Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ce mai faceti fetele??

Eu asa si asa.Am dat-o iar in mastita...o sa o i-au razna ..rana la san am in continuare..nu stiu ce sa mai fac..dar o alaptez exclusiv..macar imi fac damblaua...ca ma mulg ca ii dau san..e numai lapte de la mine.

Sa va povestesc azi am fost singura cu amandoua..nebunie mama...pe una o alaptam la san cu cealalta mana ii dadeam sa manance celeilalte..M-a pus naibii si am iesit singura afara(oricum nu aveam cu cine) cu amandoua...nu va mai povestesc...mi-ar fi placut sa ma clonez .

Asa ca sunt franta..ca somn nu stiu ce e aia..
Si ca sa fie toate bune si frumoase lui Ingrid ii ies si ultimele 2 masele..ca in rest ii are pe toti..asa ca e maraita tare.

Dupa masa cand dormeau ele..am profitat si am iesit 15 min singura afara..ca oricum ..de dormit nexam..ca..se trezea cea mica...asa ca doar 15 min mi-am permis...m-am simtit ca evadata din cusca serios...
lasa ca trce ea si perioada asta..sper

Nu stiu ec sa mai fac cu kka Iarinei.Nu face..dr ei mi-a recomandat un medic chirug pediatru..in fine , o sa vedem, eu tot sper sa se rezolve cumva.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Anis, te cred iubita ca ti-e greu. Gaseste-ti repede pe cineva sa te ajute cat de cat cu ele macar primele luni. Mi se pare tare ciudat cand o numesti pe Ingrid "cea mare".
Laura, . Am vazut si eu pozele cu strumfii cuminti si destepti.
Albinuzza, felicitari pentru bebica cea cuminte si fratele mai mare care o iubeste asa de mult! Cat despre bb2, va iesi la fel de repede ca si primul, 10 minute de la intrarea in sala.
Lia si Danab, bine ati revenit!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Anis, be strong mamy!!!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Anis

Ai grija de tine, mama, ca fetele au nevoie de o mamica puternica! Fii tare si nu uita ca fetele de pe forum se gandesc mereu la voi!

Laura

Azi nu am fost la serviic si banuiesc ca mi-au intrat automat pe mess colegii, asa ca nu a ajuns la mine adresa de ftp. Da-mi un BUZZ cand ma vezi on-line ca sa stii ca sunt in zona. Merci ca nu m-ai uitat.

Acum pregatesc un album cu poze de la serbarile Mirunei de Craciun. Urmeaza apoi si cu pitica de Cristina.

Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare

petrecere -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Laura am incercat atunci sinu am reusit si nu am mai incercat.

pupam mamica, fata si bondarelul.

Cuscra ptr mamica si printese. Stiu cum este ca eu stau frecvent cu Mihnea si cu nepotica mea Andreea care are 5 ani ptr ca nu vrea sa se duca la masa(adica sora mea). Zice ca e mai bine la mama moni(adica eu) si s eintelege mai bine cu Mihnea decat cu Alex fratesu cu care s e cam altoieste. Vezi ca a aparut o chestie super faina de la bebe confort am vazut aseara in auchan si costa 1.600.000 lei o pernita special pt alaptat care iti face ffff usor tinutul lui bebeb la alaptat. Pacat ca nu aparuse acum 1 an. Multa putere mami si cauta pe cineva sa te ajute ca o sa clachezi.

Fetelor eu azi plec cu sotul meu la munet isngurei si culmea desi mergem la Sinaia nu mergem la noi acasa ci la hotel(sarnatorim in avans ziua indragostitilor). Mihnea ramane la Bucuresti cu mama si tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

Cap. 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabobo spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Buna!
Sa incep cu Beby Einstein. Eu am astea:
Baby Mozart - Music Festival
Baby Beethoven - Symphony of Fun
Baby Santa's Music Box
Baby Monet - Discovering the Seasons
Baby da Vinci - From Head to Toe
Baby MacDonald Nightfire( adica A Day on the Farm )
Baby Galileo - Discovering the Sky
Baby Neptune - Discovering Water
Baby On The Go
Baby Noah
Baby Newton - Discovering Shapes
Baby Shakespeare
Baby Van Gogh - World of Colors
Baby Dolittle -Neighborhood Animals
Numbers Nursery
Baby Dolittle - World Animals

Pe ftp mai am de pus 2, cred ca termin in cateva ore.
Nu stiu sigur daca merge sa se conecteze doua persone in acelasi timp, cu acelasi user. De asta, daca nu va merge din prima conectarea, mai incercati peste un timp.

tuli_luli, emanuela, acusor va trimit imediat PM.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Buna Laura,
Sper din toata inima sa te mai gasesc pe forum.
Sunt o viitoare mamica, mai am 3 luni si
imi strang Puiutul in brateDe scurt timp am aflat de acest
"Baby Einstein" si imi doresc din toata inima sa intru si eu
in posesia a tot ce se poate de acest gen.
Cautand pe net, am dat de tine.As putea sa te rog frumos sa imi trimiti si mie acel ".ftp"?Sau macar daca m-ai putea indruma spre site-uri unde pot gasi fimuletele.
Merci mult de tot.

Mergi la inceput