Bucurii de sept - oct 2006 (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ro-Ana, m-am distrat tare!

Ralu, daca vezi pe langa Mitropolie o mamica ccc cu geaca roz si-un carucior cu 3 roti, eu eram. Desi ma indoiesc ccc c-o sa dea imagini de cand se urca Base in masina.

Tare-s curioasa sa vad si eu miscarea asta cu "podul". Cred ca mai am de asteptat o luna. Pana atunci ma delectez cu povestile voastre. Copiii vostri cate consoane emit? Al meu doar "M". Vocalele le zice pe toate. Iar cel mai lung cuvant e "mau"...il zice cand i-e cald si vrea sa-l dezbrac.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

stai ca-ti arat eu acush poza cu podul. tocmai le-am incarcat. alexia zice "meeeem" si "ma-ma" si "buuuuuu" si "ieeeeee" si "iuuu"...si mai zice dar nu-mi vine mie acum! primele trei le zice cand e suparata si plange!

inni, uite buricul. e cam varza poza ca nu-i facuta cu macro!

podul. initial era pe perna sus si prin miscarile din imagine a ajuns unde se vede!

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

WAWWW LILI- eu nu-mi dau seama de nici o culoare ce sunete scoate, habar n-am ce zice.Stiu ca tipa tare. Atat!

Mergi la inceput

Concertul lui Fanica Banica il aud de-acasa, desi se tine la Palatul Culturii. Am noroc ca nu-s cladiri care sa-mi estompeze sunetul. Mie-mi plac tare show-urile lui Banica, e super talentat si face o atmosfera grozava. Nu mai ies ptr ca o sa fie puzderie de oameni...care nici macar in timpul zilei nu-mi acorda prioritate ca-s cu caruciorul, unii nici nu se uita pe unde merg. Ma tem c-o sa fie imbulzeaza mare. Ehhhh crestem noi mari si-o sa mergem la concerte pe umerii lui mami sau tati.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

aici avem 6 poze cu alex citind unica. apropos, mexxa vezi ca trb sa apara unica wedding...

doo fete frumoase foc

aici stateam pe tati cand dormea.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

dupa baitza

asa ma scalambai eu prin patutz(3 poze)

Mergi la inceput

Pai pod din asta face si copilu' meu...se deplaseaza de nu-mi vine a crede unde-l gasesc. Stiti vorba aia din povesti..."unde-ti stau picioarele iti va sta si capul" (acolo era folosita in sens peiorativ)...se potriveste de minune cu comportamentul lui fii-miu, de multe ori il gasesc invers decat l-am lasat.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Artificii...confetti...buuuuuuummmmmmm am ajuns la mesajul 1000

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna seara mamici,

Am admirat Cosminutza si Alexia, tare frumusele si moderne.
Cri19 e super poza voastra, chiar ca de revista.

Eu m-am saturat sa ii dau mar lui David, as incerca si alt fruct, dar banana simpla mi se pare innecacioasa. Ce pot sa ii mai dau, aveti idee?
La portocale se stramba si plange, nu am insistat, stiu ca pot provoca si alergii asa ca nu m-as repezi sa i le introduc acum.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Ralu, sunt super pozele Alexiei! Iti seamana bine fetita, mai ales la privire.

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput