Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Dupa ce mi-a facut asta http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070124&ctime=183450 acum e iar la jaluzele

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dana si ioana, super idee, dar sunt curioasa cate dau bani pt. asa ceva.
daca tineti minte am mai cumparat o coroana si nu s-au inghesuit multe sa plateasca.
Eu oricum am donat atunci bani, ca si alte fete de pe forum.
Si chiar m-a uimit faptul ca doar 2-3 au fost de la noi.

Daniela ai grija de tine si menajaza-te mai mult.lasa si pe altii sa mai stea cu Ioana sau sa te ajute prin casa.

Noi am venit din oras, am scos si alocatia, care am dat-o pe taxi .
Macar am rezolvat ceva.

Marco nu mi-a prea papat la pranz, am incercat 2 feluri, pe al treilea nu, ca eram grabita. Cam 150 gr tot a halit. sper sa pape la urmatoarea masa mai bine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

DANIELA mai stai locului bre Si eu am avut dezlipire de placenta (cu o super mica sangerare)prin sapt.5,am stat o saptamana in pat si gata.
Ghitza iar a plecat sa plateasca facturi si la cumparaturi si mami n-a venit inca,desi zicea c avine.

Are Diana energie cat pentru 5 Ma dispera.De ce nu sta si ea macar 15 minute pe zi la Tv de exemplu ?????
Nici la nu putem merge de ea ca tre sa vine sa ne inspecteze (azi a studiat tampoanele mele ) Poti sa inchizi usa si atunci zbiaraaaa de mama focului si da in ea.Ziceti-mi ca mai sunt si ai vostri asa de zvapaiati,macar sa ma consolez
Acum iar trebuie sa ii aranjez hainele in dulap,n-am nici un chef Pana acum mai scotea din unul cu haine de vara ale mele si o mai lasam ca le indesam la loc asa cum le-a scos ,ca nu mi-s urgente.Dar acuuum De aia statea asa linistita dincolo
De cand scru a fost deja intre tzarc si dulap - 15 cm de ingust ,la jaluzele,la cosul de gunoi si acum a luat un bloc notes si un pix de pe birou si a plecat cu ele .sper ca nu-i deschide capacul,ca e cu capac.Nu prea are ea chef nici sa se joace cu mine,ar toooot pleca ... dar e un tare vant puternic afara.

Sa vad ce sa mai inventez de joaca,pana vine mami
Cred ca merg sa ne jucam dincolo,sa aranjez si hainele alea

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Multam de clarificari, fetele....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Moni asa si marco, azi a fost de coma, nu a stat locului nicio clipa.
Acum da cu pumnul in tastatura.
si ce a facut la fotografi...le-a luat merele, portocalele de pe tava, bombonierele, bilutele de la decor, a tras de scaune si de mese. Innebunesc .

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Dintre fetele din Bucuresti ar vrea cineva sa se ocupe ?
Ar trebui sa fie cineva dispus sa si umble sa cumpere, sa aiba un cont (eventual) unde sa trimitem banii (nu?) si sa duca cadoul Mariucai.
Eu ma gandeam si la o coroana sau jerba pentru Andreea.

Eu voi trimite bani. Cu certitudine.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Eu tin minte ca am trimis data trecuta ceva bani Andei,dar ea doar i-a strans si i-a dat altei tipe,de la alt subiect,care a dus si coroana,ca atunci toate cam eram cu bebei super mici si nu prea puteam iesi,mai ales la asa ceva
Daca ziceti un cont si eu trimit ceva,la mine doar de timp e bai ca si data trecuta abia am apucat sa ajung la banca si am mai stat si la o coadaaaa
GIOVA sunt convinsa ca Marco e exact acelasi gen ca Diana la boacane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu m-as ocupa cu cea mai mare placere, dar sincer chiar nu am timp.....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Vine mami imediat sa stea cu ea
Poate apuc sa si dorm un pic ... visez ... Am voie,nu?
trebuie sa le evacuez la fratelo in apartament,cca altfel nici o sansa de nani

Mergi la inceput

Eu nu am zis ca nu dau, dar ca...astept sa vad cate persoane dau si daca intr-adevar se poate cumpara ceva de acea suma. eu nu vreau sa va avantati ca sa nu fiti dezamagite.
Moni stiu ca tu ai dat bani, situ ca trebuia sa dam cate 50.000 lei. Clau s-a dus la banca si a pus 100.000 ca ii era rusine.
Doar ca atatea au zis ca dau si fac...si pana la urma am fost cateva.
Anda stie mai bine, caci ea saraca s-a ocupat.
Iar coroana a fost dusa, spre rusinea noastra, de o miresica de 2006.

_

Mergi la inceput