Ivatherm sau Avene
ati folosit produse din marcile respective??? daca da, spuneti citeva impresii!!!
Raspunsuri
clyo spune:
eu folosesc de aproape 1 an Avene, e super ok.
am incercat ceva si de la Ivatherm dar nu prea mi-a placut.
edit: citeste si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64381&SearchTerms=produse,Avene
Victoria spune:
La fel...tot ce am folosit de la Avene mi se pare super( acum am gelul de ochi si sprayul pt. fatza).De la Ivatherm am avut un demachiant si mi s-a parut mult sub marcile gen Nivea,L'Oreal, nemaivorbind de Avene...
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
lorena_andreianu spune:
Avène, crema reparatoare (dupa arsuri) si antibacteriana! Super, super!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Alina spune:
Si eu folosesc Avene,de aproximativ o luna jumate.Am emulsia calmanta pt ten sensibil si Trixera,crema de corp.Mi se par excelente si nu au atitea chimicale.
Alina
carola spune:
eu mi-am luat o crema de la Ivatherm ptr. ca nu am gasit crema pe care o foloseam de le Bioderma. Nu sunt multumita de cea de la Ivatherm. Abia astept sa se termine. Am fost surprinsa sa constat ca este fabricata in Romanaia.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
criss spune:
Salut, salut
Eu am cumparat prima data Ivatherm in vara ( crema antirid) si mi-a placut, acum am cumparat a doua cutiuta.
Pe langa asta folosesc demachiantul, crema de corp si crema hidratanta. Mie mi se par foarte bune, intra in piele si hidrateaza bine, fara a lasa pielea unsa. Are la baza apa minerala.
Cinstit, ma impac mai bine cu ea decat cu cremele de la Vichy
Carola, Ivatherm nu este fabricat in Romania, este fabricat in Franta pentru Romania.
De la avene, am folosit doar spray cu apa minerala si mi-a placut.
carola spune:
M-am uitat pe pe cutie si scrie asa: Ivatherm 55, Piata trandafirilor, Targu Mures. Fabricat in Franta pentru Ivatherm.
Mie nu-mi inspira ca ar fi 100% fabricat in Franta.
In fine. Ideea este ca nu imi place.
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
arinna spune:
Mie imi place mult Ivatherm. Si demachiant si creme si protectie solara.E pe lista de provizii cand vin in tara.Cica e facut cu apa termala Herculane.Chiar daca e fabricat in Romania, nu ma deranjeaza, multe creme, unguente, produse romanesti sunt bune.Apoi nu e sigur ca ce importam e de calitate.Am auzit ca pentru Europa de Est produsele sunt mai ieftine si de calitate inferioara, chiar daca sunt de firma.Acum nu stiu daca e adevarat.Eu ma uit sa nu aiba prea multe chimicale, parabeni sls-uri, aluminiu si altele.Multe din cremele celebre au asa ceva.
Oricum parerile sunt diferite, ca si tipurile de ten si reactia fiecareia.Insa mie chiar imi place Ivatherm.
Ca o paranteza, am luat un deo Vichy, scria ca nu irita, ca e testat, pt piele sensibila etc si sub o eticheta lipita erau cele mai rele chimicale care pot fi gasite intr-un deo.Asa ca am recurs la cristal natural si sunt foarte multumita- tine si f mult, luni de zile.Nici crema Vichy nu mi-a placut, parca nu avea nici un efect, intra repede in piele si nici un efect, parca nici nu dadusem.
Moira spune:
Eu folosesc demachiantul "Lotion micellaire" si crema hidratanta pentru piele sensibila de la Avene. Sunt multumita in general insa mi s-a parut un pic ciudat ca la primele aplicari ale cremei sa ma usture tare ochii (am atins un pic zona ochilor), mai ales ca e vorba despre o crema pentru piele sensibila si cu proprietati impotriva iritatiilor. Iar pretul mi se pare acceptabil. Aici este in jur de 15-20 euro.
Nu stiu de cealalta firma, am inteles ca este din Romania si tot pe baza de apa termala.
Moira
bufi spune:
Eu am folosit produse de la ambele firme, pentru ten mixt, dar cele mai bune sunt cele de la Avene.
Bufi