Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Castelul pt. mai tarziu, e cam mica pt. el.
Cu ingerasul sunt de acord cu Moni.
Lampa e ok, dar nu stiu daca are rost sa o luam.
De ce nu ne orientam spre ceva jucarii-centre de activitate.
Sunt foarte multe, dar e drept ca si preturile sunt de la 1 mil. in sus.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
monica70 spune:
GIOVA eu m-am jucat intr-o veselie si cu cuburi
si cu masinutze,dar si cu papusi.Inclusiv cu pistoale si cu orice,chiar cand eram maricica bine ,adica pana pe la 14 ani si ... dupa aia ![]()
![]()
![]()

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
monica70 spune:
Am uitat sa precizez si cu cowboy calare pe cai sau indieni per pedes ... si lupteeeee ... avantaj ca aveam frate mai mic cu 5 ani ,le justificam ca-s ale lui ![]()

Pe bune si ce are daca s-ar juca baiezteii si cu papusi?
Poate creez naibii alta controversa p-aci acum 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Giova spune:
Am trimis si eu un link. am gasit niste triciclete
sau sunt mainutele alea 3 in 1.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
maraki spune:
quote:
Originally posted by Denisam
Neatza mamici cu comori frumoase,
Inainte sa va raspund la cateva si sa va spun ceva despre noi, vad ca inca se mai dezbate probl homeopatelor.
Deea- sut perfect de acord cu tine, eu nu ii dau nimic Emmei, f. rar si vigantolul ala, fier nu a primit de cand s-a nascut nici macar o picatura si nici nu ii dau, consider ca in lapte, si ce papa ea e suficient si nu am vazut-o sa aiba probl, si eu in general caut remedii homeopate si naturiste, apoi apelez la medicina alopata, antibioticele le urasc ca si siropurile astea care nu ajuta si nu sunt naturiste.
Moni- fiecare organism e diferit, dc homeopatele la mama ta nu au actionat, nu ins., insa ca nu sunt bune deloc- uite pe mine ex. cel mai bun- cand behaiam de speriam totzi veciniii , nu mai zic de cei din casa, am incercat 2 siropuri homeopate si degeaba, m-am dres cat de cat cu unul alopat dar si ala am luat doar 3 zile, banui ca de aia mai am ramsite de tuse, in schimb am luat homeopat oscicocilum si ala mi-a facut bine in decembrie,adica m-a ferit de o raceala urata pe care 3 membri ai casei au avut-o, deci conteaza cand actionezi si cum raspunde la momentul ala organismul-gata, pupici si tzie is lui Dia si am vazut filmuletzel , bestiale.
Giova- eu ii dau de 4 ziel Emmei si belladona(3) si chamomila(5 bilutze) de 3 ori pe zi si papa mai bine si doarme de 2 noptzi fara sa se trezeasca, nu stiu insa cate zile e bine sa ii dai, daru eu pina nu vad cele 2 masele iesite, nu intrerup deloc!
Mirela si Ursulina-sanatate multa lui Dani si Raisei!
DaneEne- de acord cu initziativa legata de Mariuca si Andreea(pupici si multumim ca esti merue inaintea noastra cu asemnenea idei)- deocamdata eu nu ma pot uita la poze, sunt la job si numai cand am citit de cuvantul mama- m-a busit plinsul-scuze.
Denisa
Denisa15w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisa dar cum ramane cu Tylenol-ul? nu stiu dacā am retinut bine numele....dar tu erai cea care il recomanda mereu
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
irinatunza spune:
Buna, fetele!
Multumim pentru urari. Acusica facem un anisor.
Am fost la pediatra, Sabina e ok. I-a dat insa niste vitamine Pikovit, cite o lingurita in fiecare zi. Sper sa aiba efect pentru ca eu deja simt ca o iau razna cu refuzul ei de a minca.
Azi a facut si Sabinuta primii pasi. 
Merge de la scaun spre mine, are curaj acum.
In rest, umbla peste tot, urla daca nu-i dau voie (asta e ceva nou pt. ca ea nu plingea niciodata pina acum). Nu-mi vine sa cred ca s-a facut asa plingacioasa si ofticoasa daca nu poate sa faca ce vrea ea.
Umbla cu telecomanda, stie deja ca butonul rosu e ca sa inchida si sa deschida TV-ul. Are placerea de a da tare de sa ne surzeasca .
Arunca lucrurile pe jos, ii place zgomotul.
A facut o pasiune pt. telefonul fix, spre disperarea mea ca o sa-l strice. Nu pot sa vorbesc la telefon cu nimeni ca vrea ea sa mestereasca la el.
De vorbit deocamdata se limiteaza la "da", "baba", "papa" (cred ca de fapt inseamna tata), "bai" si fel de fel de combinatii.
Moni, sa stii ca si eu aveam la un moment dat impresia ca Sabina vorbeste ca Donald. Acu si-a mai aranjat vocea .![]()
Vad ca sunt si alti bebei bolnaviori. Le doresc multa, multa sanatate.
Silvi, am vazut pozele de la ziua lui Alain. Foarte frumoase. Iar tu esti o mamica frumoasa tare. Si subtirica pe deasupra.
Te admir ca mereu arati ca scoasa din cutie, aranjata si frumoasa.
Bee, multa sanatate Anukai.
Doina,[/b] felicitati pt kilogramele pierdute. 
[red] Bumbita, felicitari pentru sarcina. Sa dea Doamne-Doamne sa fie o sarcina usoara si frumoasa.
[/b][/red]
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
GIOVA eu nu gasesc nici o tricicleta 
Vad doar jucarii de bebelusi prin linkurile voastre.Ai nostrii sunt spiridusi de-acum ![]()
Sincer Dianei nu i-as lua nimic din ce am vazut pana acum.Dar o tricicleta d-aia as lua,astept sa o vad,nu o gasesc 
MONI
de
Giova spune:
Moni intra acum, ca a ajuns mailul.
Irinatunza felicitari pt. primii pasi ai sabinutei
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
GIOVA am gasit,acum a intrat,arata bine,da-s cam scumpe
Asa scumpe-s toate???
IRINUTZA feliictari pentru Sabina 

inca o spiridusa plimbareatza printre noi! Cat despre ofticat,nu cred ca o ajunge pe Diana ![]()

MONI
de
Denisam spune:
EU nu sunt pt ingers si nici pt castel si nici pt lampa- tricicleta da, si sunt de acord cu Moni ca un copil treb sa se joace cu de toate, nu numai cu papusi ca e fetitza-parerea mea.
MAraki- Tylenol l-am recomandat pt. adultzi- in anumite cazuri(stiu ca citesti dar adutzi bine aminte), eu la copii nu l-am recomandat decat la vaccinul de dupa 2 , 4 si 6 luni ca pina atunci nu descoperisem nimic care sa il inlocuiasca-sa nu fac febra si sa nu fie antibiotic si sa fie bun si de durere(aici nu exista supozitoare pt copii sub 1 an si mai sunt si mamici din Nord America la subiectul nsitru), din cele homeopate si naturiste.
Mai bine zi ce face ginerica, lasa medicamentele
si mai pune poze-pupici!
Eu in 35 de min o tai de la job sa merg sa fac analizele pt bebe si acasa ca iara prevad o zi agitata-gatit pt Emma,pachetele, lasat portzii, mers la shopping pt soacra, etc.
Denisa
Denisa
16w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!