Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (145)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

FLORINA,felicitari,am vazut pozele si parca ma asteptam sa anunti asta!multi pupici si sarcina usoara!
fetele care vb de cresa si eu sunt de parere ca e mai buna alternativa decat bona ,ca socializeaza si ca o sa se imunizeze...de asta l-am si dat.daca se imbolnaveste nu-i nik ATATA TIMP CAT AVETI PE CINEVA CU CARE SA-I LASATI ZILELE CAT SUNT BOLNAVIORI!dar eu cu cine era sa-l las,de la munca nu puteam lipsi...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Any sunt cam in urma cu stirile recunosc.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Buna fetelor si multumim pentru urari ! Eu nu am mai reusit sa scriu de ceva luni bune, dar sa stiti ca nu v-am uitat ! Acest forum mi-a fost si imi este de foarte mare ajutor - citesc destul de rar in ultima vreme recunosc, iar de scris nu apuc mai deloc din pacate ! Cred ca am probleme cu memoria pe bune nu glumesc citesc ce scrie cate una dintre voi pe aici, si povesteste si povesteste - o admir ca are timp sa faca lucrul asta - si cand ma duc la ultima pagina sa raspund si eu - uit si cum se cheama persoana respectiva si o las balta ! M-am tampit pe bune sau nu stiu ce sa mai zic. Cert este ca nu mai am rabdare sa ma duc la pagina cu pricina si uite asa sunt o mare lenesa care va scrie din an in paste !

Noi in ultimile luni am facut urmatoarele - nici nu stiu cu ce sa incep ca sunt multe de spus - avem 6 dinti, 2 jos si 4 sus, mergem de manutza, spunem mama, papa, cheo, si scoatem diverse alte sunete. Ieri am facut si noi un an fapt pt care mi-am luat doua zile libere ieri si azi ! Cu mancarea suntem inca la programul lapte, piure de fructe, piure de legume, cereale cu iaurt si iar bibe. Luni vine pediatra sa ne faca vaccinul si sper sa schimbe meniul.

Fug ca iar suna telefonul - desi sunt acasa astia de la munca nu ma slabesc de loc !

Pupici si sper sa mai apuc sa intru.

Alina si bb Carla Maria (25.01.2006)

poze Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

hai ca am reusit si eu sa sterg dictamai mesajulsi asta numai din cauza faptului ca mi-e lene sa ma loghez.
Acina ai dreptate fata, nu prea am pus poze cu mine dar zau...Lasa ca fac poze cu noul look si ma pun si pe mine.
Moni ti-a trecut durerea de cap? Aveti dreptate cu bilele imprastiate. Mamaie chiar mi-a recomandat sa-i dau doar cate 10 bile ca ei ii este frica sa nu-si sparga capul ca de nevazand mai greu sa ocolesti 100 de bile.
Anasebe pai la ce-0mi trebuie fata o piscina mai mare? N-am dictai marea aici? la vara o invata tasu sa innoate ca masa o sa fie ca o balena esuata.
Giova am dat209 ron si este de la Chicco. Sunt extraordinari copii astia cu mancatul de pe jos. Ioana chiar intrece orice limita. Ii dau bucatele de carne, le scuipa si apoi le aduna de pe jos sa le bage in gura. Nu stiu unde naiba a vazut ea asa ceva sau de ce i-o placea???
Anda, super cred ca o sa fie la gradi europeana. Deci si alti copii cu naravuri. Bietii pisoi, bine macar ca le plac bananele.
maraki asa m-am gandit si eu. Plonjoane in bile imi mai lipsea. Spor la cumparaturi, vrei toale de primavara si la voi este iarna in toata regula. Am vazut si eu pozele de la librarie. Te odihneai?

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am papat supa de conopida si eu si Diana - ea vreo 6 linguri mari (ma e vreo crazy care da la spiridusi supa cu linguroiul ?) Inclusiv ce continea,adica bucatele de conopida,morcov si orez.plus ca era cu smantana. Diana a papat pe la 2 si supa de pui cu tascutze si carnitza de pui,i-a dat mami.
Eu nu ma prea strofoc sa ii gatesc separat ... doar e mare de pe acum .Si in mancarurile noastre nu pun in general vegeta sau alte E-uri,nici nu gatesc condimentat,doar mai sarat,dar si ei asa ii place...I-am dat si o gura-doua de salata de vinete cu maioneza,nu mai mult,ca era satula deja.
Acum e la TV ,schimba posturile si da iar taaaare E tot ce imi lipsea

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca de azi papusa plimbareatza Emma,nu numai ca nu mai e plimbareatza (adica bate pasul pe loc ) dar nici cantareatza nu mai e Da' in schimb bate pasul pe loc in surdina Ce naiba i-o fi facut Diana??? Sa fie de la baterii slabe? Dar atunci de ce mai marsaluieste? Am facut si greseala sa ma uit la baterii si Diana m-a studiat atenta,asa ca acum precis o sa o dezbrace nu doar de vesta,ci si de restul ca sa ii scoata bateriile ... parca vad ! O sa cumpar niste baterii noi,poate isi revine,desi ma cam indoiesc

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Da moni...si eu is una crazy care dau ciorba cu linguroiul..si cu paharul de sticla..ca altfel nu vrea...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

Mergi la inceput

Diana vrea,dar casca o gura imeeeeeensa cand vede supa,ce sa fac cu un kktzel de linguritza???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, fug acasa, la baietii mei. Pupici si sa aveti un week end minunat
Intru luni, ca io tot nu am net acasa

Mergi la inceput

ANDA

pentru toti 6!

Mergi la inceput