Bucurii de sept - oct 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

TANIMA si eu sunt singura toata ziua,exceptand baita asa ca iti inteleg pe deplin starile;al meu nu ma lasa sa ma misc de langa el,iar daca indraznesc s-o fac se pune pe urlat.Am zile in care nu apuc sa-mi fac nici un dus.DORI a vazut pe viu ce terorist e piticu' meu.Si asa e ,cand te ajunge oboseala nu mai rationezi ft. corect.Sa speram ca pe masura ce o sa creasca o sa ne fie mai usor?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by cri19

TANIMA si eu sunt singura toata ziua,exceptand baita asa ca iti inteleg pe deplin starile;al meu nu ma lasa sa ma misc de langa el,iar daca indraznesc s-o fac se pune pe urlat.Am zile in care nu apuc sa-mi fac nici un dus.DORI a vazut pe viu ce terorist e piticu' meu.Si asa e ,cand te ajunge oboseala nu mai rationezi ft. corect.Sa speram ca pe masura ce o sa creasca o sa ne fie mai usor?!

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

album Andrei-Roberto
ajutati-l pe bebe ANDREI

cri, nu vreau sa te dezamagesc, dar din ce am auzit eu va fi din ce
in ce mai greu
acum (4-5 luni) e perioada cea mai frumoasa
pe la 6 luni incep sa apara dintisorii si incep durerile
apoi incepe sa mearga - si atunci sa te tii....tre' sa stai numai
dupa ei si tot asa
asa ca....nu ma scapam niciodata de "probleme" daca la asta va
gandeati

am fost rea ????

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Eu cred ca a facut o gluma,ca ele sunt fecioare dar au ramas gravide si sunt si mame si tot fecioare au ramas,oare cu cine cu duhul sfant,eu asa am luat-o.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu nu..dar probabil ca eram intr-o dispozitie mai proasta.
Nu-i nici o problema.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

LILINA si eu am auzit la fel,dar ma pacaleam putin singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Lilina mi-am sters si eu postarea

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Beyyyyy, e multa lume care n-are treaba in tara asta!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Despre Columbeni este subiect deschis aici (parca intreba cineva). Am urmarit si eu aseara emisiunea si am vazut multe chestii care nu mi-au placut, dar cel mai tare m-a enervat ideea asta fixa de a avea inca un copil neaparat anul asta, motivand c-o sa mearga la scoala impreuna cu aceeasi barca si-o sa stea in aceeasi banca. Imi pare rau, dar nu mi se pare corect s-o priveze pe Irina de laptele de mama doar ca sa ramana insarcinata imediat.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Fetelor imi cer scuze ca intervin asa deodata dar de cateva pagini nu citesc decat niste postari care o acuza sau nu pe Ignatica. Va dati seama ca fiecare dintre noi este cea mai buna mama pentru bebelusul ei si nimeni altcineva. Nu avem voie sa aratam cu degetul spre altcineva pana nu ne vedem " gunoiul din ochiul nostru" iar aici poate intra absolut orice. Nici puiutul meu nu a cazut pana acum si azi a facut 4 luni dar asta nu inseamna ca pe viitor nu se poate intampla. Va dati seama ca fiecare mamica in parte vrea tot binele pentru puiutl ei. si asta este cel mai important. pentru fiecare dintre noi este o perioada grea indiferent ca avem un bebelus sau 2. si mie imi este enorm de greu acum pentru ca sotul meu a plecat si vine la sfarsitul anului dar trebuie sa fiu tare si asta le sfatuiesc pe toate mamicile. in loc sa ne simtim bine la sutecele am ajuns sa facem reprosuri. imi pare rau ca citesc astfel de randuri aici mai ales ca am invatat o gramada de lucruri si la odisee dar si aici. eu zic sa lasam totul de o parte si sa ne uitam pa puiutii nostri scumpi si o sa uitam de tot.

nicol
mami de puiut dulce
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank">poze Antonio

uriasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ralucutza, gand la gand am fost.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput