Inimioare de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Vreau si eu Baby Einstein, platesc CD, transport, tot, cine le are si poate sa mi le puna si mie pe un CD...plssss

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondaricii piticutzi

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Irina, sa-ti creasca mare frumoasa! Si Gia darama cuburile, dupa ce se straduie sa le cladeasca. Deh, domnisoarele!

LAura, saru-mana; mi-ar surade si mie tare baby Einstein, poate o mai urnesc pe fie-mea de la Pisicile Aristocrate si Lady & The Trump, ca le stiu pe de rost.....Hehe, acus e anul de cand ne-am intors, trece timpul....Strumphisorii sunt tare dragalasi, pisoiul e acelasi? Am citit povestea ta, m-a impresionat teribil, mama eroina ce esti!

Emanuela- m-am distrat copios de micutza ta, cred ca e o dulce cum fdace instructie cu voi (cumoastem, ca e cam la fel, dar mami e sfanta la culcare)

Multumim MAmini, succese si tine-te tare!

Ursuletul PAnda - te inteleg perfect! Eu am crezut ca dau in primire cand m-am dus cu fata la urgente ca avea febra peste 40 si aia mi-au spus, cu mult calm, ca am halucinatii, fie-mea are doar 37.3 (masurat la subrat in 0.1 sec). Deh, sisteme si sisteme. Slava Domnului ca n-a fost nimic cu urmari , si dupa vreo 5 zile i-a scazut febra.

, felicitari inca o data, sa-ti traiasca cei doi frumosi. Ma bucur ca ti-a fost usor la nastere, ca deh, macar inceputul sa fie promitator! Pupam piticii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna
am intrat si eu sa salut fetele si sa pup copiii mici si cuminti. profit de faptul ca vlad doarme si am sa merg sa fac niste foi de prajitura. o reteta noua, tare, tare buna...cu foi cu miere de albine si crema de caramel...sper sa-mi iasa si mie buna
Laura, mersi pt ftp...
chiar aseara mi-a adus sotul meu de la un coleg muzica pt copii: clopotelul magic, bimbam, danonino, ruxi si achi (acasa)si inca un album - kids dance and play... intereseaza pe cineva?
va pup...merg sa ma apuc de foi (n-am mai facut foi de prajitura de ani de zile )

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Cam liniste pe aici! Unde ati disparut?
Monica ai mai reusit sa te conectezi la ftp-ul ala?

Mamini multumesc tare mult de aprecieri! Imi face bine cate o lauda de asta, ca am si eu momente de deznadejde, cand nu stiu daca e bine, daca e suficient ce fac. Ma bucur ca esti in forma si tii pasul cu toate proiectele in care esti implicata. Cred ca e super sa mai poti face si altceva in afara de casa si copii . Eu deocamdata la asta la limitez. Simt ca ma blazez total si probabil de aici si "caderile" mele, dar mai e un pic si incerc sa profit la maxim de perioada asta. Alt copil nu mai fac, asa ca nu mai pup pana la pensie un concediu asa de lung.

danaB sanatate multa lui Al. Eu cred ca m-as da de ceasul mortii sa vad ca mi-e copilul ca o carpa in brate si doctorii sa-mi spuna ca nu-i nimic, ca isi face sistemul imunitar. Nici antibiotice la primul stranut, cum recomanda unii medici pe aici, dar nici indiferenta asta!
Giana iti laudai baiatul ca e harnic. Si al meu ma ajuta foarte mult! Ieri s-a trezit mai repede decat Bianca la pranz si l-am luat cu mine in bucatarie. Masina tocmai storcea niste hainutze, eu spalam vase. A tras de un tamburel pana in fata masinii de spalat, a deschis usa si s-a apucat de scos hainele. A pus o bucata pe scaun, apoi s-a plictisit. Le-am terminat eu de scos, dar m-a mai ajutat la ultimele (a tinut sa scoata el ultima, ca sa-mi poata spune ca e gata). Apoi s-a intins pana a ajuns sa ia o laveta si s-a apucat de strans apa care imi ramane intre garnituri la usa masinii . M-a vazut pe mine facand chestia asta de fiecare data si a bagat la cap. Apoi tragea de scaun si ma tot invita "ai!, ai!" sa mergem pe balcon sa le intindem. Spre seara a dat cu matura in bucatarie si umbla si cu farasul intr-o mana .

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Bogdana ma bucur ca ti-ai facut timp sa ne mai dai vesti despre voi. Ti-am trimis pe messenger datele de acces la ftp. Daca nu au ajuns, sa-mi spui sa ti le mai trimit odata. Asteptam poze!

Albinutza postarea ta cred le-a mai dat un pic de curaj fetelor ce il asteapta pe bb2. Felicitari ca ai nascut asa repede si fara probleme! Ai facut o mandrete de fata! Ma bucur pentru tine ca cea mica e cuminte si te lasa sa te odihnesti si sa te ocupi si de Luca. Sunt convinsa ca o sa fie un fratior mai mare de nota 10!

Lia iti trimit imediat un PM si tie. Multumesc de complimente! Ma bucur ca ti-a placut poveste , dar nu ma simt deloc mama eroina. Pisoiul e acelasi. Convietuiesc foarte bine impreuna. In general, nu se deranjeaza unul pe altul. Poate si din cauza ca motanul e foarte lenes si doarme mai toata ziua. Biancai ii place ca e molicel si cand il prinde, isi baga nasucul in blana lui. Rares e cam nervos cand il vede ca se urca la mine in brate si il impinge cu manutza si-i zice "zo(=jos), zo!" sa se dea jos. Il mai fugaresc prin casa cu peria, ca ma vad pe mine cand il perii si tipa la el "mei, meeei" (adica sa stea sa-l faca mai-mai).

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Monicutz, felicitari pt. printesa, sa fie sanatoasa si noarocoasa, ca iubita sigur este . Pupici!

Albinutzza, bine ati revenit acasa, cred ca deja te obisnuiesti in noua postura de mami cu 2 pitici. Ma bucur ca Maria e cumintica si ca ai nascut usor. Asa repede imi doresc si eu .

Mamini, Bogdana, Lia ma bucur ca mai aflu vesti si despre voi. Pupam fetele!

Laura, m-am distrat cu pisicile tale , frumoase amandoua .

Sanatate multe celor cu probleme, sa treaca repede!

Fetelor, voi mai stiti ceva de Simona? Are cineva un nr. de telefon? Nu reusesc sa dau de ea, sper sa fie bine amandoi.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Uitati aici un subiect taaaare interesant, merita sa-l cititi si sa salvati. Eu caut cartea, abia am aflat de ea, iar editura nu vrea sa o reediteze .

Exercitii Oberlander (1-2 ani)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93728

Este un subiect si cu exercitii Oberlander 0-1 ani, pt. mamicile cu bb2 :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93868

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare,

chiar ca nu-ti vine sa mai intri in casa cu vremea asta frumoasa!!!! Ioana face crize cand o bag in casa, daca ar fi dupa ea ar trebui sa stam numai afara!!!

Giana, tu mai mult ca sigur vei fi si cu bb2 cand ne-om intalni!!! Am citit si eu poezia si m-a amuzat tare mult!!!

Cin, ahhhh ce pofta imi faci!!!! Eu am inceput Monti de duminica asa ca am interdictie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boga, ce ma bucur ca ai gasit putin timp si pentru noi!!! Asteptam pozele!!

Laura, sunt ca niste mici buretzei copilasii astia, zau asa, baga la cap absolut tot, chiar daca noi nu ne dam seama !!!!!

Diana Mirela, fain de tot, am intrat si eu. Multumim!!

Pupam cu drag,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

diana,
par super exercitiile alea. multumim ma uit si eu dupa carte poate-poate.

laura,
am uitat sa-ti zic ca ftpu a mers de-acasa l-am lasat si eu de dimineata sa ia 2 filme. am gasit si un torrent cu baby shakespeare dupa ce fac download daca e bun il pun acolo ca am vazut ca nu-l ai.

ursuletule panda,
poate te induri de noi si pui si tu pe ftp un avi cu baby einstein - meet the orchestra, ca nu prea l-am vazut pe net. multumiri anticipate de la toti bebeii doritori.

mamica de maria, 1 an si 6 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ema.nu.ela

diana,
par super exercitiile alea. multumim ma uit si eu dupa carte poate-poate.

laura,
am uitat sa-ti zic ca ftpu a mers de-acasa l-am lasat si eu de dimineata sa ia 2 filme. am gasit si un torrent cu baby shakespeare dupa ce fac download daca e bun il pun acolo ca am vazut ca nu-l ai.

ursuletule panda,
poate te induri de noi si pui si tu pe ftp un avi cu baby einstein - meet the orchestra, ca nu prea l-am vazut pe net. multumiri anticipate de la toti bebeii doritori.

mamica de maria, 1 an si 6 luni

Beby shakespeare il am eu
am sa verific de ce nu e acolo si il pun.
Nu mai trage torentul!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput