Budinca de banane si cocos

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by madalinad

am facut si eu budinca in tava cu fund detasabil, a crescut frumos, a iesit buna dar mi-a curs mierea pe la imbinari (aveam eu o presimtire da' am zis ca poate nu se intampla...).

madalina
serban

Haulica mama! Nu m-am gandit si la pericolul asta. Eu am mai facut lichide in aia detasabila si nu s-a scurs nicaierea sucul. Poate sa nu fie perfect etans tava ta? Nu stiu, de aia zic, in boluri (sau forme mici, in orisice caz) iese cel mai bine. Sigur nu pleaca nicaierea siropu la plimbare

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Eu nu am forme mici.......merge facuta in tava???

mami de www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cum sunt bolurile alea?? Din ce sunt? Din yena cumva?

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Numeioana, formele mele sunt din ceramica dar pot fi din orice altceva ca material, sunt forme mici de sufleu, ca material cred ca poate sa varieze (silicon, yena, ceramica, ce aveti voi prin casa). Data viitoare cand mai fac trag si o poza sa vedeti de ce-s asa de entuziasmata de formele alea.
Lya, merge si in tava, a incercat madalinad mai sus, numa ca plecase sosul la plimbare , ca facuse in tava cu fund detasabil si nu prevazusem pericolul. Incearca si in tava ca iese, dar nu iese asa de bulbucata si explodata

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Eu am facut budinca in tava de briose !

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

scarmanus, ba sa stii ca mi-a iesit tare-tare umflatica, a crescut superb, dar de, mierea s-a fluidizat de tot si s-a scurs pe la imbinare... altfel probabil iesea mai insiropata?
pe de alta parte, mai bine asa, eu sunt alergica la miere si m-a cam durut burta dupa ce am mancat (da' nu m-am lasat!)

Mergi la inceput