Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Micio Pentru adresa, fie scrie-mi un mail, un pm sau pe mess ana_sebe

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ala e Ana, l-ai nimerit.
Mie imi era lene sa merg sa ma uit pe spatele unei carti sa vad cum se numeste.
Mama e mare fan. Cred ca ajunge actionar principal daca mai continua asa. dar ma bucur, ca numai carti misto ia, si pt. marco si pt. adulti, cu plante medicinale, cu tratarea bolilor pe cale naturala si alte chestii.

acum chiar ca plec.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eu de la Reader's Digest am o carte de bucate Yammy! Foarte faina.
Am fugit la culcarica!
Noapte buna!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Ioana, ma bucur ca nu ne-ati uitat, chiar daca intru foarte rar pe forum: timpul deh.....MAi bag cate un ochi pe la poze, citesc seara cateva postari, pana se trezeste piticu mofturos ca vrea tzatzi, ma asez langa el si adorm.
nu reusesc sa-l intarc!

Oana & Eduard (19 ian 2006 )

https://www.dropshots.com/oanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noapte buna si eu plec la nani!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Oana, pai fa repede un bb2 si vei fi nevoita sa-l intarci

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

-------------------------
Lista mamicilor care vor sa contribuie la cadoul Mariucai:
BCR - nr. cont 5101600033848536
cod IBAN: RO57 RNCB 5080 6000 3384 8536
Sebe Ana Rodica

1. T_Ioana
2. Denisam
3. AnaS
4. Monica70
5. Asteryaro
6. dana_ene
7. diana12
8. Giova
9. doina_laila
10. Bee
11. mirela10
12. Bombonicaaaa
13. micio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

BB 2??? Nu, mai tarziu de mi-o veni cheful de alt copil, mai bine ii mai dau tzitzi vre-un an

Oana & Eduard (19 ian 2006 )

https://www.dropshots.com/oanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata sau ce-o fi . Acum am terminat si eu pe ziua de azi cu teoria, maine fac probleme si poimaine examen. La examenul de azi la cursul de conta am luat 10si o sa primesc diploma cam intr-o sapt, doua.
Am intrat si am citit perpendicular, ca sincer nu am nervi la ora asta.
Deea, ciudata conceptie ai despre fier, cred ca nu se pune problema compararii fierului cu beladona Fier exista si in alimente si e necesar organismului, pe cand beladona aia sigur nu exista in alimente, si cu siguranta nu e necesar organismului.( si nu cred ca e cazul sa ajungem la discutii pt pararea unei unui medic care poate nu se potriveste cu pararea noastra)
Poate ma lamureste si pe mine cineva cum a murit mama Mariei pt care adunati bani.Va rog mult..Pe privat daca se poate, ca cine stie daca o sa ajung sa vad mesajul.Ioana, trece-ma si pe mine pe lista dar numai sapt viitoare cred ca pot sa merg ca cu examenele astea ..ma dispera. Luni am altul
Noi am fost azi la vaccin, dupa masa a fosrte marait, l-a durut piciorul ca nici nu vroia sa stea in picioare. A stat mai mult in brate la sotul meu si la socrii ca eu am fost la examen. Lapte nu a vrut sa manance, dar i-am facut cereale si cumva a mancat vreo 120.
Noapte buna la toata lumea .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna dimineata gagici!
Eu abia am facut ochi...dariuta noastra ne-a ucis cu trezitul noaptea..baga laptic la greu...macar de-as vedea-o grasana...asta poate pentru ca ziua nu papa decit dimineata si seara...in rest...cumintica...
Afara e o vreme tare ciudatica..a plouat toata noaptea...
Ioanasi eu pe lista please...
Fetele, va doresc o zi minunata, fara evenimente, cu bebei papaciosi si sanatosi.
Ma duc sa bintui sa vad ce ii mai dau si azi de papa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza...
M-am tot gandit azi noapte cu cadoul ala...pe net sunt foarte scumpe jucariile, unele au pus adaos si de50 %.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput