiecare in parte. Sincer, eu de-aia n-am scris la Odisee decat foarte rar. Mi se parea asa aiurea sa tot iei pe fiecare-n parte si sa zici ceva, chiar daca in drept nu aveai mai nimic de zis. Si se tot umplu paginile aiurea. Cred ca asa ar scrie si alte mamici care nu au timp sa raspunda la fiecare-n parte ... eu am auzit de la fete care s-au retras ca asta ar fi motivul ... nu pot tine pasul cu paginile ce se umplu rapid aici.
Sa stii ca ne-a prins boala asta a cucaritului si uite ca nu scapam de ea. Nu stiu pe Ada de cand, da' eu sunt bolnava de mult. Imi place sa prajituresc mai mult desi de-abia daca le gust ... mie nu prea-mi plac dulciurile. Dar le fac si le mananca altii. Reteta pt. timp? Hmmm ... tati care sa stea cu bebele, chef si www.culinar.ro hai ca poate te prinde si pe tine.
Nu se deschide pagina cu pozele Aliciei. Vezi care-i buba.

Ieri a venit mama ... boierie curata. Am dormit neintoarsa noaptea trecuta, asa bine-i cand macar din cand in cand iti mai ia cineva din atributii.
La Iulia-i infundat nasucul dar nu-i curge deloc. Si asta de luni ... de-abia poate saracuta sa bea lapticul din biberon. Nu stiu ce sa-i mai pun in nas sa o desfunde ... am incercat fel de fel de spray-uri cu apa de mare dar sunt apa de ploaie. Nu-mi dati vreo idee?
Pupici

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

A NASCUT SERJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ! ASEARA LA ORA 22.14 PM ORA ITALIEI,O FETITA DE 2530 GRAME PRIN CEZARIANA.APGAR 9.CENTIMETRI URMEAZA SA AFLAM.AMBRA ESTE BINE,SOMNOROASA.SERJ ESTE CU CATEVA DURERI,INCOMODITATE DIN CAUZA CEZARENIEI SI NENOROCITA DE TENSIUNE CARE NU II DA PACE.

AMBRA BINE AI VENIT PE LUME.SA CRESTI MARE SANATOASA SI FRUMOASA!
--------------------------------------------------------------------------------
Editat de - Tina_Welsh on 10/02/2006 18:10:37

Urmeaza o avalansa de felicitari si urari de bine pentru Ambra si Serj .... Ce vremuri, ce emotii !! Ce ne tremura sufletul la toate, stiind ca urmam la nascut !!

LA MULTI ANI, AMBRA !! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA-TI BUCURI PARINTII TOATA VIATA !

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

LA MULTI ANI, AMBRA!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa, fericita si sa ai o viata plina de bucurii! Domnul sa te binecuvanteze si sa luminezi viata parintilor tai intotdeauna!Cristina si Carlo sa va traiasca minunea mica!Sa te faci bine repede, Ambra si sa te bucuri de petrecerea pe care ti-o pregatesc mami,tati si Sergio bineinteles!
Ambra, s-o rogi pe mami sa ne scrie cum ati petrecut si ce mai faci tu,da? Cristina te asteptam aici!!!!

La fel si pe Noe cu Bia ! La locul vostru pe lista, pai se poate ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI AMBRA!!SA AI PARTE DE SANATATE,NOROC SI PARINTII TAI SA SE BUCURE DE TINE!!!
SERJ SA-TI TRAIASCA MINUNEA !!PUPAM PITICA SI MAMICA!!

Delia te admir pt felul in care gandesti si pt faptul ca esti o persoana foarta hotarata.Bineinteles ca tu stii ce e mai bine pt tine si pt pitic.Te rog sa nu te superi ca mi-am exprimat parerea Sa dea DD sa te bucuri de cat mai multi copilashi care sa te faca fericita!!

miha felicitari pt examene!!

kim nu am putut vedea fotografiile!!

Fetelor dupa cum v-am zis,aseara am fost la taverna.Am lasat bebeul la soacra (numai eu stiu cum m-am desprins de el la plecare) si in drum spre taverna pe balcoane,pe ploaie,lumea statea si prajea la carbun carnaraie.Am ajuns la taverna si era o atmosfera de carnaval cu ghirlande colorate agatate,baloane,serpentine,suflatori cu clovni.Erau o multime de copilasi costumati gargarite,printi,printese,mickey-mouse,etc pana si oamenii mari erau mascati.S-a pus lumea pe mancat si la un moment dat au inceput sa danseze intr-o nebunie.Ce mai, era o atmosfera demna de carnavalul din Brazilia!!!Dar cei mai dulci erau copilasii!Am si zis ca de-abia astept sa mai creasca si Nick si sa-l vad si pe el alergand de colo-colo.A fost tare frumos si muzica de carnaval!Intr-adevar ce e al grecilor e al grecilor:stiu sa se distreze din orice!!!Acum imi astept socrosenia cu copilul!Nu va puteti imagina ce goala mi s-a parut casa fara el azi-noapte cand ne-am intors.Am hotarat sa-l las acolo pana dimineata sa nu-l trezim si sa-l scoatem in frig noaptea.
In alte ordine de idei.. nu stiu daca in Ro a aparut dar la noi tot fac astia tam-tam pt vaccinul impotriva cancerului la uter si tare ma bate gandul sa mi-l fac.Se zice ca numai femeile pana in 30 de ani il pot face.Voi ce ziceti?

Poze:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

fetelor eu va multumesc tare mult in primul rand ca nu m-ati uitat, in al doilea rand pt cuvintele frumoase pt Ambra. (si pt mamica ei )
irina mi ai facut o mare surpriza cu mesajul de la nastere . azi dimineata ma gandeam la ziua cand s-a nascut, ca ma trezisem, nici nu-mi trecea prin minte ca in ziua aia se va naste! apoi la pranz contractiile, si seara... surpriza! desi in drum spre spital ma gandeam ca acasa nu ma vor mai lasa, speram in sinea mea sa o mai pot tine.
azi, nu mi vine sa cred ca a trecut deja primul an!!!
asa cum a spus si ciuf, ambra este bolnavioara. ieri am stat toata ziua cu ea in brate, cu febra peste 39. nu a vrut sa manance nici apa nu vroia. tot ce apropiai de gurita, refuza
spre seara, a vomitat, si noaptea in pat iar. acum este mai bine, tot cu febra 37, dar este vioaie. oofff, nu va spun ce ganduri negre imi treceau cand o vedeam inerta, cu ochisorii rosii si umflati si...
acum ma bucur ca a inceput iar sa combine obraznicii
petrecera o vom face maine, si sper ca vedeta va fi in forma
eu va multumesc inca odata pt urari, si doresc la toti copilasii muuulta sananate, si la mamici la fel!
pe toate fara exceptii

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

La multi ani Ambra! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Serj ia uita-te tu in calendarul forumului

Fetele am pus si noi pozici
aici

Micaalsa...m-am pacalit...cred ca Ciufulet a fost! Multumim Ciuf!

Fetele vroiam sa va multumesc tuturor ptr mesajele de incurajare si ptr urarile de la multi ani de la 10 luni. Bun venit printre noi Carmen!

O sa revin mai tarzior ca ma duc la smotru...casa dulce casa!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

LA MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE MULTE BUCURII SCUMPA AMBRA!!!Sa cresti mare si sa ai o copilarie fericita!!!

KIM,nici eu nu am reusit sa vad pozicile,oare de ce?
PUP pe toata lumea si fug inapoi la somnic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

LA MULTI ANI AMBRA !!!

Sa it dea Dumnezeu multa sanatate si sa ai o viata plina de bucurii si fericire!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

LA MULTI ANI AMBRA! Sa ai parte numai de bucurii si sa-ti fie viata plina de clipe frumoase alaturi de mamica ta care te iubeste mult de tot!
Ieri am fost ieri la doctor pentru vizita lunara si Vlad , de cum a intrat in cabinet si a vazut asistenta a inceput sa urle.Plangea cu suspine si la un moment dat aveam impresia ca nu mai poate respira.Doctorita mi-a zis ca trebuie sa socializez mai mult copilul, ca sa-i elimin teama de straini.Voi aveti asemenea probleme cu ghioceii vostri?
Aseara,dupa ce ne-am intors de la doctor,a inceput sa-i curga nasul si azi noapte s-a sculat din ora in ora pentru ca nu putea respira.E a treia oara cand raceste.De cate ori au racit copilasii vostri pana acum?Mi se pare ca raceste cam des.El sta zilnic afara in jur de 4 ore (cu pauze) si nu pot sa-l tin casa intr-un clopot de sticla de frica sa nu raceasca.
Kim,sunt de acord cu parerea ta despre mesajele individualizate.
Pe mine m-a certat doctorita ca nu i-am aruncat Vigantolul dupa o luna.
Eu am probleme cu Vlad seara inainte de culcare.Dupa ce-i dau laptele se comporta ca si cum i-as da cafea:capata o energie inexplicabila.
Eu il culc,el se ridica in picioare si incepe sa rada sau sa se certe cu mine.Dupa o ora de culcat-ridicat ii cant un cantec de leagan,il mangai ,incepe sa-i sa inchida ochisorii si dupa 5 minute e din nou in picioare.Se scoala si pe la 4 dimineata,se ridica in picioare si incepe sa cante.Ma termina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Claudia, acum am venit si eu de la dr mea de familie si Anna la fel s-a comportat cand a vazut-o pe dna dr, s-a pus pe un plans...Problema la noi e ca nu face la fel cu toata lumea, are pata pusa pe dr de familie de plange cum o vede si asta demult de la 4-5 luni si la fel se intampla in prezenta altei cunostinte . Cand mergem la pediatrul ei n-are nici un stress, desi asta ii face si vaccinuri, asa ca...Poate ca sunt persoane pe care nu le plac ei, nu?
Cat priveste programul de somn al lui Vladut, nu stiu cat o sa te consoleze daca iti spun ca ne asemanam tare, Anna se trezeste tot asa in jur de 4-5 si se ridica in picioare, incearca sa escaladeze patutul, vorbeste , canta si...tot asa sfarseste prin a fi luata in brate de mine sau de tati si cantam impreuna "a, a, a, nani -na!".

Despre noi,acum... Am amanat din nou operatia pt ca pitilina e in continuare cu bronhiile pile de secretii, tusita, mucioasa...tot tacamul.Eu am reusit sa ma "virusez" si am dat intr-o frumoasa sinuzita, acum mi-a dat dr trimitere la ORL pt punctie dar mooooor de frica. Aveti idee cum e, a facut vreuna din voi asa ceva?

Dr ne-a reomandat o mutter-kind cura, undeva la o salina pt 3 saptamani, asta fiind platita de asigurare dar...ce fac eu cu Daria, nu o pot lasa singura cu tati atata timp?

AndreeaG, multumesc mult de sfaturi Sa stii ca m-am uitat dupa gutui, dar n-am gasit, mai cautam. Eu ii dau Imunobaby pt intarirea sist imunitar, poate o sa vedem ceva in bine. Tare mi-e teama insa ca ma mosteneste, eu am astm bronsic.
Pe cat ati fixat intalnirea pana la urma? Poate reusesc sa ajung si eu, avem programata venirea in RO pe la mijlocul lui martie.

Irina, cum merge cu recuperarea? Offffff, cat ai si tu de tras! Si zi asa, avem covoare la fel... lui Andrei !

Micaalsa, sper ca Iuila e mai bine acum! De cand tot vreau sa-ti multumesc pt vestile despre Cosmina si Harris, transmite-le toate cele bune de la noi!

Tcelen si noi v-am votat! Bafta in continuare!

Catrinel17, spor la mutat!

Mari78, ce mai face Teodora? Si Anna cum vede ceva interesant incepe si cere "ata, ata, ata" pana i se da , mai nou e "NANA ata, ata".

Mai aveam cate ceva de zis dar nu ma mai lasa copilele acum...

A, si noi ne pregatim de carnaval, Fasching aici, Poli. Ce frumos a fost la voi, v-ati distrat aseara! Lasa ca anul viitor il iei si pe Nick !
Dariei i-am luat costum pt gradinita, va fi magician si a trebuit sa pregatim si pentru Anna ceva. Ce ziceti,i se potriveste asta ?

am trupa! Sanatate multa bebeilor bolnaviori!

Mergi la inceput