Mamici de iulie-august 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
jadi spune:
Alina pai iti doresc sa nasti exact cum vrei tu .
Meda oricum nu m-am panicat prea tare, am citit ce scria si ralucutza. doar ca ma tot invinuiesc ca de la cerclaj adica acum 2 saptamani nu m-am odihnit prea mult si am stat pe scaun la servici mai mult de 10-12 ore si m-am tot gandit ca am cauzat cine stie la bb cu buna stiinta. Dar de saptamana viitoare am de gand sa incep sa ma odihnesc si mai ales sa stau lungita mai mult! .
Anto dar eu ce sa mai zic, ca fimiu pare sa seamana cu soacra-mea . Tu cum te mai simti?
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
X-ray spune:
cristina 26 foarte frumoasa povestea ta!
luna eu am citit cam toata discutia de la mamici de sept-oct 2006 mai de dimineata.atnci am realizat ca sotul meu e plecat de dimineata pana seara la ora 19-20 si sunt singura singurica, nu voi avea cu cine lasa copilul daca ma duc la alimentara la colt sa iau lapte... plus ca mai pleaca si cate 2-3 zile la bucuresti.cred ca fiecare dintre noi se gandeste cum se va descurca mai ales cand e primul copil...dar probabil trecem noi si peste asta...ca au mai trecut si mai trec si altele.
alina 14+
jadi spune:
Bine ai venit otim si o sarcina usoara!
Despre perioada cu bb, ce sa va zic din experienta mea, am fost o fericita ca am avut ajutorul mamei intoarse din Canada unde a ingrijit primele 6 luni din viata baiatul fratelui meu (cumnata mea a avut ceva probleme dupa nastere si nu a putut sa faca mai nimic) si avea o experienta recenta si a stiut exact ce trebuie sa faca astfel incat sa nu agitam copilul si mai ales sa nu ma nevrozez eu deoarece daca eram nervoasa, Vlad imediat ma simtea si devenea plangacios. Dar in genere, am avut parte de un copil linistit fara colici, asa ca ma astept ca acest al doilea copil sa isi scoata parleala, enervandu-ma cat pentru doi. Si nu ezit nici acum sa apelez la mama cand am nevoie de ajutor, stie ce sfat sa imi dea si culmea, tot ce am aplicat de la ea a fost de bun augur. Doar ca am avut incredere si in pediatra si am urmat noile "tendinte" din pediatrie, nu il hranesc aiurea si incerc sa nu ii dau nici prea multe medicamente. Dar pana la copil, va dau un singur sfat mamelor la primul copil, incercati sa dormiti acum, dupa nu se mai stie. Pana intri in programul de lucru cu sculari la 2-3 ore, asta ma sperie cel mai tare. Cand dormea copilul, dormeam si eu dar acum nu am cum sa mai aplic aceasta regula, mai am unu care va astepta din partea mea sa ii acord afectiune si momente de joaca. Si cand imi e mai greu, ma gandesc la Gabiarama cum se va descurca cu 3, hehe .
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
Luna1 spune:
Jadi la fel ma gandesc si eu ca la primul m-a ajutat mama (mai bine zis ea a tras greul) si a fost si cuminte. Mi-aduc aminte era ceas. La trei ore mieuna de foame insa eu aveam biberonul pregatit si hop cu el in guritza. Saracu' n-a avut colici, n-a avut nimic. In schimb acum ma astept sa imi manance asta creierii.
Eu nici la primul n-am dormit in acelas timp cu el ca eram cu capul. Il pazeam ca daca se sufoca, daca vomita daca, daca... si mama imi spunea sa dorm in primele luni ca dupa aia nu mai apuc si eu nu si nu. Fraiera!
Acum am noroc ca asta mare e la scoala de la 9 la 3 deci imi scot parleala atunci insa cand vine cum ziceai si tu, ii trebuie atentie, mult mai multa decat pana acum sa nu se simta neglijat si sa prinda ura pe asta mic.
Dormiti fetelor cat puteti.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna1 spune:
ce nesimtita sunt!
Bun venit noilor gravidutze
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina 10 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
cristina26 spune:
Luna1, m-a taiat in doua locuri dar foarte putin si mi-a pus 3 copcii. Nu imi amintesc sa ma fi durut dupa doar ca era putin incomod cand trebuia sa folosesc tualeta, in rest nu am avut probleme (am si uitat ca m-au taiat ).
Bun venit noilor mamici cu burtici!
Cum mai stati cu greata? Pe mine se pare ca incepe sa ma lase (sper).
O zi minunata pentru fiecare!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
Bebe Paul al meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
14+
samadhi spune:
Bine a-ti venit noile gravidute !
Aveti dreptate cu dormitul dormiti acum cat puteti ca apoi......... cele mai grele luni urmeaza asta cam pana in luna a 5a trebuie sa faceti fata. Eu m-am descurcat singura si am reusit sa trec peste toate, dar nu a fost usor. Desigur la al doilea e mai greu. Dar viata trebuie privita prin prisma frumusetii ei, si sa ne bucuram de ea.
CRISTINA - EXCELENTA nastere ! Am ras cand am citit pentru ca ai fost asa de curajoasa si ai descris minunat experienta ta. Fa ca a doaua nastere sa fie tot asa de frumoasa.
9+
samadhi spune:
CRISTINA - eu acum am vazut ca PAUL e ingeras. Experienta ta cu nasterea era asa de vie incat inca nu pot sa cred, ca ai trecut prin asa ceva. Sunt o persoana care nu crede in moarte, ci ca viata exista la infinit...... de aceea cred ca poate bebelasul care crezi ca l-ai pierdut, a revenit iar la tine, si nu te va parasi niciodata pentru ca iubirea ta trece peste toate.
9+
nikole spune:
Samadhi pentru randurile adresate Cristinei, care sincer m-au impresionat f mult...
fetelor de la ce valoare se considera ca ai temperatura?
ma insel eu, sau in sarcina temp. corpului este /trebuie sa fie, mai ridicata???
maica-mea (tocmai am vb la telefon) mi-a zis ca de la 37 in sus e febra, iar eu am 37.2...
o prietena de aici ca de la 38 in sus...pana la urma cum e???
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+
samadhi spune:
NIKOLE - MERCI !
In sarcina e temperatura mai ridicata, si eu ma simt mai cald de cand sunt cu bebe in burtik. De la 38 de grade in sus se considera febra, asa stiu si de la doctorita lu Maxima. La 37 nu e febra. Stai linistita ca nu ai febra. Daca chiar e vorba de s-ar ridica, fa-ti comprese cu spirt sau otet.Eu mai am un fel de solutie mentolata care face sa scada febra, dar nu stiu daca la voi se gaseste asa ceva. Febra scade foarte bine si cu comprese cu otet mai ales la copii in cazul in care supozitoarele nu isi au efectul scontat.
Stai in pat, daca crezi ca ai senzatia de frig. Si eu am asa ceva si imi iau repede un pulover pe mine. Ai grija de tine. M--am gandit mult la tine si la faptul cu telepatia despre care vorbeai in alte pagini si am incercat sa iti transmit energie pozitiva daca o pot numi asa. As vrea sa te faci repede bine.
9+