Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (145)
Raspunsuri - Pagina 21
pisoi3 spune:
MARCH, super frumos se joaca Ioana! Iar la faza cu banana
Al meu intinde banana pe blana matzelor, alea se ling si pe urma nu mai mananca mancare de a lor, vor banane! Ele si maimutele!
GIO, da, sper sa fie cuminte, ca acum e in faza aia in care vrea el sa controleze si sa cunoasca tot.
acina spune:
Fetele s-o intrebati pe march cine a umflat piscina.Ca va face un desen cu ea cum umfla o piscina.Cred ca ti-au iesit ochii sufland in aia.
Hai ca-i haioasa Ioana printre bile , astept cu interes deosebit sa-mi iei si mie .
hahaha avem niste idei super ca lumea.
Bei io nu stiam ca fiicata deja merge.
Si poza cu tine nu mi-ai dat da? vezi ca nu uit.
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Giova spune:
March si Marco face la fel. Astazi de ex. lingea firmiturile de paine de sub masa. sau si le lua de pe scaunul de masa.
Lasa ca fac curatenie copii nostri .
Bee sa-ti ajute D-zeu sa ramai cat mai repede .
Acum inteleg de ce vrei tu rochita de nasica larga de sub piept.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
anymony spune:
Salutare la lume!!!
N-am mai reusit sa intru pe net de vreo citeva zile, daramite pe forum...Si asta pentru ca Ioana mea are necazuri cu dintii-e agitata si nu mai doarme ziua asa cum o facea alta data. Bine macar ca noaptea e OK. Sper sa imi iertati absenta, da e greu sa ma ocup singura de ea ziua-cu taica-sau care vine pe la 7-8 seara de la serviciu.Am avut in week-end program de intrajutorare-nasica Ioanei si-a deschis farmacie in Iasi si am ajutat-o la comenzi si la aranjatul pe rafturi.Asta e!
Noi suntem Ok. dintii ne termina...ca jena..nu avem alte simptome-orice am baga in gura. A mai iesit unul sus, sparge si al doilea..asa ca speram ca la 1 an sa avem 4-2 sus si 2 jos.
De mincat mincam cam de toate-nu am trecut inca pe lapte de vaca-tot formula e baza.
Poate reusesc sa mai citesc si din urma-ca am cam 5 capitole...l astilul vostru de scris
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
monica70 spune:
Hop si eu ... sunt deja acasa,dar am o durere de cap ,plus ochi,ceafa,numai pe partea stanga,cred c ae de la vreme Am luat un calmant
Am vazut-o pe Ioana intre bile Diana sigur s-ar distra de minune vreo 5 - max 10 minute dupa care mi le-ar imprastia prinn casa si nu le-ar mai baga in seama .
ANDA lasa ca o fi ok Mark.Du si matzele in prima zi ,sa se simta ca acasa sau mai sigur doar pe Oscar
Merg sa pap si revin.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anymony spune:
Citesc si eu din urma...Bianca...cei 2 din accident is cam rau...bb e cu leziuni la cap...doamne...si cind ma gindesc ca si noi mergem pe sosea ca pe trotuar is parcate masini...halal educatie
poze Ioana-Catalina
acina spune:
Any despre ce accident vorbesti?
Anca si Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
maraki spune:
Am pus sa.i fac lui Angelo piure de cartofi cu crenwursti si ou fiert, astept sa se fiarba Dupa ce mananca plecam sa-i cumparam niste hainute ca mi-a dat Robert bani si vrea ceva de primavara. El s-a dus la alt magazin de raperi sa cumpere pt. Angelo Bebu se joaca mai rar in piscina cu bile, nu le-a aruncat prin casa pana in prezent, cred ca depinde de copil March este foarte buna piscina, mai mare nu.i trebuie Ioanei la 1 an Copiii mai maricei se arunca intre bile, ai nostrii sant cumintei deocamdata Deci Anasebe poti lua linistita pt. Tiberica
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
pisoi3 spune:
MONI, ar fi o idee sa il duc si pe Oscar la cresa cu Mark! Mi-e ca devine mascota cresei, la cat e de pupacios.
sa te simti mai bine si sa iti treaca durerile.
anymony spune:
ACINA, a fost ieri un accident in mures intr-o comuna cred...un jeep a lovit o mamica si pe bb ei de 11 luni care era in carut. amindoi is la spital in stare grava.Si asta pentru ca dobitocul s-a angajat in depasire si nu s-a uitat ca mai e cineva pe marginea drumului..si ca mama a vrut sa ocoleasca noroiul de pe trotuar.Au aratat pe Pro tv aseara.
A si daca suntem la capitolul stiri...o studenta din Mures l amedicina a nascut si si-a omorit copilul prin asfixie intr-un rucsac. Asta tot la Tv am vazut.
Si azi..un baietel de 1 an si ceva a fost incuiat din greseala de mama in casa..si au venit pompierii si au intrat pe geam...anuntati de mama desigur. or sa dea la stiri diseara sigur.
poze Ioana-Catalina