Piticodromul de sept-oct 2005 (164)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Daca s-a votat pentru duminica viitoare, teoretic vin (nu de alta dar trebuie totusi sa dicut cu tati, ca eu sunt cea mai mare puturoasa ca nici pana in ziua de azi n-am facut scoala de soferi, asa ca depind de el)

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Irina, hai ne luam de mana....nici eu nu conduc, trebuie sa iau ore cat de curand...ca nu se mai poate, e musai sa incep sa conduc si eu...

Pupici
Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna seara !

Voi spuneti ca ora 10 e prea matinala pentru voi ? Hmmm, Ai mei nu s-au trezit niciodata mai tirziu de 8,30 .Acum Tudu si-a schimbat programul si se trezeste din ce in ce mai devreme .Azi , de ex .,la 7 facea ca toate animalele , leul e preferatul lui .

Azi am fost la eco , si l-am auzit pentru prima data in viata mea pe dr spunind ca totul e normal .In schimb mi-a pus niste poze pe discheta de sa ii stea in git .Majoritatea sunt cu diametrul biparietal , inima , rinichi,coloana etc.Nu tu fata , mina ,picior

Gina , felicitari pentru noua sarcina !

GABI21+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Gabi atata timp cat bebelinul e ok, sunt bune si pozele parietal diametrale x ... el sa fie sanatos

Iar de condus, sa va dau eu un exemplu mirifc...am carnet de 11 ani, da mana pe volan n-am mai pus de vreo sapte ... de aceea eu consider ca nu mai fac parte din categoria soferilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ce ma distrati fetelor.Voi va plangeti ca nu aveti permis, da eu ce sa mai zic, ca taica-mio e instructor auto si eu nu am permis.
Gabi ma bucur ca bebelusul e bine.Lasa ca o sa ai tu poze cu el si mai tarziu.Uite sa nu mai fi suparata.
Anto cum a fost la dr.?

Mergi la inceput

Casiana te declar castigatoarea premiului I cu coronita la capitolul soferie si carnete

Gabi o mica rectificare copilul este matinal...la 8 e in picioare si tot regele junglei se crede...problema e la ma-sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ah, ce bine ca ati propus amanarea orei...Ca si io as dormi pana la 10, nu numai miss. Se ia in calcul ca sunt gravida si cer clementa? Eu as veni pe la 12 , dar ca un compromis pot si la 11, ca sunt copilasi care la 1 se culca de pranz.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Vin si eu cu o propunere...de ce nu punem intalnirea dupa amiaza? atata timp cat o sa fie indoor nu ne intereseaza ca la 5 se intuneca si astfel nu suntem in pericol de a ne incurca copii intre noi...ei fiind pierduti in bezna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

s-a intamplat ceva palpitant de cand nu am mai intrat? adica de cateva zile? ceea ce e enorm pt dc...

face cineva un rezumat? mai stau un pic si ma bag la culcus daca nu sariti cu o compilatie mica careva cumva.

sau haiiii, ca incerc sa recuperez un picut. sa vedem pana unde ajung.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alexuta, si radu e f atasat de suzi. dar i-o dam numai la culcare, asa am facut intotdeauna, asa ca nu comenteaza. dar nu cred ca s-ar culca prea usor fara ea...

anya, dar e un motiv pt care femeile gravide sa nu mai alapteze? chiar nu stiu...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput