Piticodromul de sept-oct 2005 (164)
Raspunsuri - Pagina 5
kristinutza spune:
meme, eu am facut botezul lui radu cand avea 2 luni, in postul craciunului. m-am tot interesat. este voie botez, nunti nu se fac. dar la botez ar trebui sa nu fie petrecere dupa aceea, adicatelea cu mare bucurie, dans, mancare de dulce, bautura... in fine, la noi a iesit distractie mare. mama saraca se chinuia chipurile sa stea serioasa, sa nu cumva sa se distreze prea tare, ca ea tinea postul. dar a iesit un chiolhan mai mare si mai frumos cred ca si decat nunta. dar a fost si mancare de post pt cei care au dorit asa.
alegerea practic o faci tu. cum vrei sa faci, cum vrei sa tii. dar vorbeste cu preotul care "va" boteaza.
o, flavia, bine ai revenit!
antoanela, siteul era desprefirme.com. insa nu mai functioneaza.
gina, felicitari!
ioana de ce nu mai intra?
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kristinutza spune:
body, bine ai venit!
daca va intalniti duminica asta nu poci, pt ca nu suntem in buc, dar duminica cealalta venim si noi.
radu la 12:00 pune capul pe perna si doarme duuus (trezindu-se la 9.00-9.30 dim). dar vedem cum facem... cand o sa se joace si-o sa chiuie toti copiii, iar unul o sa se intinda pe burta pe undeva si-o sa inchida linistit ochii sa stiti ca e radu .
propun si eu ceva: lista noastra de suflet oare chiar trebuie sa mai contina greutatea la nastere si lungimea?. ca parca suntem atat de departe de momentul nasterii... ma gandesc ca relevante raman data nasterii, linkul de poze, dar si faptul ca piticotii mai au frati, surori, sau ca mamele sunt gravidutze. zic si eu, nu trebuie sa se voteze .
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
kid2003 spune:
Io cu juma de gura propun o ora un pic mai tarzie duminica asta...
Nici noi nu suntem functionale la 10. Alex se trezeste pe la 8.30-9.00 si maxim la 11 se mai culca o data (cateodata si la 10.30).
Deci una bucata copil somnoros si plangacios cu una bucata mama impiedicata de somn nu imi vine sa va aduc...Cer si eu indurare si o ora mai tarzie un pic.
Sau...la fel de bine promisiunea ca stati mai mult chiar daca ajungeti de la 10!
kid2003 spune:
Aha, e vorba de duminica viitoare...nu bag mana in foc pentru duminica viitoare inca de pe acum, dar tot propun sa ne lasati sa ajungem la 12 sau, asa cum zice Simo, mai tarziu dupa amiaza
kristinutza spune:
vad ca vorbesc de una singura de-o ora . asta dupa ce am vazut ce momente am ratat, cu chec si cozonac si tati de vladutz etc.
asta e.
a, si daca va intereseaza, cred ca am trecut cu bine de primul examen din master. si munca merge snur pe la servicii. dar pretul... il stiti si voi. oboseala, indepartare de familie...
si mi-am dat seama (impreuna cu psihologul meu de serviciu - ralucacostiurin - a propos, a fost ziua ei ieri! desi nu s-a putut bucura prea tare de ea...), mi-am dat seama dupa cum ziceam ca practic eu m-am lansat in goana asta nebuna ca sa demonstrez celor din jur ca sunt din nou sanatoasa, ca mi-am revenit, ca pot face chiar mai multe decat inainte.
si-mi aduc aminte si de sfaturile voastre, de cristina care-mi zicea sa ma intorc la munca, dar ceva part-time, de ioana care zicea ca ma pot descurca la serviciu serios, de alina care ar cam fi zis ca sa stau acasa sa ma bucur de copilul de care mi-a fost atata dor...
se pare ca am ales drumul, nu mai pot da inapoi. m-a prins vartejul si nu ma mai pot intoarce. si nici nu vreau. e ok asa. stiam ca vor fi dezavantaje mari... dar, in fine...
ma duc la tembelizor un pic deoarece si pt ca m-am aberat destul.
noapte buna, fetelor!
Anya20 spune:
Kristinutza, nu exista contraidicatie pt ca femeile insarcinate sa alapteze. Singura problema e ca trebuie sa se hraneasca f sanatos, pt ca ambii bebelusi isi iau partea .
Alina Radu Teodor si Anya Ioana
jadi spune:
Deci ma pot reapuca sa il alaptez pe Vladutz? hehe .
Deci eu imi pun crema de fata pe la 10, deci nu prea pot la ora asta asa de devreme asa ca votez cu restul belelor o ora mai tarzie. Basca pe la ora aia trece si masina de gunoi si trebe sa manageriez europubelele. Va dati seama ca spun numai adevaruri, dar inca sunt la servici si aberez la greu. Cica plec in 5 minute dar si de dimineata la 10 cand s-a luat curentul in vagauna asta au zis ca da drumul in 45 de minute si a durat 4 ore. Mai dorm un pic pe tastatura!
Haidi pa si-un praz verde fara rima, ca nu-s poeata!
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
Anya20 spune:
Gabi, ce ma bucur ca puiul mic e bine.
Kristinutza, felicitari pentru examen!
Jadi, acum e momentul, astfel incat atunci cand vei naste nu mai astepti sa-ti vina laptele, nu mai faci rani...va fi la fix.
Antoanela23 spune:
Buna seara fetelor,
Multumesc tuturor de urari si intrebari, sunteti niste scumpe.
Am fost la dr si mi-a zis ca situatia e stationara, nu s-a scurtat colul, nu l-a mai masurat cu sonda, a zis ca-si da seama din tuseu ca nu sunt modificari; eu as fi preferat sa vad acolo pe ecran masuratoarea exacta, dar nu am ce sa fac merg pe mana lui.
Iar bebe s-ar parea ca e fetita, nu era sigur 100%, numai 90% ; asa ca nu stiu daca sa ma afisez cu caruciorul roz inca, poate e mai bine sa astept consultatia si ecografia urmatoare.
L-a masurat, e in grafic, are 155 grame.
Mai naspa e ca dr meu o sa fie plecat o sapt in vacanta in luna februarie si eu o sa stau ca pe ace cand stiu ca nu-i aici.
Va las acum ca m-a pocnit somnul, pup fetele, pe maine,
Anto 16 siVictor (8 octombrie 2005)
Anya20 spune:
Anto, ma bucur mult ca esti bine. Eu o iau pe urmele Kristinutzei si zic sa-ti afisezi caruciorul roz, ca e sigur fetita.