Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

VERONICI,
hai mai des pe la noi...,poate ne vedem in parc..,intr-o zi...Cum stati cu dintisorii?Au inceput sa iasa?
DIA_BI,
ai dreptate sa te superi...,pai dupa ce ca vine tirziu...,mai sta si la calc...,sa-i fie rusine...,chiar daca bb nu urla non-stop ...,mai simti si tu nevoia sa te recreezi un pic...,sa stai in cada mai mult timp...,sa cumperi o piine...,orice numai sa stii ca mai sta si el cu bb...Incearca sa vorbesti cu el...,pentru ca certindu-va ,nu rezolvi nimic...,ei nu prea realizeaza...,ce incercam noi sa le spunem vis-a-vis de acest "new job"...si daca-i mai si reprosezi...,s-ar putea sa scoata masculul din el, la iveala si sa nu mai poti face nimic cu el...,incearca sa-i vorbesti calm...si spune-i exact de ce ai nevoie de la el...si cum ar putea sa te ajute...,ei se prin mai greu...,sau de multe ori nu vor sa se prinda...,iar noi fete finute...,ii luam ca pe copii si le explicam frumos...,ca sa nu ajungem la altele.Stii cum sint...,daca prietenul lui nu-si ajuta nevasta...,el de ce sa o ajute...,"ce...,el ...e prost?"Te pooop,sa nu mai fii tzuparata
DANITA,
mai ai febra musculara? Daca nu alaptai,...mergea o aspirina...si o baie fierbinte ...,dar asa...,mai baga putina faianta...,si va trece febra...,"cui pe cui se scoate...",sau....ia-ti sotul la alergat...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

salutare

Cand sa ma apuc si eu sa scriu mesajul s-a trezit Antonia

Am fost si am facut vaccinul a fost cuminte a trebuit sa tragem de ea sa se trezeasca ca dormea am facut Pentaxim cu Euvax B i-a facut in ambele piciorute la primul nu a plans mai deloc doar la al doilea dar i-a trecut repede

Ne-a dat sa-i dam fier picaturi cam peste 10 zile apoi a zis sa-i introduc suc de morcov si de mar dar mie mi se pare prea devreme la 3 luni nu?

fug ca plange nu vrea sa mai stea in patut

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Somleac, nu mai alaptez de mult... si ceaiul simplu Luca il refuza....dar o sa mai pun ceai in apa in care ii fac lapticul. Merci mult de incurajare.... deja ma simt mult mai bine..
Ruxandra, ; o sa incerc si eu asa.. desi il ridic si ragaie.. dar plange in continuare.. de fapt, aseara a fost asa.. in alte seri se oprea din plans...
Dandusa - ma mut la Constanta sa stii.. am un prieten super bun; am unde sa stau..asta daca nu vin direct la tine... asa poate ma apuc si eu de exercitii.. . Pupici multi, multi, multi... ptr tot ce ai scris.. si felul tau super fain de a ma incuraja...

Pupici la toate mamicile...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

veronici ce bine ca te ai intors...hai si tu cu un sfat-doua...povesteste ne de rares cel mare...

dia bi te inteleg perfect, si noi avem aceeasi problema... of, daca nu nasc si ei...nu prea au cum sa si dea seama...si eu l as cateodata...mai tot timpul, mai nou....aseara a iesit la ziua unui coleg de birou...ca de mult nu sa mai vazut si el cu nimeni...dar eu? i am zis ca mi-ar fi placut ca atunci cand vine de la munca primul gand sa fie la bb, nu la cum sa se mai relaxeze un pic..ca e foarte stresant sa aiba grija de el 2 ore seara ca sa ma culc si eu un pic...concluzia: de ce il fac eu sa se simta prost, ca acum nu o sa ii mai priasca iesirea.. am zis ca il spanzur...noroc ca era mama aici ca altfel iesea un hai ca eu mi-am in public mai rau ca tine...zic din casa...

v am pupat, ma duc sa incerc un
cine ne face capitol nou?

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

fetelor multumesc pt incurajari
ei nu isi dau seama ca daca noi stam acasa suntem mai obosite decat ei,si al meu face la fel ba merge la fotbal ba il ajuta pe nu stiu ce prieten ,chiar aseara i-am spus ca prietenii sunt pe primul plan inaintea familiei
duminica cand il las cu a mica ,ca sa fac mancare dupa 1-2 ore nu mai rezista dar eu toata ziua cum rezist
norocul lui ca ii dau san ca altfel as pleca si eu de acasa mai mult timp si i-as lasa-o
zilele trecute am lasat-o cu el ca sa fac curat si aud ca plange fata ma duc sa vad ce e,el vb la tel,mi-a zis ca sa o mai las sa si planga
adica juma de ora nu a putut sa o linisteasca dar eu tota ziua ce fac ca tre sa fac si curat si mancare
hai ca l-am barfit destul si mi-a descarcat sufletul ca nu am cui sa-i spun,in fond nu e un om rau dar mai calca prin strachini din cand in cand

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Cum era declaratia aia? Am doua luni si sunt TURBAT! Adica...avem aproape 2 luni, ca le implinim duminica. Declar oficial ca m-a turbat si pe mine. Azi de la 5 pana la 11.30.....cand credeam ca l-am pacalit si incercam sa inchid si eu ochii, gata- urletele la apel! Cred ca s-a vorbit cu Luca sa ne faca ore fripte.....Pe la 10 nu am mai rezistat, am bagat si eu un plans cu el, macar m-am usurat. Oare ce or fi crezut vecinii, ca la noi se aude tot????? Si cand speram ca macar in week-end sa mai sufere si ta-su alaturi de mine, aflu ca omu' meu e la munca! Ce ma enerveaza...mai e si bugetar si nici macar nu-i va plati orele astea de week-end. Cred ca ma enervez si pun copilu' in masina si ma duc la soacra-mea. Sa-l mai tina si ea in brate .
Si azi e si urat afara....si el are nasul infundat.....si luni facem si noi vaccinul.....offff, cand trec colicii astia?

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

dar greu mai merge.acum cand m/am aprins si eu.asta este ce sa/i faci.

vad ca sunt discutii aprinse despre soti.pai eu ce sa zic de al meu.si el vine la 7 acasa, la 8 jum facem baita si apoi ne chinuim sa adormim.ce ma distreaza pe mine e ca ziua eu nu o iau aproape deloc in brate, si nu am nici o problema cu ea.in schimb cand vine tati acasa nu vrea decat la el in brate si plimbata.altfel nu adoarme.asa ca sta tati si plimba printesa lui.am noroc ca si lui ii place, asa ca nu e nici o problema.sper doar sa nu se invete si sa vrea si la mine numai in brate.in rest un tatic de nota 10, cand e acasa.
ne trece si pe noi cineva pe lista sau trebuie sa fac eu ceva sa aparem si noi acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

salutare,

RalumaT,Yagmur,ma alatur voua!Azi facem fix 2 luni si de la 6-7 plange intr-una.Nimic nu mai functioneaza..parca il bat ,nu il tzin in bratzeAcum o sa o sperii pe yagmur,dar asa colici nu a mai avut.patul e nefacut,hainele imprastiate..aseara dupa baitza parca fusese razboi in camera.parca vad ca ma trezesc si cu dr.de familie in tot dezastrul asta.

Plus (dia_bi) plans aseara o ora din cauza aceluiasi "model" de sot.imi ttrimite sms-uri..sa-l iert..dar ele nu-i tin de urat lui mihaitza.Yagmur..mai bine fara decat asa!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fete,...nu stie nimeni sa deschida capitol nou?
Eu habar nu am ...,daca aveti vreo banuiala ,haideti sa incercam...,nu de alta dar tati doarme...,Crinuta doarme...si eu nu am ce sa fac...,stau calare pe voi...,haideti ca mai trziu plec...in vizita...la soacra-mea.

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Deschid eu .Sper sa nu se trezeasca catrinel intre timp!

LoryCatrinel Rianna
poze Catrinel

Mergi la inceput