Casatorie mixta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Si al meu barbat vorbeste perfec romaneste...Asa ca eu - puturoasa de mine...!!! - am invatat ceva greaca din "zbor". Am facut cateva luni cursuri la o scoala dar cat sa stiu sa citesc.
Cu ai mei socrii vorbesc o greaca asezonata cu engleza si chiar romaneste ca mai avem putin si invata ei romaneste mai ales de la copil...
Copilul a inceput destul de tarziu sa vorbeasca si a inceput - bineinteles - cu romana. Acum, si-a dat drumul si la greaca. Incercam sa vorbim in casa cu el mai mult greceste.

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

sotul vorbeste perfect romana, cu rudele comunic in engleza, care de altfel e si singura limba folosita in casa cand sunt eu acolo.
primele mele cuvinte in araba au fost "nu stiu", "nu pot", "nu vreau", dupa care socrul meu profesor de limba araba) a considerat ca am ajuns la chintesenta oricarei limbi .
ce mai stiu in araba am invatat de la soacra-mea, cand mergeam cu ea la cumparaturi sau cand vorbea cu cineva care nu stia engleza. deocamdata mi s-au lipit de creieras niste expresii. dar toata familia e foarte mandra de mine cand mai spun 2-3 cuvinte in araba. spun ca sunt un geniu.
normal ca vreau sa invat araba macar cat sa ma descurc singura undeva. si plus ca desigur copilul va vorbi araba si m-as simti ciudat sa nu il inteleg.

PRIVILEGE 12+
http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

venisi si eu ma primiti?
si eu sunt casatorita cu un japonezeste un om supperb si este foarte familiar ,,,ne-aam cunoscut acum 4 ani jumate,neam casatorit acum 3 ani si avem o fetita de 2 anisori....suntem fericiti si ne iubim mult
cu religia fiecare cu a lui el budist eu ortodox..de cate ori am vrut la biserica ortodoxa ma dus el ,cand merge la templele lui ma duc cu el...niciodata nu mia cerut sa ma dau pe religia lui ..eu nici atat nu iam cerut sa se dea pe ortodoxie....desi nu e crestin..noi am botezat aici 3 copilasi..na refuzat niciodata..chiar il incantat..........
bineinteles caa la inceputul casniciei..am avut si noi unele altele insa nu prea grave,,mai mult de la liba..imi zicea cate ceva si nu intelegeam si incepem sa ne huiduim..el limba romana nu prea stie decat 2-3 cuvinte si engleza la fel ,,,asa ca cateodata cand voiam sai zic ceva si nu puteam sai explic ii desenam pe hartie..acum ne amuzam pe prostioarele din treut insa mie una mia fost greu
si mam apucat de invatat..singurica ba cu el si acum scoala...
dar in rest sunt toate bine si frumoase...soacra si socru nam ..nu iam cunoscut niciodata ca murise pana salcunosc pe el..asi fi vrut sa ma bucur si eu de socri ..insa asta este...
iubitiva mult si sa auzim numai de bine

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

quote:
Originally posted by silvana75

Sarboaica din mine nu-mi da pace ...
E adevarat ca sarbii au renume de barbati gelosi, fustangii si chefuitori dar nu se poate generaliza. Sora mea a casatorita cu un sarb de la mama lui de acasa, din Serbia, locuieste cu socrii si ii e foarte, foarte bine. Are o soacra de milioane si un sot la fel.
Eu sunt casatorita cu un ungur, iar cu soacra-mea ma inteleg foarte bine. Normal ca fiind sarboaica sarbatorim Craciunul si Anul Nou si pe rit vechi.
Niciodata nu au existat nici un fel de discutii ... doar sotul imi mai spune cateodata ca sunt sarboaica afurisita

Silvana si Bubu
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

sarboaico, ai fost super si imi placu ca mi-ai atras atentzia finutz! Vezi, deci aveam dreptate mama sarbului (na ca nu indemn la discriminare, da cum altfel sa-i zic?!?!?!) era sarita si nu are legatura cu faptul ca are ea alte obiceiuri si asha e si normal sa se respecte ambele rituri, dar prietena lui pisimuky a fost clar trasa pe sfoara, vezi doamne din cauza diferentzelor de obiceiuri, care de fapt erau diferentze mari de caracter si bun simtz.

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaintruder spune:

s-a postat de doua ori.... si am sters a doua postare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Si eu sunt casatorita cu un japonez.Ne-am casatorit in anul 2000.
Nu am intampinat greutati in cuplu,poate doar in privinta limbii,la inceput.E un om extraordinar,care stie ce inseamna iubirea si respectul.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118


Mergi la inceput