Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am plecat la nani,noapte buna si o saptamana super

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

moni-somn usor si trei furnici pe-un picor
O saptamana cat mai usoara!pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Anasol ca plec si eu la nanita...
Hai ca stiu si eu una cu purici dar mai lunga

Noapte buna,somn usor,
Sapte purici pe-un picior,
Sapte si pe celalalt,
Sa te traga jos din pat

O noapte linistita si un inceput de saptamana excelent sa aveti. tuturor.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Na'seara mamici,
V-am citit, dar is rupta de oboseala, efectiv mi se inchid ochii dar rteb sa mai rezist 10 min sa isi termien emma laptele si sa se termien serialul, 1 pe sapt urmaresc si eu-cel cu femeile disperate.
Am avut de facut bagajul emmei pt gardi, am ieist cu ea si cu tasu'afara 30 min in care m-am congelta ca nu am pus dresuri pe sub blugi sau nu mi-am luat pantalonii de ski si erau -9C dsi ningea, emma nu mai vroia sa plece de la derdelus si copii si caine,si am mai last-o 10 min cu dragos, eu dupa 15 am sters-o,si am facut pizza, plus o mincare pt ea, dragos a venit cu vreo 100 de bibani micutzi i-a curatzat soacra si uite asa s-a facut 7.45, pregateste-o de baie, da-i papa, am papat si eu,si am terminat ce aveam pt job, si pt frima lui dragos, si acum e 9.40 si as vrea sa dorm, sper sa am o noapte ok si sa pot dormi pina la 6.50.Aici o sa ninga si miine si martzi si vor fi cam -7C, asa ca ssa speram ca se va circula ok.
Anam- cum va mai simtzitzi?
Danast- cum a fost in vacantza?
Gravidutzelor- voi cevmai zicetzi?
Bee-cum esti, vreo veste cu ochisori?
V-am pupat si numai bine!

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Oficial, intram in clubul celor care urla noaptea din cauza dintilor, pana acum a dormit totusi pana dimineatza, insa azi-noapte, la 12, a inceput urlatul, tot in brate la tata-su a vrut si tipa daca o luam de la el...a fost misto, i-am dat Panadol si ma rugam sa aiba odata efect ca picam de somn, pe la 2 a adormit.
Ali, eu ii dau Calciu Pharco, e in sticlutza si tot 5 ml timp de 10 zile, chiar am vazut efectul, i-au iesit 3 dinti in astea 10 zile. M-am uitat pe el, cik e fabricat in Egipt, in fine, esential e ca ii place, ii dadeam cu seringa de Panadol si ar fi baut toata sticluta.
Moni, Denisa, spor la lucru (-9 si lui Emma nu-i era frig, nu-i ingheta nasucul?), ma duc la cafea si dupa aceea plec sa-mi ridic carnetul de sofer ca e gata, v-am !
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si noi tot Calciu Pharco.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza...
Ninge ca in povesti la mine...
http://i104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/DSC02490.jpg
Va las sa mai invatz ceva, am intrat doar sa va arat,

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bianca Ce frumooooos! Aici nici urma de zapada!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mirelus, eu ma simt in continuare rau. Ba chiar mai rau decat in zilele celelalte (capul imi vuieste, nasul e plin, ochii ma ustura, ma dor toti muschii . Sa mai continui? ).
Cea mai mare teama este sa nu le dau fetelor .

In dimineata asta am fost fericita fiindca mi-au dormit comorile pana la ora 9. Mare minune! De obicei Roxana se trezeste la 7 si e fresh. Dar azi a dormit mai mult decat sora-sa .

Anasebe, am modificat eu listuta de pe prima pagina. Nu mi-am dat seama care a fost problema, dar am facut un artificiu si acum macar arata bine.

March, inca o dovada ca am o conceptie buna: sfaturile celorlalti sunt mai prejos decat instinctul de mama. Sanatate multa Ioanei .

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

' neata!
anasebe trimte-mi si mie te rog mult un PM cu contul banaca si beneficiarul..azi vreau sa depun si eu banutii.

monica si sebi face la olitza de la 8 luni, acum face regulat...nu mai umple pampersul decat de pp.

denisa, eu sunt bine...nu am greturi, ameteala, starea de somn vad ca mi-a trecut, ma si mir ca la sebi a, in perioada asta la greu, da' acum...e totul. mergem la un nou echo la sfarsitul lui februarie sa mai vedem samburelul. cu lactatia am rezolvat-o , mai e putin laptic, sanii nu se mai intaresc asa, ii dau lui sebi doar la culacre sa suga, da' doar din obisnuinta si sa adoarma linistit...in curamnd nu va mai avea ce sa suga, caci imi pun in permanenta gheta.

tu nu ai aflat inca sexul lui bb2? deja se vede....eu sunt curiooooooaaaaasa...de-abia astept, am o presimtire ca e tot baietel, desi toti ne zic ca e fetita...

simo, ma intrebai ce mai e prin craiova...nu stiu de cand nu ati mai fost, dar s-a schimbat foarte mult...primarul asta nou s-a pus pe schimbari mari...modernizarea centrului, patinoar in centru, fantana cantatoare super cu jocuri de apa si de lumini, modernizat magazinul MERCUR, multi investitori, multe supermarketuri - pic, real, metro, selgros, billa, praktiker, mall si ...cea mai noua achizitie a craiovei - soseaua de centura care ocoleste tot orasul..astefl ca circulatia este mai aerisita prin oras de masinile care sunt in trecre prin craiova...cam atata

poze si filmulete sebi

bumbita 6 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput