Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006(8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Mirona
ruxandra_sb intru si eu la restul mamicilor pupacite? he he sufar din lipsa de bagat in seama.

Pai se poate??!!
Prima de pe lista "invizibila" esti matalutza.

Uite-aici ca sa-mi spal pacatele:

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Intrebare: cat de activi sint bebeii vostri? Luca daca doarme 2 ore/zi... si asta cand sintem afara. In rest, ori gangureste, ori are chef de vorba... ori colici (de 2 zile sufera si ziua).
A adormit exact inainte de a merge la baitza, si-l las sa doarma, dar in curand se va trezi ca vrea papa. Si nu mai am putere sa-i fac baitza dupa ce l-am leganat in bratze toata ziua. Ma doare operatia prea tare.... Am deja insomnii de oboseala... maine cu sigurantza cer ajutor la prieteni.... sa vina si ei sa-l mai linisteasca...
Lavinia, am vazut si eu poze acuma. E tare frumusel bebe strumf Mihaita.
Bamboletta, dupa tata Luca are sange de moldovean, si cum el face curte la toate fetele .. se cere si el pe lista.
Adela, Luca chiar e constipat... acum vad ca mai face daca ii pun o masura de ceai de musetel in bibe... dar azi i-am luat temperatura sa vad daca nu cumva are febra.. si si-a dat drumul imediat. Dar nu vreau sa-l invat asa...
Fug si eu in patutz, desi nu mi-e somn... si astept sa vad cum va fi noaptea...
O noapte frumoasa tuturor si fara colici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

O noapte buna&linistita va dorim, Yagmur + bb Luca.

11 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ruxandra, care este mai exact pozitia "catelus"? am eu o vaga idee... dar totusi ?

yagmur, in general marc sta treaz dimineata in zori vreo 2 ore, de pe la 6 asa... si seara avem concert cate 2-3 ore, depinde. din fericire, in rest doarme. de regula dupa papa sta max 30 min si adoarme.

tot nu sunt lamurita cu programul de gym. am mai intrebat de el, ma ajuta cineva?

Diana & Co
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Of nu am somn

Yagmur-antonia papa pe la 12-1 apoi doarme pana la 7-8 dim cand papa apoi somnic pana la 10dim apoi iar papa pe 11-12 uneori adoarme uneori nu apoi iar papa pe la 15-16 apoi somnic pana la 18 apoi vrea joaca baita si apoi somnic bineinteles ca nu este tot timpul asa sunt zile cand nu doarme mai deloc ziua

Dianarus-exercitiile sunt pe mailul comun de yahoo
eu am cam tras chiulul cred ca nu voi mai scapa de slaninuta asta de pe burta oricate abdomene as face

fug si eu la somnic noapte buna somnic usor si fara colici
Antonia doarme de la 9 abia acum am vazut cat e ceasul nici nu ma mai culc astept sa se trezeasca sa pape

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ruxandra, pupici dulci de la noi..acuma fugim si noi la somn.. ca la 3.30 da Luca alarma iarasi...
Si sper ca restul mamicilor sa fie acuma in pat si sa viseze frumos si ele si bb-ii lor....
Noapte frumoasa tuturorYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

desiree - nu se poate sa itzi refuze sanul asa de repede. Ai incredere in el si in tine, TREBUIE SA REUSHITI. Si Ana face asa de multe ori, si ea nu stie ce e ala biberon. Uneori eructeaza, dar uneori nu, si mi-am dat seama care era problema abia dupa ce o data am auzit partzul acela puternic, la ceva timp dupa "criza" de la san. Cand face asa eu o iau de la san si incerc sa o ajut sa se linisteasca, o tin sa eructeze, sau ma joc cu piciorusele ei ca sa o ajut sa faca kk mai usor. Uneori e f. nervoasa dar pana la urma se linisteste si atunci reluam suptul. Nu il tine agitat la san.

Scrie si Dr Spock ceva despre asta, si recomandarea e aceeasi, sa faci o pauza de 10-15 minute si sa reiei alaptarea dupa aceea.

Va tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Yagmur - Bambo aproape ca a descris programul nostru, cel putin cel de noapte! Ana e activa de obicei intre 10 si 14, apoi intre 18 si 23. Sigur ca sunt variatii relativ mari de la programul asta dar in general, intre 10 si 23 doarme o repriza de aprox 3-4 ore dupa-amiaza, in rest depinde, de multe ori inca o ora seara inainte de masa de la ora 22. In rest maninca, sta, are chef de joaca, se agita, plange... cand/cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

gata! ne-am intors! nu pt ca am fi fost plecati pe undeva, ci pt ca a fost o sapt f grea si f stresanta, dar acum s-au linistit apele.
am botezat pisica. sunt f mandra ca am ajuns si pana aici, dupa niste zile destul de cumplite-detalii administrative de care alex nu s-a ocupat, in sensul ca nu a avut timpul fizic necesar sa acorde atentie detaliilor. dupa el era simplu, ii pui pe toti dintr-un grup la o masa si gata. problema e sa fie si masa pt cati sunt la grupul respectiv, pt ca, de exemplu, am avut 2 persoane care nu prea megeau nici unde, si i-am asezat in cele din urma la noi. faceau parte dintre colegii lui alex, care initial fusesera invitati 8 persoane, dar au anuntat ca nu vin, si imiv ramasese masa goala. nu puteam lasa doar 2, asa ca au inceput diverse scheme.in fine, nu mai conteaza, important e ca a iesit totul super.
nasa o frumoasa, o sa vedeti si cand o sa pun pozele. i-a adus niste chestii superbe de botez, intr-o cutie mare, cu funde si cu dantele. iar lumanarea avea floricele si 2 ursuleti de plush, o sa vedeti si asta tot in poze dupa ce sunt gata. bebe a plans putintel la biserica, dar alex ii tinea pumnisorul sa il suga, iar ea il sugea cu atata putere, ca se auzea in toata biserica. evident am ras de nu am mai putut.
a fost interesant ca la botez au fost 2 copii, alexandra mea si alexandr sau alexandre, nu am inteles bine, amandoi nascuti pe 7 decembrie! parintele a schimbat panglica cu care au fost legate lumanarile si a zis ca sunt frati de botez. plus ca un unchi de-al meu cunostea un invitat de la celalalt botez, asa ca o sa le luam si nr de tel, sa mai vb din cand in cand. pt alexandre au adus flori f frumoase, au decorat f frumos cristelnita, in schimb alexandra mea a avut un trusou mama-doamne!
si la restaurant a fost f bine, iar tortul o minunatie. imi pare rau ca nu sunt disponibile si fotografii, dar sapt asta le primim si noi si fireste ca le pun sa fie vazute.
casa mea e un dezastru acum, e plina de cadouri, de fapt ambalaje de acdouri, continutul pungilor e imprastiat prin toata sufrageria, dar eram terminati aseara, nu am mai strans nimic.
baita a fost tot aseara, ca azi pleca din localitate nasa, plus ca am fost fericita ca am terminat in aceeasi zi. nasa mica-are 9 ani- a fost f incantata, a tinut-o pe bebelina in brate, i-a dat sa manance, a spalat-o pana si la fundulet.
cam atat in linii mari.
o sa ma apuc sa citesc din urma, dar le iau pe rand. nu am nici mancare gatita, trebuie sa restructuram prin camara, sa incapa cutia de la botez si lumanarea-ce se face cu lumanarea, stie cineva? dar daca am reezolvat-o cu botezul, restul nu mai conteaza.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna dimineata,de fapt dimineata la noi a fost de pe la ora 6,atat a binevoit printul meu sa doarma.
YAGMUR colicii nostrii tin mai mult ziua ,iar de cat de activ este bebe iti dai seama cat de activ este toata ziua daca urla mai tot timpul, iar somnic nu facem decat in brate ,iar daca ne punem jos,gata somnul,si o luam de la capat.tie si lui bebe LUCA care e un scumpicel cum o tine el pe mami din marsupiu,iar faza cu berile e tare
LAVINIA P si LAURA13 vazut poze cu ai vostrii bebei,sunt niste scumpi,sa va creasca mari si sanatosi.
CHRIS80 felicitari pt.crestinarea bebeului,iar cu lumanarea, din cate stiu eu, se pastreaza pt.ca te mai duci cu ea la biserica sa scoti nasii sau cam asa ceva, nu stiu sigur cand anume,cert e ca trebuie pastrata.
Urez si eu bun venit noilor mamici!

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput