Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (146)
Raspunsuri - Pagina 23
szaboali spune:
Monica s-a culcat Dia?
Anasol pe David l-ati lasat la mama?
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
anasol spune:
ali-dav e la mama de vineri,dar am mai trecut pe acolo.,weekendul asta ne-am cam destrabalat,asta e.mai profitam si noi.
mirela-c mai faceti voi?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
S-a culcat ,era cam miorlaita si s-a enervat cand am scos-o din apa,adevarul e ca i-am facut cam rar in ultima vreme baitza si era in plina actiune cu ratustele,pestii,broastele p-acolo A trebuit sa o scot cand ii era lumea mai draga,dar a adormit repede: la cat s-a zdranganit cu caruciorul ala nici nu-i de mirare
ANASEBE vad ca nu vrea sa ne povesteasca ce-au facut azi
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasol spune:
anasebe s-a intalnit azi cu bee?cred ca pune poze ,e ocupata
anasebe spune:
Ce sa va spun mai? Ne-am intalnit cu cuscra si familionul, am baut o cafea, copiii s-au jucat...nah
Mirelo De maine chiar ca stau la panda sa vad de oplicrui. Nu se poate sa nu vina niciunul maine!!!!!!
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
szaboali spune:
Anasol va mai relaxati si voi ca si noi
Monica dar de cate ori pe saptamana ii faci baita Dianei? Eu ii fac la Iarina de 2 ori pe saptamana si cred ca e suficient ca si asa nu e cal sa transpire.
Fetelor eu v-am plec la culcarica...sa il prind pe Mitica de nas ca a inceput sa sforaie
O noapte minunata sa aveti
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
Povestea nasterii Iarinei
anasebe spune:
Nu am facut poze.
ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
anasol spune:
mirela si io to blenduit ii dau si am incercat ieri sa-i dau borsul cu painita, carnita si ce mai are prin el fara sa blenduiesc ,am facut asa cu furculitza mai marunt si nu a vrut pocitura sa manance pana nu i-am dat pasat tot,o putoare de copchil.Dar il las nu-l necajesc,ca pe mine acu ma intereseaza sa pape,sa puna pe el,nu sa manance bucati mai mari,o invata el ca n-am vazut pe nimeni la 20 ani sa manance pasat asa ca
monica70 spune:
Eu ii fac doar odata pe saptamana,maxim de doua ori,asta de prin noiembrie ... inainte ii faceam zilnic,sau vara pe canicula si cateva bonus de dusuri pe zi la mine in bratze . Acum e suficient ca sunt toata ziua cu ei de kk-cioasa in chiuveta Daca da caldura ii fac iar mai des,zilnic,ca probabil o sa mai scape pe afara,prin nisip si alte mizerii...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasol spune:
si io tot odata pe saptamana ii fac,inainte ii faceam mai des,dar decand tot cu imbolnavirile astea nu-i mai fac decat odata/week