Mamici de iulie-august 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 26
nikole spune:
Samadhi, folosesc uleiul de masline pe care il intrebuintam si la gatit, salate, etc.
Mi se pare mai bun decat produsele , cremele din comert pe baza de ulei de masline, ca sunt si de astea, insa contin f multe chimicale, parfum, mie una nu imi plac.
Cel mai bun ulei de masline este cel auriu, mai bun decat cel verde, si absolut daca e extra virgin e si mai bun.
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
samadhi spune:
NIKOLE - pai eu din acela extra virgin am, e cam scump aici cam 3,99 euro 500ml, dar folosim mult la salate.Asa ca ma pun sa-mi dau si eu cu ulei de masline. Merci pentru explicatii.Ce e natural ramane natural, si ai dreptate nu are miros.
Ma bucur pentru ca mi-ai raspuns.
9+
nikole spune:
Samadhi placerea e a mea...
incearca sa-l folosesti pe pielea umeda, astfel iti umezesti putin palmele, si se intinde super, si intra bine si repede in piele, exact ac uleiul Johnson de copii.
Daca il aplici pe piele uscata, e nasol, porii fiind inchisi, uleiul ramane la suprafata nu intra in piele si tare mi-e ca tre sa faci dus neaparat dupa.
Sau poti exfolia pielea cu un amestec de zat de cafea+ulei de masline, faci un masaj circular, de jos in sus, incepand cu partea stanga,stai asa daca poti vreo 5 minute, dupa care te speli normal cu gel de dus si clatesti,...nu mai ai nevoie de nici o lotiune de corp, pielea ramane catifelata, hidratata exact cat trebuie.
Nu mai zic ca veic mirosi un pi a cafea
, adika vei emana un usor si foarte"cozy" iz de cafea...
si aici uleiul de masline e 6 $, ultimul pe care l-am cumparat e mai ieftin e vreo 4 $ dar diferenta de calitate e de la cer la pamant...l-am folosit mai mult la gatit, numai sa-l termin mai repede.
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
samadhi spune:
NIKOLE - strandurile acelea m-au omorat, parca ar fi PARADISUL pe pamant. Foarte frumoase amintiri. EXCELENT!
9+
samadhi spune:
NIKOLE - am sa-mi notez in agenda ce mi-ai spus ca sa nu uit niciodata, si am sa-ti urmez sfatul, merci ffffffff mult !
Ce bine ca existi si tu si toate de la odisee !
Va iubesc foarte mult !
9+
nikole spune:
quote:
Originally posted by samadhi
NIKOLE - am sa-mi notez in agenda ce mi-ai spus ca sa nu uit niciodata, si am sa-ti urmez sfatul, merci ffffffff mult !
Ce bine ca existi si tu si toate de la odisee !
Va iubesc foarte mult !9+
Si noi te iubim, esti o femeie ce transmite liniste si calm,

imi plac "mesajele" din mesajele tale.pupici...
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+
samadhi spune:
NIKOLE - Mi-am notat deja ce mi-ai spus, voi trece la practica cat de curand.Pentru ca nu am timp sa pun pozele inca pe emailul comun poti sa ma vezi si tu si celelalte fete la www.oviart.com , am acolo poze cu mine, trebuie oricum sa va trimit poze, mi-am pozat si burtica, si uite ca nu ajung sa descarc aparatul foto.Acum stau pe net, pana suna telefonul cu munca pentru sotul meu, si apoi zbor imediat de aici.Asa ca ma uit la pozele voastre.Promit insa sa pun si eu poze cu fiica mea si cu burtica. Azi Maxima a spus la gradinita la educatoare ca mama are bebe in burtica :)
Pupici la toate.
9+
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Vivela
Hop si eu, cu greata dupa mine...
Fetelor, este vreuna printre voi care a facut triplu test si eco morfologica la Giulesti, la dr. Albu?
Dr meu mi-a zis sa merg la dansul si mi-a dat si un nr de telefon pt programare, la care am inteles ca ar trebui sa raspunda o asistenta. Sun de vreo cateva zile si nu raspunde nimeni.
Stiti vreo alta metoda sa ma pot totusi programa la dr. Albu la Maternitatea Giulesti? Nu prea as vrea sa ma trezesc ca e prea tarziu sa ma programez.
Va multumesc mult, va pup.
Gabi9+
Miracle inside,
Noi (inca) doi
Vivela asistenta raspunde la telefonul respectiv numai intre orele 18-20. Ai incredere ca o prinzi si succes! sa ne zici ca a mers.

karligutza,
sapt.17
madabout2003 spune:
Buna seara burticutelor!
Ce muuult a-ti scris!
Mi_a luat vreo ora sa va citesc... Nu-i nimic asa a trecut timplul mai repede pt ca eu inca sunt la scarbici
..eu lucrez in aeroport si am un program de
...asa e abia astept sa imi termin contractul pe 15 februarie si apoi gata, nu o sa lucrez pana ce se naste bebe
...
Sunt foarte frumoase pozele voastre, vroiam sa imi pun si eu cateva dar m_ati timorat..
, o sa incerc sa o fac intr_o zi cand va scriu de acasa!
Fetele de prin alte parti decat Romanica au tot vorbit de preturi, aici eu nu stiu sigur inca cat o sa ma coste nasterea dar in general o consultatie la medic costa 21 de euro si apoi este rambursat 20 de euro daca ai asigurare privata in afara de cea obligatorie, daca nu iti ramburseaza mai putin dar oricum tot e ok..
Apoi pentru nastere in spital este gratuit, esti supravegheata de o moasa si la nevoie de un obstretician, sunt spitale unde e super ok si ai camera ta, dar nu facei decat cele 3 ecografii obligatorii...
In clinica , unde m_am inscris si eu esti urmarita de un medic care asista si la nastere, ti se fac ecografii in fiecare luna dar nu stiu cat costa, oricum stiu ca pentru nastere platesti numai depasirile de onorarii fata de spitale adica apriximativ 150 de euro in conditiile in care stai singura in camera cu copilul din momentul nasterii pana la iesire (3-4 zile).
Cam asta e tot ce stiu pana acum, mai multe o sa aflu pe 1 feb cand am prima consultatie la clinica. Oricum mie nu mi se pare deloc scump, cred ca daca nasteam in Romania platem mult mai mult pentru conditii
...
Despre calatoriile cu avionul am inteles ca nu sunt indicate spre sfarsitul sarcinii, oricum o sa intreb si despre asta pe medic pentru ca noi o sa plecam in vacanta in Venezuela pe 17 august ... Ma duc sa imi cunosc socrii printre altele asa ca tineti-mi pumnii
!
VA
!
MADA
10+
karligutza spune:
Vivela am vazut ca esti in sapt. 9+ ... din informatiile mele stiu ca triplul test se face in sapt.16-18 iar Dr.Albu face morfologie fetala de trim.II in sapt.22-24. Eu cred ca nu pierzi randul pt.ca mai e timp cu ambele iar daca morfologia de care esti interesata e cea de trim.I aici nu stiu sa ma pronunt.
Cu telefonul incearca asa cum ti-am zis: numai intre orele 18-20.
Multumesc tuturor fetelor care mi-ati explicat ca totusi bebicii vostri s-au miscat si ca al meu era somnoros... sper ca data viitoare sa nu mai faca amiaza pana la 5 dupa-amiaza... si sa dea acolo din betisoare.... 
pupici la toate burticile si noapte buna langa ai vostri sotiori! 
karligutza,
sapt.17