Mamici de ianuarie - februarie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Aventura, iti multumesc pentru sugestii. Avem deja umidificator. Dar nu il tineam tot timpul deschis. Higrometru din asta nu avem, o sa luam. Ce valoare e optima, stii?

Da, chiar, buna teoria cu baia, eu am pe toate, si temp in camera, si termometru, si toate la locul lor, si prosop moale si tot urla de ii tremura gura. Probabil ca nu il tin bine ... io stiu. Eu si acuma il intorc cu spatele in sus, e singura pozitie in care nu plange sau scanceste doar. M-am gandit ca ii place asa si atunci il spal repede pe cap si pe gat cu fata in sus si il intorc pe cu spatele in sus, si restul i-l spal in pozitia asta, daca tot nu mai plange asa tare. Cica cu timpul vine si dexteritatea ... sa speram.

Mai chiar, Liuda ce mai e cu ea? Si Aelita la fel ... . Parca vazusem mai devreme un mesaj cu la multi ani de la ea. Sau am vedenii?

Pupici,
Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Haideti ca eu postez mesajul si abia apoi imi mai vine cate o intrebare.
Voi ce parere aveti de corsetul ala caruia i se face reclama la teleshopping, Slim & Lift? Ca ma gandeam sa imi iau si eu ... . Are cineva?

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna diminieata,
IOANA pupa mama fata sa treaca ameteala.Asha ma bucur ca esti happy.De abia astept sa iti impartasesc si eu gandurile si trairile dupa ce am sa nasc.Hai ca numai e mult si termin si eu.
De liuda....daca nu o sa dea ea nici un semn astazi am sa ii trimit eu un sms sau am sa o sun.

37+ Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, AVENTURA, multi de la mamica veterana.

Nu am intrat de multa vreme, prinsa in treburi casnice si alimentarea piciului, apropo de formula de calcul a cantitatii de lapte necesar, si noi suntem pe la 20% din greutate, noaptea are apetit mai mare, ziua e mai puturos.

Cat despre scaune, kk face numai noaptea, dar la greu, ca dimineata cand il schimb trebuie sa fug cu el la baie sa-i spal funduletul. Am mai auzit si eu de tehnica cu termometrul in fundulet, dar nu mi se pare o idee buna, cred ca e mai bine s-l las sa-si regleze singur ritmul.

Baita ne place, dar ne place mai putin sa stam in pielicica goala inainte si dupa, atuni tipa piticul de-ti astupa urechile. Eu nu pun asa de multa apa in vanita, chiar trebuie sa-i acopere umerii? O sa incerc si asta deseara.

CATALINA, imi pare rau ca esti invadata de prieteni binevoitori si plini de sanatoase principii de igiena, eu care sunt mai rea am interzis vizitele la bebe pana trece valul de viroze, iar virozele o sa treaca cand vreau eu. In brate nu-l dau la nimeni, ci doar la bunici. E prea micut ca sa risc o tampita de viroza acum. Si-apoi, daca se spala pe maini asta nu inseamna ca-l cresti intr-un glob de sticla, pe maini se cara cai mai multi microbi!

cristiana si David Cristian 21.12.06

http://new.photos.yahoo.com/cristivona70/album/576460762386576940

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Chiar...ca mi-am adus aminte..spalatul pe maini este de bun simt fratilor..cand vii in casa te speli pe maini..la noi e reflex!

Cris fata si bebelul!

Cata, io cred ca nu are sens sa dai banii pe corsetul ala..poti sa-ti iei o burtiera de la sensiblu din aia cu arici..e f. buna!

Mai mult incepe si tu in casa usoare exercitii, 10 min. pe zi..cand doarme Matei: ridici usor piciorul (genunchiul la piept), apoi in patru labe duci piciorul in spate si apoi in sus si in lateral. Asta e parerea mea, costumul ala scump e egal zero..

Chiar, te-ai cantarit..

Ref. la plansul lui Matei la baita cand il speli cu fata in sus, incearca sa-l tii usor intr-o parte cum era in filmuletul Aelitei ..Dar un suport din ala de tinut bebe in cadita ai incercat? Cu un prosopel ud pe el..poate asa se simte mai in siguranta..Incearca sa-l uzi usor si sa-i vorbesti tot timpul..mai intai un piciorus apoi funduletul etc..

Alinatxa, daca vorbesti cu Liuda, spune-i ca o si o asteptam sa revina cand se simte ea in stare..
Tu cum rezisti...eu nu mai am rabdare deloc, maine intram in 38+..doamne nu mai am rabdare sa-mi vad puiul..

Aventura 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Aaaa...scuze Cata, valoarea umiditatii optima in camera este 50-60%!!

Aventura 37+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata fetelor!!!

ce faceti?

cata nasoala faza cu vizitele,noi le-am zis din start ca nu se poate acum la inceput,mai ales ca e perioada de viroze...si clar cine intra la bebe in camera se dezinfecteaza,descalta etc.noi nu am primit decat pe nasii lui bebe si pe socrii (dar au cu totii bun simt si se retrag daca e cazul sa manance bebe sau sa facem baie).pe socrii chiar i-am invitat sa treaca sa o vada pe micuta cand vor dar se limiteaza la week end pt moment.nici ai mei nu vin tot timpul peste noi,desi locuim in acelasi apartament.vin doar daca ii solicitam noi si atat.saracul tata chiar cred ca a vazut o de f putine ori ,iar de tinut in brate nu a tinut o deloc.el intra in contact cu pacientii lui si se teme sa nu transmita cumva ceva micutei...
faza cu spalatul pe maini si igiena e regula sfanta la noi in casa de cand ma stiu (na,cu un tata medic ...)

despre corset,centuri samd, sunt bune ca sa se retraga uterul...dar pt slabit se aplica formula cu mai putina mancare si mai multa miscare
(cel putin la mine e singura care merge)
apropos de ce arata astia la teleshopping,feriti-va de solutiile care te ajuta sa slabesti fara sa modifici nimic in alimentatie.va fac praf sistemul endocrinologic

am fost si noi aseara in oras,o ora si ceva,la o ceainarie...bineinteles ca nu m-am abtinut si a trebuit sa o sun pe mama sa ma asigur ca e bine asta mica
la intoarcere am trecut si pe la restaurant si am luat niste variante de meniuri,ramane sa ma decid ce si cum si sa fac o lista provizorie,sa dau cateva telefoane acolo unde nu s sigura de invitati si pe urma vedem si la ce cost ma duce treaba asta.avans se da 10%...pana acum dispun de 2000$ si 500 euro buget...sa vedem.problema o am cu zevzecu meu,ca la ei domne e o insulta sa primesti bani la nunta sau botez.din pacate insa traim in romanica,nu stiu cum sa il fac sa inteleaga ca asa se procedeaza pe aici...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Eli+Rudy FELICITARI sa fiti sanatosi si ii asteptam repejor pe eli + bb acasa.
alydumy e bine ca fetele sunt bine, cresc. off, problema colicilor o sa treaca si ea, mie mi-e teama de perioada asta, intr-adevar am auzit ca e tare grea pt toata lumea... oricum, multa sanatate in continuare si putere!

quote:
Originally posted by Biribu
fetele de februarie, cum sunteti, cine se inscrie prima la nascut? eu as cam vrea....

Biribu sincer? nici eu nu as spune nu... nu stiu de ce mi s-a pus un pitic (unul in plus vreau sa zic, ca mai sunt) ca bb ma va face sa astept mai mult decat e cazul...

a, Oana cred ca e cu mandrutzul ei. nu ne-ar fi lasat ea, asa fara veste daca aparea bb.

roandre ce bine ca esti bine! ii urez sanatate Alexiei si sper sa il accepte total pe bb mic.

IoanaN esti o mamica adevarata! va doresc multa sanatate, refacere rapida! si asteptam poze.

Catalina eu una zic asa: "nesimteste-te!" la unii oameni nu merge cu apel la bun simt. e riscant pt ca nu exista, intelegi?!

aventura eu spun ca e buna si teoria.

monykk galeria la datorie

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

a, de pakonu stiti nimik? parca si ea se dusese ieri pt marea intalnire, nu?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria72 spune:

Wannajo nu dam cu rosii, nu asta e rolul nostru aici. Eu zic ca vrem sa ne ajutam cu ce stim fiecare mai bine. Daca ai citit pe cutia de galbenele scrie ca este si pentru hemoroizi (de fapt parca asta este prima afectiune scrisa pe prospect), aloe este o planta cu puterea mare de cicatrizare. Am vazut mai demult un reportaj pe Discovery in care un tip care suferise niste degeraturi si avea picioarele tot o carne vie, era programat la amputarea ambelor membre, dar i s-a facut tratament cu aloe crud si omul si-a recapatat picioarele. Era ceva miraculos. Apoi, hemoroidul nu este rana deschisa decat daca sangereaza, fetele nu spuneau despre aceasta sangerare...este o imflamatie care poate sa si sangereze dar nu mereu. Cam asta e teoria mea din experianta pe care am capatat-o pana acum si din ce am mai citit de ici pe colea. Sigur ca si proctolog este bun, e chiar f. bun, depinde ce ai mai repede la indemana. Sa nu te superi, ca n-am dat cu rosii!!
Pentru fetele care au nascut si au trecut prin travaliu, eu iar am experimentat o noapte de dureri la 40 min, care se lasau pe picior, ma durea mijlocul. Stateam cu telefonul in mana si imi era rusine sa-l trezesc pe dr noaptea, nestiind daca e travaliu sau niste dureri trecatoare. Spre dimineata pauza, am adormit bustean. Simt dureri in col, dar cred ca numai atunci cand se impinge bb cu capul pe el. Niste dureri destul de mari dar de scurta durata. La contractii acum simt si durere, dar suportabila, cu senzatia ca mi se taie respiratia. Dar cel mai mult m-a alarmat durerea pe picior in jos, parca Lili ne avertiza de durerea asta ca e prevestitoare. Dopul se lasa asteptat.
maria 39+

Mergi la inceput