Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, eu si atunci as fi dat cu cea mai mare placere, numai ca eu am aflat tarziu despre nefericitul eveniment.
Am aflat de la ANABORDEA ca eu 5 luni cat am stat cu Matei acasa n-am putut luat legatura cu voi

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor eu zic asa:
Sa cautam o jucarie pe net, ca sa o vedem toate (chiar daca ulterior o luam din magazin, daca e mai ieftina) si in functi e de pretul la care ne hotaram si fetele care vor sa dea bani facem o lista si impartim la cate se ofera si vedem cati bani revin fiecareia.de dat
Eu ma ofer sa fac llista cu fetele si sa o actualizez

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Iar cu jucaria eu zic tot asa, sa fcem o listuta pt ca probabil vor fi mai multe produse si la sfarsit licitam...cum am facut cu denumirea subiectului si stabilim cadoul final
Repet, nu-i musai sa fie o jucarie, pot fi hainute, sau ce credem noi ca ii e util.

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Asa zic si eu,intai sa vedem ce am putea sa luam si cate sunt dispuse,daca putem lua ceva de banii aia,ca sincer nu cred ca are nimeni sume imense de dat ... una e un tort,alta o jucarie care sa fie interesant si sa si dureze,are dreptate Giova si Ioana.
Cat despre timp,sincer si eu sunt in criza rau de tot cu el,asa ca le intzeleg pe cele care n-au timp.Trebuie masina,timp,cineva sa stea cu bebe etc. si ceva chef pe deasupra Sa vedem ce va iesi.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Moni, pai de asta am zis si eu ca ar fi bine sa ne orientam pe net in prima faza si dupa ce ne decidem sa luam jucaria din magazin (desi s-ar putea sa fie mai ieftina pe net, s-au mai vazut cazuri).........iar cine se va oferi sa o cumpere si sa o duca va merge la fix in magazinul x,y sau w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

De acord cu Ioana.
Incerc sa arunc o privire pe site-urile cu jucarii.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Vezi sa nu pot dormi,ca n-are chef mami sa mearga la fratelo cu ea iar cu ea aici nici vorba,ca bodogane,tranteste etc.

In sfarsit cand e intrebata unde e mami,buni etc. ne arata cu degetul,ca pana nu demult doar ne tragea niste ochiade. I-am mai luat un pitic urias si un Donald si i-am catzarat pe pereti in dormitor,alaturi de pinochio si motanul tom.Tot il cere pe pitic ,il arata si se arata pe ea.
Mi-a zis mami ca azi cand a vazut-o ca s-a imbracat sa plece,s-a proptit de usa de la intrare si nu a vrut sa se dea deoparte,voia sa plece si ea.Cand i-a zis Ghitza s a plece de acolo a dat din cap ca nu si a zis clar si foarte suparata "NU" ,dar dupa aia n-a mai vrut sa repete

Mai e vreun spiridus cu voce de ratzoi Donald ca ea? Mie asa mi se pare ca are si bodogane cam la fel

Si inca ceva,de cate ori cara incaltzamintea ia cate doua bucati si tot timpul perechea ,nu ia incaltzaminte desperecheata,unul de un fel si altul de alt fel! Si chiar are 2 perechi de bocanci asemanatori,tot rosii,ar putea sa le confunde doar ca unele-s de lac,altele nu.

Eu ma gandesc deja sa ii cumpar un carucior pentru papusi,vi se pare prea devreme? La prietena-mea l-a plimbat pe cel al fetelor ei...
Si Mariucai am putea sa ii luam un carucior si o papusa tip papusa noastra ANA Nu cred ca ar fi scumpe deloc si ii vor face placere pe termen lung,zic eu!
Ce ziceti?

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ioana-perfect de acord cu tine, eu voi vota pt jucarii sau ce decidetzi si voi trimite bani, clar.
Moni- la faza cu usa, e la fel si sora-sa ,a eara venise Dragos dupa 2 zile de lipsa de acasa, plecat in delegatzie si bineinteles ca vroia doar la el si a vrut sa mearga la vecinul sa ii duca o tava, si nu l-a lasat, si a plecat asta fortzat si a plins dupa el, pina nu am luat-o in bratze, nu s-a potolit cu nika.
Mie nu mi se pare ca vocea ii seamana perfect cu Donald, dar tu stii mai bine-pupici!
Fug la munca ca sunt cam in urma azi si maine lucrez de acasa ca sa pot merge cu Emma la acomodarea la CRESA, sper sa fim ok.

Denisa
Denisa 16w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

DENISA inseamna ca am imaginatia prea bogata
Si Diana a izbucnit azi in plans cand a plecat Ghitza.Doar ca n-a luat-o nimeni in bratze,s-a oprit singura,s-a consolat devastand dulapuri.Chiar asa ,poate de nervi ca a parasit-o taica-su,a facut-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Am dormit impreuna cu fetitza 2 ore, s-a trezit la 18,30 si ma gandesc cu groaza la cat se culca azi-noapte..
Am citit paginile restante si am vazut ca vorbiti despre eterna si fascinanta homeopatie...Deea, misto faza cu fierul, am apreciat-o, dar din pacate chiar matraguna sau Atropa belladona este o planta otravitoare... de ce nu-i dai ciuperci otravitoare, care produc si ele efecte euforice, esti cam tot pe acolo...
Mai, nu am nimik cu fetele care hotarasc sa mearga la homeopat si sa dea la copii bilute, dar voi vad ca aveti cu cele care nu doresc asta. Eu am scris doar parerea mea si aveti internetul la dispozitie sa va uitati. Si ce, cine a vb despre vreun medicament? Eu nu-i dau antibiotice, sunt impotriva lor, deci cred ca nu sunt total pt medicina alopata.
Si chiar azi am vb cu prietena mea din Germania si zicea ca fetitza ei avea mereu otita, i-a dat bilute si 3 luni nu a mai facut, apoi a reinceput, mai rau, chiar homeopatul cik ii spusese ca tot la operatie ajunge, trebuia sa-i scoata polipii, atunci de ce i-a mai dat bilutze? Deh, pt vanzare, ei n-ar trai? Si a ajuns la operatie...
Deci, concluzia o trageti singure, dati ce doriti la copii, dar nu uitati ca dintii le ies si fara Belladona (in Evul mediu isi puneau femeile in ochi, nu antichitate)....si parca erau niste certuri pe aici referitor la un anumit medicament pe care mamele ce striga acum in favoarea homeopatiei l-au administrat la copil...PERITOL.
Si drept incheiere, zau ca a-ti spune parerea e una si apreciez pe orice vine cu vreun argument, dar a face misto e altceva si asta scuze, dar n-am stomac de ....fier.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput