Copiluti de mai-iunie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
loreen spune:
Buna dimineatza...
Andutzy eu ti-as recomanda da nu stiu ce...am vrut cezariana la ambele si medicul meu a refuzat,desi ma suparasem ca doar pe banii mei fac ce vreau...
Adriana,Olgutelor cum sa fiti singure... pentru mine toate fetele din diaspora sunteti la fel ca cele din tzara,poate chiar mai pentru ca sansele sa ne vedem sunt mult mai rare...
Oana C vecini din astia porci avem in tarza numa buni de dat la export... io una nici nu stiu cum ii cheama si nici nu ma intereaza socializarea cu toate babele din bloc...ia problema in mana si daca vrei sa-ti reimprospatez cunostiintele birjaresti cu cea mai mare placere...daca au mail ii rezolv eu direct...
Eva va sta dupa gran'ma mult si bine odata ca-i ceva nou si plus de asta sigur ii va face toate poftele posibile ...profita chit ca dezvatu va dura ceva timp...
Adina promit solemn sa o rezolv cu pozele...
Ema e o fericita...fetele mele parca-s blestemate nu bunici,nu nasi,desi mai traiesc totusi ...insa caracterul e o chestie care nu o poti cumpara si nici citi la prima vedere...
Ralwca daca ai dubii poti sa ma intrebi...eu folosesc o tava de care se pune pe gratarul din cuptor si incap la fix
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
babygirl spune:
omustata, cum sa ma supar, mai? si taman pe tine?:)
andra, vb pe mess, poate can doarme piticul, in jur de ora 14:00, ok? nu pot sa stau prea mult la calc in timpul zilei pt ca butoneaza laptopul asta prea mult.
laura, vreau si cu tine sa vb despre bunici si nasi, caci nu pot aici. sa-ti spun din exp. noastra cu acestia, poate te ajuta.
cand mai facem un chat????
gabitzam spune:
Chat? Aoleu ce dor mi-e de chat cu voi!! Tre' sa mai incercam sa ne adunam, ca tare era bine cand gaseam timp de chat seara.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babygirl spune:
A nascut Sorana, vecina, mamica lui Razvanel. Il cheama Darius-Mihai si are 3600g. Waw! Au fost niste complicatii, au bagat-o in cezariana, dar sunt ok amandoi acum. Sunt asa de emotionata. La termen a nascut. Azi se implinesc 40 sapt. Azi e si ziua soacrei mele. Mihai este de ieri la ai lui. E cu gripa nasoala, febra, tot tacamul. Va las ca se catara maimutica. Pe seara poate ne strangem la un chat? Dupa ora 22:00?
Danelutza spune:
Adriana sa va fie de bine si sa va obisnuiti repede in noua casa. Cit despre DSL, sssstttt, nu te spun lu'vecinu tau
.
Nelia vazut filmuletzele cu fetitzele tale, mama ce zapada frumoasa, te invidiez din acest punct de vedere, dar nu prea tare... ca stiu ca-i foarte frig pe la voi.
Adina multzumesc pentru cuvintele la adresa motzatei mele. Si eu de cite ori prind ocazia ma uit la poze, si-mi vine sa pling, ca peste putzin timp vor fi mari, si ne vom aminti cu nostalgie si mult drag, de vremurile astea. Frumoasa relatzia pe care o are cu bunicul, ce mi-as dori si eu sa avem parintzii mei aproape, sa stea si Isabella cu bunicii, dar asha sintem ca cucii singurei.
Andra nici eu n-am avut anestezie generala. Imi amintesc ca era noapte, iar mie imi era frica sa nu adorm, cind am simtzit cum impingea doctorul sa scoata moatza afara, apoi oaoaaaa, mama ce-am inceput sa pling cind mi-a aratat-o
, mogildeatza mica si frumoasa, apoi dupa ce au masurat-cintarit, tot ce aveau de facut, i-au dat nota zece
la APGAR. Totzi imi spuneau, uite cit e de frumoasa, la care eu... vreau sa stiu e sanatoasa, cind mi-au spus ca da, m-am linistit. E drept ca ma cam dureau toate, dupa ce a inceput sa dispara efectul anesteziei. Dar a trecut, parca mi-ar mai place o tura de bebe ![]()
Olga, Adriana ce de-a pupici, vreau si eu. Si de la mine pentru voi 

Oana C 230 de cuvinte ? 

Vreau si eu macar jumate 
Dispar din zona, am trancanit suficient pe ziua de azi, si am o stare ca a urlat Isabella iar pe la 1 si jumate
, am reushit s-o adorm, am rezistat eroic linga patutz, apoi a mai avut o tentativa si a adormit pina la ora 7. In rest despre noi... hmmmmmmmmm, m-am certat cu soatza aseara... i-am declarat razboi, sint la pamint... nu va mai indispun si pe voi, sper sa-mi treaca si sa revin la ginduri pamintesti, iar soatzei sa-i iasa gargaunii din cap 

caminik spune:
Fetelor!Am si eu un copilut de mai 2005.As vrea ,daca nu va suparati,sa-mi spuna si mie cineva,pe cand nopti linistite?Al meu copil doarme ce doarme,si cand mi se trezeste odata imi vine sa fug din camera de tare ce ma sperii.In conditiile in care nu mai are dinti de iesit,bolnav nu e,flamand nu e,de ce ar mai trebui sa se trezeasca noaptea?Lapte bea numai la culcare si dimineata.In speranta ca nu va deranjez cu intrebarile as mai vrea sa mai schimbam vorbe despre copii nostri.Va pupicesc.

gabitzam spune:
Caminik, bine ai venit in grupul nostru
Cum sa ne deranjezi? Doar de ce suntem aici? Sa vorbim de copii nostrii, de viata noastra, de ce ne bucura, de ce ne supara, sa ne sprijinim una pe alta si sa ne minunam impreuna de copilutii nostri ![]()
Baietelul tau doarme in camera cu voi sau doarme singur in camera? Eu stiu? Poate viseaza urat. Aproape toti copiii inca se mai trezesc noaptea. Al meu inca nu are toate maselutele si are motiv. Doarme cu vreo pausa-ursulet sau altceva iubit? Poate nu-l gaseste. Poate ii e sete, sau frig. Sau asa, pur si simplu, ca se te mai vada din cand in cand ![]()
Mai spune-ne de el, cum il cheama, pe ce data s-a nascut, sa te trec pe listuta noastra de copiluti.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Ciao fetelor!
hop si eu pe aici...organizata forumului
...hai ca aproape mi-a trecut
. oricum nu scapati de mine, nici nu era asta intentia!
deci, am citit tot si mi-am luat notitze ca sa nu-mi sinucid de tot neuronu' daca memoreaza si el ceva, cand o adorm pe pitik
de pranz ma apuc si va scriu.
PS. ieri am spalat pe jos o singura data!
...deci merge...![]()
Album Alyssa
Tdi spune:
Caminik, bine ai venit! povesteste-ne cate ceva despre voi...
cu dormitul noaptea e jale la noi, cred ca pana la urma e o chestie de obisnuinta a copilului, noi lucram intensiv la imbunatatirea situatiei!
Album Alyssa
monu spune:
Ola dragelor,
la noi in casa aseara a fost haos. Alexia a fost f obosita si a facut un tambalau groaznic si a avut si un pic de gelozie in ea. fost haos ce mai! Baita la ambele, hranit, culcat, valeuuuuu!!!![]()
Analizele sunt spre bine. Au inceput sa scada transaminezele asa cum au crescut, in mod misterior, de la sine. Initial mi-a fost un pic de frica sa ii pun lapte in ochisorii Antoniei dar de aseara am inceput sa ii pun, si arata mult mai bine.
Andutzy, eu am facut rahie-epidurala la ambele fete si nu au fost probleme si am fos si treaza tot timpul.
As mai sta dar pic de somn. VA pup.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia