Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 28
silvi_2005 spune:
Eu am avut o noapte cu multe treziri...pe la 4 ii dadeam panadol ca nu stiu ce sa mai fac...
Ingrid, pupici si sa scapati si voi repede.
Nu pot sa tastez mai mult ca vad ca a adormit si fug sa imi fac tema la franceza ca azi am curs din nou. Eu nu i-am dat calciu dar cred ca o sa-i dau...poate ies mai repede dintii....nu stiu ce sa mai zic.
Pupici tutror, tare frumos Alai si Denisa ca aveti zapada, pupicei de la noi.
O zi buna tuturor!!!
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
anasebe spune:
Bumbita Mai greu sa-ti trimit un PM, ca nu-l ai activat.
Sebe Ana Rodica
BCR
nr. cont 5101600033848536
cod IBAN: RO57 RNCB 5080 6000 3384 8536
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
toanca spune:
Neata.
Anasebe a ajuns scrisoarea mea?
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
bumbita spune:
multumesc mult ana, imi era greu sa caut in capitolul anterior.
eu aveam PM, caci am mai mai primit PM, da' intr-adevar nu era activat.
l-am culcat si eu pe sebi si acum sunt free pe net
poze si filmulete sebi
bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)
monica70 spune:
Buna dimineatza si de la mine,de la birou .
Am primit vesti ca Diana s-a trezit la 8,dar a mai adormit pana la 10,30 dupa aia ,a papat tot,numai lapte n-a vrut iar.Dar esential e ca inca se lupta cu caruciorul ala.Deocamdata i-a rupt doar una din curelusele cu care se leaga papusile Astept noi stiri, despre noi dezastre in domeniu
In rest,aici e soare si bate un vant nasol.
MARAKI
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasebe spune:
AM PRIMIT UN E_MANDAT din Buzau.
petrecere Tibi
varsta Tibi
anasebe spune:
Nu am prmit nicio scrisoare inca!
petrecere Tibi
varsta Tibi
anasebe spune:
Diana Cumva de la tine??????????????
petrecere Tibi
varsta Tibi
ralirali spune:
Salutare gagici si bebici.
Iaca si eu la munci dupa un We plin cu strumfa.
Sa ne laudam cu ce mai facem - gabam tot ce prindem in WC, daca se poate bem si apa de acolo (aseara am prins-o ca isi inmuia stricla de ceai dupa care bea cu maaaaaare pofta), mancam crema de papuci (o sa pun si poze zilele astea), scoatem prize si alte asemenea traznai.
Mai fetelor, eu ma tot intreb de unde are strumfa obiceiul de a arunca orice pe jos, nu va spun ce ordine face si orice ii dau.
Suntem in greva de lapte de cateva zile si la noi ca si la Ana si Alain, laptele era baza. De cand si-a revenit din raceala nu mai doarme cum dormea ea. De doua zile de ex s-a trezit la 13.30 din somnul de dimi(adica vreo doua ore) si am rapus-o doar la 11 juma. Aseara am stat in pat de la ora 9 si a picat abia la 11 juma ca ii era somn si atata m-a pupat, m-a cantat, m-a fluierat (aseara i-a iesit prima data cu zgomot), de m-a capiat. La un moment dat am luat-o in brate sa nu se mai fatzaie atat si ea radea de mama focului si ma pupa si era fericire maxima. Sper sa fie doar o faza ca atunci cand a descoperit ridicatul in picioare, si sa fie doar comunicarea pe care o descopera tot mai mult.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
acina spune:
Buna fetelor,
Apar si eu dupa ce am citit toooot ce ati scris, ati avut un chef de vorba mama mama.
Andrei e ok are inca 2 dinti jos, saracutul d-aia era el asa suparat.
Sunt f prinsa la serviciu asa ca revin mai tarziu.
Pupicei multi .
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii