Nou stil de viatza (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la mine
fetelor, la noi e un frig si ploua, de nu iti vine sa iesi din casa, si sa te desparti de bucatarieNoroc ca trebuie sa vin la servici
Dar am bagat 250 de grame de capsuni si la amiaz tot capsuni, ca is asa bune
tzuni, bine te-ai reintors
o zi buna tuturor
Crystina - Anca - Olim - Cookie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Se vede ca incepe week., sunteti zgarcite in postari...

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Zuzilici, ciorba de conopida n-am facut-o eu, am cumparat-o de la o cantina din apropiere de servici.
Astazi am papat de dimineata saratele (ca n-am gasit altceva) si am baut o cana de cappuccino neindulcit
Ieri seara am bagat un castron de supa de morcov cu albitura si 3 mere coapte
Iar acum la pranz ma pregatesc sa mananc tot supa de morcov cu albitura. Ah si apa...sunt abia la primul pahar

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna si de la mine!
Special pentru Mia - mai lasa deoparte gindurile negre ca nu ajuta la nimic! Lasa si cintarul ca sigur arata la fel din cauze de rushi - o sa vezi ca saptamina viitoare va arata mai putin! Si acum sa-ti dau si portia de din cauze de pus guritza pe pizza.....

Eu sunt tare speriata cu ce anunta astia la TV - deja 22 de copilasi decedati din cauze de viroza?? Pe mine m-a ingrozit, mai ales ca si eu de luni tot am o tuse (fara alt simptom) de care nu scap...

Azi am fost cuminte, am mincat un pastrav rotisat si un ciocanel de pui, mi-am permis si un mic desert - 3 biscuiti digestivi cu susan.
Problema mea e miine cind ma duc, asa cum v-am spus, la o rupere de turta, la un restaurant libanez... Imi place mult mincarea libaneza, asa ca trebuie sa fiu foarte, foarte atenta...altfel luni la raport va fi jale...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Echipa neagra: Leeloo - Olo - ZisaCami - Miag = 274.9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Eu is pe aici, am fost la masa de pranz si am papat o salata de pui foarte buna.

Mamica Dulce, normal ca noi vom castiga , eu am deja 1kg in minus.

Inni, tu ce papi azi?

Miag, cand ajungi aici? Cat stai? Te astept cu pregatit !

Pupici,
Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mai, adevarul ca e treaba grea cu rusii astia! Rai de tot! Io sufar de foame cronica de 2 zile, numai io stiu cum rezist si cand nu, nici nu mai zic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Puskin, citisem in meniul tau ceva de frigarui de pui cu sos de branza. Daca nu te deranjeaza prea tare m-ar interesa cum prepari acest sos. Eu sunt la un regim in care in prima etapa am voie si carne si branza deci m-ar tenta frigaruile tale...dar nu stiu cum se face sosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna ziua, dragelor.
Eu sunt in a doua zi de lichide. Adica apa plata si lapte degresat. Maine tot asa tin si Duminica incep Daneza pt a n'a oara. Poate de data asta o voi tine. O incep Duminica ca sa o termin vineri inainte de weekend.
Miag, o sa fie bine, cu polipi, eu sunt operata si de polipi si de amigdale. Nu e o interventie grea, si dupa m-am simtit tare bine, respiram pe nas- ceea ce era anormal; pt mine, si cand mi se spunea ca respir normal deskideam gura, ca nu intalegeam. Cam 2-3 zile am baut doar supa, lapte...lichide, si apoi a fost ok. S-au terminat racelile vesnice.
Fetele rosii, voi ce papati??? Pe unde va fofilati? Cam scumpe la vedere...
Cristinuta, tin pumnii sa intri la care curs/grup iti doresti!
A inceput si aici sa ninga, cu niste fulgi maaari, doar de cateva minute, sper sa se depuna ceva

Crystina, An-k, Olim si Cookie

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna Chiara,

Frigaruile de pui cu sos de branz le pap la restaurant, nu le fac eu , deci nu stiu reteta pt sos.

Si eu as vrea asa o reteta, ca e super buna .

Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

postez si eu meniul:
MD: o para, cereale cu lapte de soia
P: supa Minestrone cu 1 felie de piine, 1/2 copan de pui facut la cuptor, salata de varza.
C: 2 crenvursti + o salata (rosie, ceapa, castraveti).
Am fost si la sala, 1 ora jumate + 200 abdomene.
Intre mese: 1 banana, 1 mar, citeva smochine.

Puskin, tu ziceai ca maninci smochine cind ai pofta de ceva dulce. Ei bine, am luat si eu o cutie de 250g si a trebuit sa ma fortez sa n-o termin. Cred ca as fi mincat si doua cutii nu doar una. Uf, ce ti-e si cu vointa asta....

Verzuliilor, salutare! Aveti grija ca vine weekendul cu tentatiile de rigoare, fiti tari, nu va lasati prada ispitelor (valabil si pentru mine)!

Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput