ce ati cumparat pentru bebelus si nu v-a folosit?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

NU am folosit:
-incalzitorul pentru bibe

-marsupiile(doua la numar) - le am folosit decat de 2-3 ori mai practic este caruciorul

si acum nu imi mai vine nimic in minte dar revin

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

n-am folosit de loc, desi am avut "la greu":
- ham(a avut vreo 3, nu i-a placut nimic)
- pudra de talc(mi-a fost frica sa-i dau cu ea)
- jucarii dentare cu apa
- carusel(se speria cand incepea sa cante)
- jucarii de plus(nici acum nu are nici o atractie pt. ele)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Am avut, dar nu mi-au fost de nici un folos:
-incalzitorul de biberoane
-termometrul suzeta
-termometru pentru mancare
-pilota groasa
-ulei de corp
-jucarii dentitie
-piureuri de fructe pt copii
-caciulite de interior

...nu as fi putut tari fara:
-marsupiu (toamna-iarna-primavara, strazi de Bucuresti, eventual lift stricat...deci mai greu cu caruciorul)
-sterilizator cu abur
-termos (in care tineam apa fierbinte pentru prepararea laptelui)
-patut pliant
-jucarie "vocea mamei" (chicco)
-bepanthene

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Eu nu am folosit:
- ulei de corp - se irita de la el;
- marsupiu - plangea mereu si nu adormea ca in carucior;
- incalzitorul de biberoane si biberoanele - el suge si acum lapte de la san si ceai nu vrea;
- sapunuri - folosesc samponuri care sunt bune si pentru corp;
- pantofi sau sandalute pana la 1 an - le scapa din picioare si isi strica mersul;
- costumasele acelea cu totul, cu capse de la gat pana la talpi - dadea din picioare pana se desfaceau capsele;
- maieute si chilotei - sta cu mijlocelul gol;
- bluzitele care aveau desene brodate - il zgaria hartia de pe dos sau cusatura prea grosolana.

In schimb eu am folosit:
- pompita de muls, mai ales la inceput cand aveam furia laptelui si ma dureau prea tare sanii;
- caruciorul a fost foarte bun pana cand a crescut asta mic si nu mai pot sa-l iau cu tot cu el 2 etaje ca e foarte greu;
- inelele pt dinti - s-a jucat cu ele inainte sa-i apara dintii;
- premergatorul e foarte bun, mai ales in casa ca poti sa faci o mancare linistita ca nu cade bebe-ul din pat si-si da si el drumul la mers;
- hamul acum incepem sa-l folosim, la 10 luni;
- bephantenul e foarte bun;
- body cu capse - f bune - de evitat cele cu nasturi.

http://family.webshots.com/photo/2225371240056434019rvFZcM
http://family.webshots.com/photo/2495622130056434019MdyFZq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Bebe al meu e mic, doar 10 sapt. Ce ne-am prins ca e inutil - marsupiul (am primit 2). Pana acum l-am folosit doar 1 data, cand am fost cu BB la Mobexpert. In rest - in magazine nu-l luam, ca e perioada asta cu viroze mortale, in parc tot asa am iesit doar de cateva ori, toti 3, in rest il scot la noi in curte. Deja are 6 kg, deci slabe sanse sa il folosim intensiv.

Carut trio, de la Chicco - pare zdravan si ok, dar scaunel de masina am mai primit unul, landoul , la cat de putin iesim se putea si fara (ce-i drept, doarme in el deocamdata, ca patutul are spini). In curand, oricum va trebui sa-i luam un scaun mai mare.

La hainute am exagerat, dar ma chinui sa-l imbrac cu toate, macar o data :)

Masuta de infasat e o minune, noi suntem si f inalti si n-ar fi mers sa-l punem in pat, ne rupea de spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

total inutil - scaunul pentru baie

altele pe care nu prea le-am folosit:
- biberoanele B-free, nu putea sa traga si adormea flamand :(
- cremele de funduletz de tipul celor cu oxid de Zn, avea mereu funduletzul rosu si umed si nu-i trecea iritatia
- termometrul electronic pentru ureche, nu statea de nici un fel si asudam inutil pe langa el :)
...si ma mai gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Mi-am mai amintit ceva: n-am folosit termometrul tip suzeta, desi era obisnuit cu suzeta, pe asta nu vroia sa-l tina in gurita.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Hamul, marsupiul si mai ales scaunelul de baie (care a fost si cel mai scump...)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

-pompa de san (eu am incercat si manuala si electrica) cu mana e cel mai bine
-alte creme ptr. fundulet ,am incercat o gramada dar numai cu bepanten(nu stiu daca e corect) a mers ok.
-carutul de firma-pana am inteles asta am schimbat 2.
-scutece numai Pampers restul sunt....
Lista e lunga dar nu imi mai amintesc acum.

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

-hamul
-biberoane si inutil de multe tetine.

Vad ca principalul obiect care NU e folosit este marsupiul.
Viitoarelor mamici, va sugerez sa folositi wrap-ul in loc de marsupiu si va garantez ca o sa-l folositi pina la adinci batrineti.
Marsupiul e foarte incomod pentru ca nu sustine spatele cum trebuie si e greu de carat un bb mai mare.

Blanita de miel, eu nu am dar am vazut lume care o foloseste la scaunul de masina sau in carut ca un strat de tampon intre pielea beelusului si materialul sintetic din care in general sint facte scaunele de masina si carutele. Blanita de miel iarna tine de cald, iar vara absoarbe transpiratia - asta daca e vorba de blanita autentica, cea de plastic e buna de aruncat la cos ca tine iarna frig si vara cald.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput