Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

ali asa devreme te culci,ca aseara pe la 3 nu dormeai ,erai pe forum.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai cred ca numai baietzei mai sunt care papa doar pasat,nu?
INGRID la noi nu se pune problema cu taiteii,pe care daca pica vreunul il culege cu mana si il papa,iar galustele le inghite cu o gura cat o sura ... Si supa la fel ...
De ar bea laptele asa cum mananca supa! Totusi, acum seara a baut tot bibele de 150 ml dupa 2 zile de greva de lapte

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Hai ca am mai bantuit putin pe forum si iar mi-am bagat nasul pe aici....
Anasol aseara chiar nu aveam somn si m-am culcat dimineata la 6 fara un sfert

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

cum adik toate fetitzele papa mancarea asa bucati mari,numai baietii mai puturosi,adik dav e pe primul loc cred.
Anoooo ,tibi cum papa tot bucati mari mancarea sau ii faci cu blenderul?

Mergi la inceput

Ce parere aveti despre asta?http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93211

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj

Mergi la inceput

Mai voi cum stati cu olitza,ca la noi in afara de mami care o mai pune sporadic,noi ciuciu N-o fi prea tarziu,daca o mai las fara pus la olitza? Ma gandesc ca Emma face demult deja kk asa

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Eu stiu de Angelo,Daniel si David parca ... mai sunt?

Mergi la inceput

moni-noi suntem zero la capitolul olitza,asta mic al meu plange cand il pun pe ea,nu vrea deloc,in schimb si-o pune el in cap si mai trage cate o cantare in ea

Mergi la inceput

Hai ca ma intorc la o poveste poate ma prinde iar dimineata

Nici Iarina nu papa bucatele numai pasat cu furculita,dar papa foarte bine singurica pufuleti,banana,biscuiti si daca mesteca inseamna ca nu e nici o problema...o sa pape ea mai incolo si bucatele deocamdata imi face placere sa ii pasez cu furculita.

Azi si-a tinut iar singurica banana si a papat-o fara sa imi arate manuta ca e murdara

ali

Mergi la inceput

Nici noi nu stam bine la subiectul olita ca pur si simplu nu vrea sa stea pe ea asa ca.....................
Anasol

ali

Mergi la inceput