Copiluti de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Andra rezista ca nu mai dureaza mult cu greturile......mie la 15-16 saptamani mi-a trecut.
Noapte linistita la bebici si mamici

Apropo fi-mea la ora asta nu doarmeeeeeeee

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

...nici Alyssa la ora asta nu doarme!...iar eu i-am pasat-o lu tac-su si m-am apucat de ORGANIZAREA EFICIENTA! spalai vasele si bucataria cu totul, rufe de mana, pe jos, am mai citit si pe net si-s in mare forma (de, ce-i drept).
va pup si revin maine!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caminik spune:

Buna fetelor!Slaba miscare pe aici.Am o veste super,copilutul meu a dormit azinoapte ,de la 9 30 pana azi dimineata la 7 30 si acum doarme din nou cam de pe la ora 9 30.Nu stiu ce s-a intamplat cu el,dar oricum sunt multumita.Am impresia ca e din cauza ca l-am scos aseara afara,ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo 3 zile ,pentru ca am fost mai ocupata.Trebuie sa-l scot de acum in fiecare seara.Adevarul e ca mi-a cam fost frica de vreo raceala dar chiar si tinut in casa tot ii curge putin nasucul.Ai vostri ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neazta fetele!
Cami, baietelul meu doarme toata noaptea foarte bine de cand doarme ziua o singura data. Pina mai acum vreo 2 saptamani dormea cam doua reprize de 1-1½h peste zi. Si seara adormea tarziu si se mai trezea peste noapte si o lua la picior prin casa. De cand doarme doar o data si seara adoarme mai usor si nici nu se mai trezeste.
Mai oboseste-l inainte de culcare, aeriseste si camera inainte sa va bagati la patuc.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetele,
nio suntem inca cu un program haotic. incercam sa stabilim un program comun al fetelor, mai ales seara la baie si culcare.

maica-mea a reusit performanta (ca si la alexia) de a ma face sa fiu pe punctul de a pierde laptele.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, nu o lasa sa-ti faca asta, e pacat de Dumnezeu sa nu dai puiutzei ce-i trebuie!!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Andutzy si eu am nascut cu cezariana cu peridurala.N-am simtit nimic in timpul operatiei decat atunci cand a apasat doctorul si l-a scos pe Dragos. N-am avut nici o durere nici in timpul operatiei si nici dupa.Calmante mi-au administrat o singura data pentru ca nu i-am lasat eu sa-mi faca ca nu aveau de ce. La mine durerile au inceput atunci cand am facut furia laptelui. Astea au fost singurele dureri atat din timpul sarcinii cat si dupa.

Cuscra ti-a trecut supararea? Ai revenit la gandurile pamantesti? Multumesc pentru incurajari.

Caminik bine ai venit!Sper sa te simti bine printre noi. Cu dormitul chiar nu stiu ce sa-ti spun pentru ca Dragos baga la somn de seara de la 8.30-9 pina dimineata la 8-8.30 fara treziri.

Onixone pentru diaree i-am datr lui Dragos Smecta in ceai, apa, suc. Si a functionat rapid.

Ma duc ca deja si-a pierdut rabdarea si a inceput cu mama mana.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

crissu, a inteles bine Androix, nu la analize ma refeream eu cand ziceam ca sarcina trebuie urmarita atent, ci mai degrama la mai multe ecografii si diverse alte controale ale uterului, pentru ca riscul cel mai mare in cazul nasterii normale dupa cezariana e ruptura de uter. Uterul a fost taiat odata, iar in cazul contractiilor unei nasteri naturale, exista riscul sa se "rupa". Eu am avut complicatii urate la cezariana, Radoi stia ca nu vroiam sa nasc asa dar n-a avut de ales, iar la controalele de dupa nastere, cand vorbeam verzi si uscate cu el (ca ajunsesem sa merg zilnic la spital sa-mi curete operatia) am discutat si asta, nastere normala dupa cezariana. Nu stiu daca-si mai aduce aminte, dar chiar el a zis, ca la cate probleme am avut eu cu operatia, daca chiar mai vreau un bebe, data viitoare ar fi bine sa incercam nastere normala. Asa ca i-ati inima-n dinti si intreaba-l direct, care's riscurile in cazul tau (ca e totusi destul de mica diferenta intre sarcini), sigur iti va explica, si apoi iei decizia in cunostinta de cauza. Eu la urmatorul bebe (sper sa ajung sa-l mai fac si pe al treilea ) sunt hotarata sa fac tot ce se poate sa nasc natural, dar daca nu se va putea, asta e....voi vedea inainte de nastere.

monu, nu stiu ce probleme ai tu cu mama ta, dar incearca s-o ignori, copii sunt cei mai importanti in momentul de fata. Stiu ca nu e usor si operata, si cu bebe mic (am fost si eu la fel), si ai nevoie de tot ajutorul din lume, dar daca pretul care-l platesti pentru ajutorul asta inseamna o gramada de nervi, nu se merita.

gabitza, am admirat pozele tale din copilarie, un "Andrei" un pic mai mare , iti seamana foarte mult!

Androix, felicitari pentru curajul de-a incerca sa nasti fara epidurala. Cochetam si eu la Daria cu ideea asta, dar sincer nu cred ca as fi avut taria sa merg pana la capat, noroc ca n-a mai fost cazul.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Mickyy mersi de raspuns, o sa vad azi ce discutam, trebuie sa-mi fac o lista ca mereu uit sa-l intreb cate ceva sau nu-l intreb pur si simplu nimic nu stiu ce dracu e in capul meu. Stiu prea bine chiar de la el de problemele tale,stia ca suntem prietene si si-a facut griji ptr tine.
Si Iulia a dormit bine aseara desi s-a culcat la 12 noaptea nu s-a mai trezit decat la 7 dimineata,a baut un pic de laptic si apoi iar somn pana la 10....de-ar fi asa in fiecare noapte, boierie frate

Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Aleluia, a fost tata afara cu terorista si a adus-o adormita

Olga-mey exact ce-ti lipsea zilele astea. Nu cred sa aiba politzia cum sa-i dea de urma, totusi eu zic sa-i anunti de incident, nenea ala parea dus rau si poate a mai facut si altele pentru care e cautat...in cazul asta poate ii ajuta sa le spui unde s-a intamplat, evenual sa-l recunosti dupa o foto ceva...sau am vazut eu prea multe filme...of...
Andra-eu am avut cezariana cu rahi, nu cu peridurala. Fina mea a nascut la Elias (cu peridurala) si in ziua in care au internat-o pt. cezariana programata i-au dat sotului reteta sa-i cumpere anestezicul-a umblat ala disperat cateva ore pana l-a gasit-altfel ii faceau generala. Deci daca te hotarasti pt. peridurala e bine sa te interesezi din timp de toate alea...Dupa a fost super bine ca i-au lasat tubuletul si inca doua zile i-au bagat anestezic, asa ca a scapat si de durerile de dupa operatie.
La mine anestezista cred ca a fost cea care i-a facut epidurala lui Florentina-tot asa, nu prea parea ca stie ce face. Cand sa ma intepe a avut loc urmatorul dialog: asistenta"aici, dna dr, aici intepati" dr: "draga da' ce are acul asta ca nu intra...", "pai e din ala chinezesc",dr: " dar e chiar bont draga...hai ca am reusit..."
Cu sensibilitate in locul respectiv am ramas si eu, adica ma doare cand fac "sport" cu Iepu' prea mult...am facut si radiografie, nu e nimic in neregula...in schimb dupa operatie si eu m-am simtit super bine, nu am avut nevoie de calmante.
Pt. ca a fost in pelviana si dr. a facut taietura destul de jos, pe Iepu' a scos-o prin impingere, adica apasand la mine in capul pieptului pana am zis ca ma sufoc-asta a fost singura durere ca sa zic asa, si chiar m-a durut - am avut si ceva vanatai-ca in zona aia nu aveam anestezie. Mi-a fost mila de dr-la sfarsitul operatiei a venit sa-mi spuna ca totul a fost ok si ii curgea transpiratia siroaie pe fatza. Nici nu e cine stie ce atlet Nayel, da' oricum... In ceea ce priveste faptul ca-ti vezi copilul...e si bine si rau, pe mine m-a anuntat dr (anestezista) ca au scos copilul si nu se auzea nici un tipat, nimic...moment in care mi-a zburat tensiunea de nu mai stiau ce sa-mi faca...dupa ce chiar au scos-o a tipat si Iepu', evident, si m-am linistit si eu...da' mi-a fost o frica atunci cand nu auzeam nimic...
Una peste alta daca voi mai naste tot pt. anestezie partiala voi opta, intai ca mi-e frica de "adormitul" ala general si apoi pt. ca vreau sa stiu tot ce se intampla, si bune si rele...
In legatura cu cezarienele multiple, bunica mea a avut 3 (cu taietura verticala)-dar la diferenta de 10, respectiv 12 ani intre ele. Nayel zicea ca in tarile arabe nu-si pune nimeni intrebari decat dupa 3-4 cezariene, si nu inregistreaza mai multe probleme cu sarcinile decat europenii. Dar trebuie distantate in timp...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput