Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 17
T_Ioana spune:
Bombon, faina treaba
dar ce te faci daca madamele de la posta deschid palicul si se trezeste Ana cu un ...biletel de multumire
?
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
-------------------------
Lista mamicilor care vor sa contribuie la cadoul Mariucai:
BCR - nr. cont 5101600033848536
cod IBAN: RO57 RNCB 5080 6000 3384 8536
Sebe Ana Rodica
1. T_Ioana
2. Denisam
3. AnaS
4. Monica70
5. Asteryaro
6. dana_ene
7. diana12
8. Giova
9. doina_laila
10. Bee
11. mirela10
12. Bombonicaaaa
anasebe spune:
Fetele care vor sa trimita banii in plic sa-mi treimita un PM, sa le dau adresa.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
monica70 spune:
MIRELA adica cum se uita urat? Nu-i place siropul? Sper sa aiba efect!
Cat despre ce vazusi ca stie sa faca e doar o parte ... si nu e senzational,mai fac si altele/altii (cam) la fel sau altele si mai si.Dar in general fetitzele
se grabesc sa stie mai multe ( gen Diana de Ingrid )
Ei la varsta asta imita tot.Asa ca daca i-am aratat odata sa dea papa la papusi de exemplu,mai departe se descurca singura ... le da la toate
Pe mine ma mira ce memorie are,ca stie toate draciile alea de plusuri si alte jucarii (e suficient sa ii zic de 2-3 ori ce sunt, ca le retzine - era buna la faculta in locul meu
)
Si cand ma gandesc mai acum vreo luna ce ma chinuiam sa ma bage in seama sa le i le arat si nu statea deloc!!! Si citeam cu jale
de Diana de Ingrid cum invatza animalutzele si Dia mea nu voia sa colaboreze neam! Ei uite ca acum a recuperat

Si cand am vazut-o pe Ioana de March ce frumos arata cu degetul si Diana mea abia dupa vreo luna arata asa (si dupa ce m-am bucurat la inceput mi s-a acrit de tot ![]()
![]()
ca toaat ziua arata/vrea ceva
) Nu mai zic cu pupatul si muuuuulte altele ...
Asa ca nu te agita ca pana la urma toti or sa stie de toate in ritmul lor!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasebe spune:
Ioana Oana zice ca nu e prima oara cand face asa si banii au ajuns la destinatie.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
varsta Tibi
T_Ioana spune:
Cum ziceti voi! Sa fie bine pana la urma!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
1
2
Sebe Ana Rodica
1. T_Ioana
2. Denisam
3. AnaS
4. Monica70
5. Asteryaro
6. dana_ene
7. diana12
8. Giova
9. doina_laila
10. Bee
11. mirela10
12. Bombonicaaaa
micio spune:
Ciao!
Ioana scrie-ma si pe mine pe lista!
Si eu am trimis bani in plic si au ajuns de fiecare data, cred ca nu vor fi probleme!
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
Giova spune:
Si eu am vazut enciclopedii;le pt. copii. Sunt tare faine si scumpe, am tot zis ca vreau sa-i cumpar pe rand.
Mie nu mi-au lipsit cartile. Mama mi-a cumparat toate care au aparut, mai aveam de cand era ea mica si pe urma imi cumparam eu. Tin foarte mult la ele si tare-mi place sa citesc.
L-am si batut pe un coleg, ca i-am imprumutat o carte si mi-a rupt-o.
Mama ii tot cumpara de la Rider ....(nu stiu cum), tot felul de carti si ii face nu stiu ce atlas lui Marco, cu animale, pasari.
Sa vedeti ce am patit acum de 15 min.:
eram la comp sa scriu mesajul si vine marco plangand la mine si-mi pune in vrate sticla lui de lapte
. Copilului ii era foame, DAR nu somn. Asa ca l-am schimbat, mi-a halit 300 ml lapte si nici urma de mos ene pe la gene. mai asteptam.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
T_Ioana spune:
Oana, ma bucur sa te "vedem"......chiar azi ma uitam la frumosul "italian" pe site!
Ioana si
1
2
Sebe Ana Rodica
1. T_Ioana
2. Denisam
3. AnaS
4. Monica70
5. Asteryaro
6. dana_ene
7. diana12
8. Giova
9. doina_laila
10. Bee
11. mirela10
12. Bombonicaaaa
13. micio
anasebe spune:
Gio Si eu cumpar tot felul de carti misto de la Reader's Digest. Chiar super!
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
varsta Tibi
Giova spune:
Ano te cheama si Rodica? a lui Banica cumva?![]()
Bani prin plic si sora-mea trimitea, bine nu sume enorme, dar ajungeau intotdeauna. Toata chestiia e sa nu simta posta plicul gros, caci atunci il desfac.
merg si eu la tv, va
, pe maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an