Copiluti de mai-iunie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
OlgaTarziu spune:
mda.... Adriana si eu ti-am zis ceva. Probabil ca nu a contat.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
ralwka spune:
Andutzy, eu n-am vrut sub nicio forma sa fiu adormita cand am nascut-o pe Iulia. N-am putut sa nasc normal pentru ca si-au dat seama (dupa ce m-au consultat 3 medici si mi-au facut si ecografie in ziua aceea) ca am bazinul foarte mic iar Iulia a avut 3.650 si au considerat ca e riscanta nasterea normala, impunandu-se cezariana. M-am dus sa nasc normal, am stat de la 7.30 pana la 20.00 in sala de nasteri, am plans de emotie la fiecare copil care s-a nascut in timpul asta si n-am vrut sa ratez momentul in care se nastea cea care mi-a adus fericirea in viata. Trebuia s-o aud eu prima, s-o vad eu prima, nu s-o primesc a doua zi ca pe un cadou... 9 luni asteptasem clipa asta si acum sa ma adoarma? Nici gand! Asa am gandit atunci si asa as proceda si daca il voi face si pe al 2-lea (cu toate ca ma documentez despre posibilitatea unei nasteri normale dupa o cezariana). Iti recomand epidurala, e ok si dupa, nu esti ametita ca dupa anestezia generala. Eu am nascut la Giulesti si nu am avut-o cu mine in salon, asa cum se procedeaza in alte maternitati.
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)
ralwka spune:
Loreen,
pentru reteta! Duminica am de lucru!!!
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)
blackpanterro spune:
Olga scuze daca te-am suparat, adevarul e ca numai Loreen mi-a raspuns mereu....si cuscra :) eu nu ma supar ca nu imi raspunde nime' adevarul e ca nu am nimic important de zis :) mai intru din cand in cand sa mai dau raportul ca sa nu creada lumea ca am murit :)
Scuze inca odata si multumesc de raspuns
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
OlgaTarziu spune:
Adriana nu-s suparata.
Te inteleg perfect. Si eu scriu de multe ori si... Intelegi ce vreau sa spun. Parca asta simtea si Olga, nu? Ideea ca noi suntem intr-adevar singure nu trebuie sa ne si insinguram mai mult. Hai va pup si pe tine si pe Aidan modelul in devenire.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
omustata spune:
babygirl-sper ca nu te-ai suparat. Eu am glumit, am folosit si emoticonul cu pricina. Mi-ar parea rau sa ma fi inteles gresit.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Oana C spune:
Adriana, cuscra, bine ca te mai arati si tu pe aici. Nici eu nu am mai scris cine stie ce, dar nu am avut uragan deasupra capului. Eram ingrijorata, ca am incercat sa te sun si spunea ca numarul nu e bun, desi stiu sigur ca pe numarul ala (salvat in memoria telefonului) te-am sunat de fiecare data. Bine ca sinteti ok, ca v-ati mutat mai aproape.
Si al meu sotz face 1h 30 min dus si tot atit la intors de la servici; deci 3 ore pierdute pe drum!!! Eu inebunesc de nervi in fiecare seara, ca stiu ca pleaca de la servici la 5pm si nu ajunge acasa pina la 6:30. Am fost o data acolo unde lucreaza el, iar pe drumul inapoi intrebam ca si copiii nerabdatori "mai e mult pina acasa???". Asa ca il compatimesc, saracul.
Nelia, Agata e o papusa dulce si foarte desteapta
Mereu am citit cit de multe spune si stie (uite, la asta visez si eu pentru Eva mea)
Chiar aseara m-a palit prostia si am facut o lista a cuvintelor spuse de Eva in mod constient (si cu de la sine putere, adica nerepetate dupa noi). Le-am numarat, ca o cioara mindra ce sint, si au iesit vreo 230, dar stiu sigur ca spune mai multe. Azi-noapte mi-am mai amintit citeva, iar azi am vazut-o pe Eva spunind altele. O sa mai notez, ca e funny.
Fiica-mea vorbeste 95% engleza si doar 5% romana, dar eu cred ca are timp sa invete romana, nu e bai.
Laura, hai ca iti trimit eu idiotii mei de vecini, sa ii iei la capaceala, ca-s niste nenorociti!!! Se apuca sa dea cu aspiratorul la 10 noaptea, nu au descoperit ca usa are o clanta, de care tii pina se inchide (ei o lasa sa se trinteasca, parca ar face-o intentionat, ca mi-au trezit-o pe Eva de citeva ori). Nu mai pot de suparare!!! O sa ies o data sa ii injur asa, birjareste, pe romaneste! Iar daca nu inteleg ce spun, o sa le traduc si in engleza.
Uite ca a venit si soacra, care in citeva minute a devenit cea mai buna prietena a fiica-mii!!!
De cind a venit, Eva a tinut-o numai in gran'ma' !!! gran'ma'!!! (nu il spune pe d) Nici la schimbat diaperul nu a vrut sa mearga fara ea!!! Si sa vedeti ce se mai da in spectacol, sa ii arate cite stie sa spuna si sa faca!!! Gata, mi-am gasit babysitter! In plus, in timp ce o puneam pe Eva la culcare, s-a apucat de spalat vasele si cauratat bucataria, asa ca e de bine ![]()
Gata, fug la culcare.
Pupici.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Aurasa spune:
Andutzy si eu am avut cezariana cu epidurala tocmai pt ca voiam sa il vad pe Catalin imediat. Este super. Nu ameteli nu greturi, nu dureri de cap. La 15.30 am iesit din sala, la 18 mi l-au adus pe bb la alaptat, iar de a doua zi eram amadoi in salon; dupa 10 zile eram ca o floricica, nu ma durea nimic, parca nicinu fusesem operata. Acum BB Alex va veni la fel.
Aurasa 
Alexandru 31+ si
Catalin (3.06.2005)
Catalin la 18 luni http://pg.photos.yahoo.com/ph/bibimircescu/album?.dir=10dbre2
gabitzam spune:
Andra, im momentele acelea cand m-a operat doctorita sa-l scoata pe Andrei am trait cele mai mari si mai intense si mai frumoase emotii din viata mea!
Nici nu credeam ca e posibil sa simti asa ceva. Momentul cand iti face injectia in spate nu e mai neplacut decat o anestezie de masea, te pisca putin dar nu e atit de rau. Traiesti senzatii ciudate dupa aceea, pe masura ce-ti amorteste partea de jos. Ma tot testa anestezistul ce simt la intepatura, a durat sa zic vreun sfert de ora, poate 20 de minute pina s-a prins bine. Asistentele de la sala de operatii erau extrem de dragute, ma tineau de vorba, ma mangaiau pe frunte, una din ele ma tinea de mana si eu o strangeam tare de emotie. Iar cand l-am auzit pe Andrei plingeam si tremuram de emotie de salta nu numai camasa de pe mine ci patul cu totul. Si acum imi dau lacrimile cand imi amintesc. Si l-am vazut pe micut imediat de l-au spalat si i-au taiat cordonelul. Doamne cum mai tipa, avea o gura pina la urechi! Dupa care l-au bagat cu totul in niste carpe. Costi era pe culoar si mi-a zis dupa aceea ca a vazut un ghemotoc de carpe care urla de zor si se intreba daca asta o fi al lui si i s-au inmuiat picioarele cat e el de mare cand l-a intrebat asistenta daca el este dl. Marin. Asta este prima poza a lui Andrei, facuta la 15 minute dupa ce s-a nascut, iar aici este mandrul tatic, tot atunci, groaznic de emotionat si cu frica sa nu scape piticul urlator.
Hai ca m-ai facut sa retraiesc niste emotii asa frumoase tocmai azi, cand face Andrei exact 20 de luni ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla