Ivatherm sau Avene

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolutza spune:

crema pt piele sensibila cuperozica de la ivatherm este apoasa, cu sclipici, cea de la avene, pt acelasi tip de ten e f faina ca textura, imi place mult mai mult. cele care mi-au placut de la ivatherm: crema hidratanta cu protectie solara ridicata, desi este mai degraba apoasa si ivapur, un gel spumant pe care abia am inceput sa-l folosesc, dar pare ok(il folosesc numai pt pacatoasa zona T).lucruri bune am auzit despre crema hidratanta multiperformanta de la ivatherm, dar n-am incercat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Eu folosesc de 1 an gama Avene.Imi place cel mai mult.Am avut citeva mostre de la Ivatherm dar nu am remarcat nimic deosebit,asa ca ramin fidela Avene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

quote:
Originally posted by nicolutza

crema pt piele sensibila cuperozica de la ivatherm este apoasa, cu sclipici, cea de la avene, pt acelasi tip de ten e f faina ca textura, imi place mult mai mult. cele care mi-au placut de la ivatherm: crema hidratanta cu protectie solara ridicata, desi este mai degraba apoasa si ivapur, un gel spumant pe care abia am inceput sa-l folosesc, dar pare ok(il folosesc numai pt pacatoasa zona T).lucruri bune am auzit despre crema hidratanta multiperformanta de la ivatherm, dar n-am incercat-o.

Da, uitasem, multiperformanta e foarte buna !

Mergi la inceput