Nou stil de viatza (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Daria, zi repede ce sunt kestiile alea sugar free + laxative + cu gust de cioco! Musai vreau si eu!!!!

Tzuni, bine ai revenit!

Bebelushelor, va doresc o zi minunata!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by miag

Nu ma lasati sa mai trisez, dati cu tunul nu cu biciul daca mai vreti sa faceti ceva cu mine in echipa.

ma conformez:

MIAG

PANTERELE NEGRE : Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata fetelor!

Se pare ca sunt prima panteruta pe aici , asa ca imi rezerv placerea de a face cinste cu cafeaua de dimineata.
Eu sunt stresata rau, aproape de o depresie din aia uracioasa, sunt si cu rusii pe cap si dimineata am facut greseala sa ma urc pe catar si daca pana ieri dadusem cam 700 gr, astazi catarul arata ca luni dimineata.
Prin urmare manac numai mere.
Nu stiu cat voi reusi sa intru azi pe forum. Ma deprima ca Roli are polipi si prin primavara cred ca ne paste o operatie ca sa-i scoatem. Pediatrul ne-a zis ca nu-i place cum respira si eu deja sunt varza mi se pare ca respira numai pe gura, noaptea trecuta am dormit iepureste sa vad cu respira in somn.
Ma deprima ca stau la birou mai mult de 12 ore pe zi, ca umblu prea mult in delegatii si sunt un fel de 'mama de week-end', imi vad copilul doar seara si dimineata 1/2 ora.
Ma deprima ca a inceput sesiunea si eu am pierdut deja 2 examene ca am fost nesimtita si am tot zis, lasa ca e a doua facultate, nu ma duc,nu ma stresez, merg in vara sa le iau cu nota mare si acum se apropie si al treilea si eu tot nu am chef sa invat
Si ma mai deprima ca sunt delasatoare si 'pierde -vara' si uite asa ajung in depresii ...
A si bine-inteles , ma scoate din pepeni ca desi am avut doar abaterea aia nenorocita de aseara, tot nu am slabit.

Gata, m-am descarcat aici, ca altfel sigur incepeam sa dau apa la soricei pe la birou.

Va pup. Cred ca mai intru ca sunt varza cu depresia asta.

Mia, mami de ROLAND(18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by miag

Neata fetelor!

Gata, m-am descract aici, ca altfel sigur incepeam sa dau apa la soricei pe la birou.

Va pup. Cred ca mai intru ca sunt varza cu depresia asta.

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

sa treaca supararea!

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Olo, merci pt tun..si scuze nu am vazut ca ai scris inaintea mea, dar tot fac cinste cu cafeaua.
Tzuni, bine ai revenit si sper ca ti-ai rezolvat problemele.
Dordia2000, suntem in aceeasi situatie..lasa mai ca noi mergem pe zicala: 'Important este sa participi, chiar daca nu castigi'
Puskin, da mai las si pizze si alte delicatese de macaronari, ca doar in 2 sapt cand ajung la Praga..ai in cine sa tragi cu tunul...
Sigriduta, sanatate multa.
Meph, tu cum mai esti cu raceala?
Daria, ce fel de bobo sugar free papi? Orbit? Si btw, ce regim tii mama, ca din cate vad tu bagi doar lactate si iar lactate.
doina, merci de pupicei..si tie

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

miag: nu-ti face pb: si eu sunt mama de WE. Dimineatza ne sculam si repede-repede pregatirea pt gradi si micul dejun. La 8:30 le las la gradi. La 19:00 ajung acasa. Repede-repede papam, repede-repede spalam dintzii si repede-repede, la 20:30 in pat la nani.

Eu la micul dejun am papat/baut 700 ml de kefir (facut in casa din lapte semidegresat). Acu ma imprietenesc cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci io NU cunosc bombonici cu gust de cioko, kko, pepsi, dar VREAU ! Sugar friii ...
Edit io mananc orbit, alpenliebe light si am renuntat la solano la sfatul lui Leeloo.
Miag - io sunt a 4 a zi de lactate, tin astea ca mi merge bine cu ele, ma simt in forma maxima, cu verdeturi nu m am simtit bine, cu cartof, orez no comment, carne nu vreau ... deci raman cu lactatele!
Si nu dispera, trec rusii si dispare un kg cu siguranta !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Daria, batoanele cu gust de ciocolata, alea ce inlocuiesc o masa...daca ai pofta de cioco.

Puskin, crede-ma, nu e putin...incerc sa-mi fac portiile mai mici, sa mestec muuultttt...dar nu-mi prea reuseste.
Perseverez!
Si da, ar fi frumos ca toate sa ne atingem scopul....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Miag, si noi ne confruntam cu problema polipilor. Probabil ii vom opera prin primavara...
-nu te mai urca pe cantar. Vezi si tu ce efect 'mobilizator' are...
-incearca sa vezi partea buna a lucrurilor si totul va veni de la sine.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

M-am mai linistit. M-a sunat mama ca a vorbit si ea din nou cu pediatrul si cica nu e 'tragica' situatia...Eu eram crizata ca ala s-a exprimat:'Nu imi place cum respira' si apoi a fost cam eliptic la capitolul explicatii. Ma gandeam, daca nu este de la polipi, daca are ceva la plamani, daca vreo malformatie la inima (desi i-am facut vreo 5 echo, inclusiv doppler, plus cele din timpul sarcinii si e perfect bebe), daca alta problema...
Concluzia, dupa discutia de azi, e sigur de la polipi si pana in primavara sa il lasam in pace, sa nu il plimb pe la ORL acum in sezonul virozelor.
Doamne, sunt de dus la 9, cu grija asta exagerata si cu lacrimile astea de corcodil
Dupa decesul tatalui meu am ramas cu o 'sensibilitate' la imbolnaviri si mereu fac din tantar armasar si ma duc cu gandul la ce e mai rau.
Fetelor, am monopolizat subiectul cu gargaunii mei...dar sa nu va suparati ca azi am fost cumine rau si nu am papat nick, ca n-am pututsigur daca o mai tin in depresie o saptamana , luam locul 1

Leeloo-Olo-ZisaCami-Miag

Mergi la inceput