Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)
Raspunsuri - Pagina 15
Yagmur spune:
Neatza,
Se vede ca Luca era mort de oboseala... a dormit de la 12 la 4.30, apoi de la 5 pana acuma.... si sint si eu fresh...
Dar a inceput deja sa planga... o alta zi oare cu colici?
deeA, ma bucur ca te-ai uitat la noile noastre poze; chiar radeam cand ma uitam cu doarme el in marsupiu.. zici ca asa doarme toata ziua; si oare plange ca nu ii dau bere...hehehehehe.. am pus doar halbele goale langa el..
chris, felicitari ptr botez; astept poze... 
Si acuma fug la Luca; ii pun suzi, o scapa.. plange, o pun iarasi si tot asa.... deci, fetelor, asa fac eu exercitii.. plus urcatul cu el in bratze 5 etaje.. dar cred ca in ciuda asta, nu am slabit un gram din cele 84 de kile 

Si avem zapada (vreo 2 cm, dar avem) SIC!!!!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
Laura13 spune:
salutari la mamici!
raportam o noapte excelenta (sa nu fie de deochi!). bebe a dormit de la 22.30 pana la 5.00, apoi a papat, si a mai dormit pana la 8.30. doar un picut la 1 a cerut suzeta ca a avut un picut dureri de burtica, dar foarte scurt, cam 2-3 min, ncici nu l-am ridicat din patut. asa ca sunt super fresh!!!
yagmur programul lui Daniel e cam asa: se trezeste in jur de 8 (azi a fost o exceptie), sta treaz, ne jucam, facem toaleta, papa la 9.30 pana la 10.00 si apoi doarme cam pana la 12.00. se trezeste, mai stam de vorba, papa la 12.30 pana la 13.00 si apoi doarme pana la 15.30 (e drept ca in perioada asta suntem afara). dupa masa de la 15.30 mai doarme cam 1 ora si se trezeste. deci de la 17-18.30 stam de veghe (de obicei in balansoar si un picut pe masa de infasat). dupa 19.00 doarme sau nu. aici variaza programul. baita la 21.00 dupa care papa si somnic pana la 5 dimineata, papa si se trezeste pe la 8. si o luam de la capat cu o noua zi.
miro, da in poza este sora mea Andrea si nepotica mea Stefania care are 2 anisori si este FASCINATA de bebe Daniel. apropo de sora mea trebuie sa zic ca ne-a anuntat in noaptea de revelion ca este insarcinata din nou 

. eu sunt super fericita (mai ales ca o sa aiba bebe Daniel pe cine sa chinuie
).
desiree eu zic sa arunci biberonul cat colo!!! mai ales daca spui ca i-a trecut icterul!!! mult succes!!
deeA multumim pt aprecieri!!!
chris felicitari pt botezul Alexandrei! asteptam poze! eu lumanarea am dus-o la biserica si i-am dat-o preotului. nu stiu ce a facut cu ea!
pupici la toate mamicile!!!! si tuturor bebeilor!!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
dolores spune:
yagmur,am vazut pozele cu luca,imi plac tare mult si mai mult m-a impresionat ca esti nevoita sa-l cresti singura...serios..m-a miscat fatzuca lui inocenta
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
Laura13 spune:
yagmur m-a facut dolores curioasa... si sunt in totalitate de acord cu ea!! 
kokorina am primit si eu id si parola de pa yahoo si am reusit sa vad pozele cu cei doi ingerasi!! SUPER FAINE!! 
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
asiza spune:
Buna dimineata, mamici si bebici!!!
Intrebare cu raspuns urgent, va rog!!!!! BB meu are pe tot corpul (pana si in cap) niste bubite mici rosii cu cap alb...Ce poate fi??? Le-am observat de vroe sapt, dar atunci erau doar cateva si si le-am pus pe seama faptului ca-i acld in camera lui...
Si mai am o intrebare...In dimineata asta bb a facut un kaki moale si parca spre verde...de la ce o fi???? Mentionez ca alaptez exclusiv, nu am mancat nimic neobisnuit fata de alte zile si nu iau Fe...
Va rog din suflet...sa-mi raspundeti ca am sunat si pediatra dar are tel. inchis...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
Mirona spune:
fetelor - care va laudati ca ati scapat de colici:
1. au avut bb-ii vostri kk verde?
2. sa fie asta apogeul colicilor?
3. a mea are doar noaptea - incepand de pe la 2-3 si pana dimineata cand reuseste sa faca un kk verde de-ti muta nasul - si tre aerisita neaparat camera.
uite asa o ducem de o saptamana - zilnic face dimineata un kk verde - dupa chinurile de noapte. Apoi adoarme bustean pana pe la pranz.
Pe dupa amiaza mai face un kk - dintr-acela normal grunjos, mustar si cu seminte.
Bonisan, sab simplex la greu - se chinuie tare bebelina mea. CAT MAI DUREAZA CHESTIA ASTA???
DECLARAM: ne place suzeta la nebunie - acum parca incepe sa-mi para rau ca am tinut mortis sa o accepte. Acum nu-si mai face scarba cand i-o dau - de-a dreptul o cere si urla tare cand o pierde in somn - VAI mie!!! (ca doara nu mai dorm cu ea - deci tre sa vin din camera alaturata sa i-o dau).
Fetelor - se apropie vertiginos luna februarie - cea in care imi pleaca sotul in delegatii - si raman singurica cu Kara - mi-e atat de groaza ... cred ca intru iar in vre-o depresie - ca asa ma apuca plansu ... numa cand ma gandesc.
am fugit ca altfel va intristez si pe voi.
you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Mirona spune:
quote:
Originally posted by asiza
Buna dimineata, mamici si bebici!!!
Intrebare cu raspuns urgent, va rog!!!!! BB meu are pe tot corpul (pana si in cap) niste bubite mici rosii cu cap alb...Ce poate fi??? Le-am observat de vroe sapt, dar atunci erau doar cateva si si le-am pus pe seama faptului ca-i acld in camera lui...
Si mai am o intrebare...In dimineata asta bb a facut un kaki moale si parca spre verde...de la ce o fi???? Mentionez ca alaptez exclusiv, nu am mancat nimic neobisnuit fata de alte zile si nu iau Fe...
Va rog din suflet...sa-mi raspundeti ca am sunat si pediatra dar are tel. inchis...
Oanacu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
1 - de la caldura - sau poate pipi sau poate laptele varsat pe el
(cel putin asa are Kara pe frunte - dde la caciulita - uneori si mai are pe gat - unde reuseste sa curga laptele)
2. de la colici - nu te panica - sunt crize mari de colici - nu mai stiu unde a citit sotul - azi mi-a zis: crizele astea de colici sunt atat de puternice incat un adult nu le-ar putea suporta. - saracutii de ei.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Laura13 spune:
asiza eu stiu (dar cel mai bine sa vada un doctor) ca bubitele cu cap alb (ca niste cosuri) sunt eriterm. de aceea te sfatuiesc sa vezi un doctor. intre timp da cu bepanten su pune sapromed pudra. cat despre kk... habar n-am. dar e normal sa fie moale, nu?
si sanatate!
miro fruntea sus si curaj mamico!!! o sa te ajuta DD sa treci bine peste perioada in care vei fi singurica. stai linistita.. te ajuta karina!! si noi suntem aici ca sa plangi pe umarul nostru virtual!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
dolores spune:
miro,noi am terminat cu colicii de vreo luna,dar pana acum nu a facut kk verde...poate ca nu am terminat de tot si nu-mi dau eu seama.nu vreau sa te bag si mai rau in ceatza.
in al doilea rand ne ai pe noi,nu vei fi singura si sunt convinsa 100% ca te vei descurca...eu asa te cunosc..te pup dulce si special
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor
bamboletta spune:
Neata 
Asiza-cum a zis si Laura fare a fi eritem asa a avut si Antonia dar in spital mi-au zis sa nu-i fac baita pana nu-i trec si sa dau cu Sapromed pudra ![]()
Yagmur-frumoase pozele cu Luca 
Chris80-
felicitari pt botez
asteptam cu nerabdare pozele ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia