Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Dana, am vazut jucariile. Mie mi-a placut tare mult spiridusul dar si ingerasul.......ma gandeam la castelul ala de papusi ca am putea sail luam cand face Mariuca 3 ani......mi se pare cam mult pt ea acum.....si apoi cine stie, poate vom face gestul asta in fiecar ean!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ingrid- nu te supara mai, apreciez ce spui tu, stai calma, pupici!Vrem poze cu Diana!
Dana- multumim, ma uit si eu acasa si spun ce cred despre cele 3 jucarii.
Giova- super fain Marco, vezi ce copil cuminte, papa si adoarme instantaneu.Pupici!
Toanca si Acina-pupici!
Jani- unde sunt pozele?
Anas- tu unde ai disparut?
Bombo, Linda-nu vretzi sa scrietzi?Pupici!

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, ti-am trimis PM.

Ioana, stiu, ai perfecta dreptate. Dar s-a pomenit de un castel si de aceea am dat linkul acela, fiindca oferta e buna.

Eu sper sa mai aiba si celelalte fete idei.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA e mortal
Eu m-am jucat cu Diana cu o masinutza din pufuleti,am pus un ursuletz in ea si am pus-o sa circule,pe urma am pus piticul Mutulica si Diana mi-a adus si o papusica bebe,asa ca am facut-o si pe aia sofer.Mami s-a crizat deja cand a auzit ca vreau sa ii iau carucior de papusa "asa repede" Eu i-as lua si un camion d-ala mare plin cu cuburi,da' cred ca mami ar lesina de tot

Voi luati la fetitze jucarii de baieti si la baieti papusi??? Mie mi se pare normal ca da.De exemplu Mark al Andei,era topit dupa papusile Dianei

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Am uitat, eu chiar nu simt nevoia sa vin cu argumente pro homeopatie, cine vrea sa administreze bine cine nu la fel de bine, fiecare face ce crede ca e mai bine pentru copilul sau!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, sigur ca da. Daca ai sti cate masinute, camioane, pistoale am.
Si mie mi se pare firesc.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Am trimis si eu un link cu o lampa ....mie mi-a placut tare mult, asa ceva mi-am dorit si pentru Razvan!

Mergi la inceput

A intrebat-o mami pe Diana unde e calutzul - dintr-o carte (pupaza o stie si crocodilul de acolo si Diana a mers si i-a adus calutzul de jucarie - mami a ramas masca ,cica "pui pe ea"

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni eu nu-i iau papusi. Nu as vrea sa-l vad pe marco jucandu-se cu papusi, in loc sa se jaoce cu masinute, cuburi, etc.
Dana mersi, acum intru sa vad.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Dragutza lampa aia,dar se tine aprinsa cat doarme? Diana doarme pe intuneric!
Papusa ingeras mi se pare trista - prea sugestiva in cazul asta

Mergi la inceput