Nou stil de viatza (123)
Raspunsuri - Pagina 27
an-k spune:
Mamaaa, da' scrieti nu va jucati. Eu acu am venit de la scoala de cosmetica, scriu putin si fug la nani.
Tuni, tin pumni sa nu fie nimic grav si sa se rezolve cu bine.
Istoricul
Ca si Puskin am facut handbal, 6 ani. La liceu m-am lasat. Apoi am intrat in ekipa liceului, si mergeam din cand in cand. Aveam 57-58 kg. La bac am avut 52kg. M-am angajat, contabileasa, munca de birou... a inceput sa creasca fundu', Am ajuns incet incet la 64. Iarna 2002-2003 mi-a pus capac, dupa sarbatori aveam 72, in vara ajung iar la 68kg, ma marit si ma mut in 2004 in Belgia, suie cantaru la 72-73kg. Raman graviduta cu Biuta... si vorba lui inni, un pas a fost pana la 97 inainte de a veni Bia pe lume. Am ajuns acasa cu 92kg. Am slabit usor si repede lan la 87... si de-atunci ma tot luuupt. Dar de data asta voi reusi!!!!!!!!
Fetele din bucuresti, eu mergeam in ro la o sala exclusiv feminina ceea ce mi se pare super si v-o recomand, este in militari vizavi de Cora, unde e complexul Sir la ultimul etaj. Au abonamenta combinate. Fitness+ sauna. fitnes + aerobic si aerobic + fitness (eu asa luam) dar sunt si simple si abonamentul golden parca ii zicea avea detoate. Cand mergeam eu era 700. 000 combinat si 450.000 pe luna. Prietena mea care inca mai merge acolo mi-a zis ca nu s-a scumpit cu mult. O sa o intreb si va zic pretul. Aici platesc 58 euro pe luna, pot merge in fiecare zi si am totul inclus, lectii de grup, aqua gim, fitness si sauna, si apa
.
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
an-k spune:
Zuzi
, felicitari Isabelei, acum sa vezi maraton:), ajuta la dieta:)
Crystina, An-k, Olim si Cookie
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Delidana spune:
Carmen, multa sanatate!
Si pe mine ma cam doare in git. 
Tzuni, ma gindesc la tine. Sper sa-ti rezolvi problema cu bine. 
Inni, eu platesc 1 dolar/sedinta la sala dar este o incapere mica si are doar 5 aparate. Norocul meu ca sint singura clienta. ![]()
Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
nastad spune:
ZUZILICI felicitari pentru primii pasi!
CARMEN multa sanatate si
motaneii!
TZUNI succes si putere sa trece peste greutati!
Stau bine cu dieta, azi fac o salata de ton.Suntlibera pana luni , o sa am parte de mult dulce(Doruletz) si o sa pedalez la bicicleta.
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
nastad spune:
ISTORIC:
Am facut gimnastica, nu m-a mai lasat mama( imi stricam copilaria).M-am ingrasat dar la liceu am slabit foarte mult si am tinut-o tot asa pana l-am cunoscut pe tzutzu.Apoi m-am mutat la el si din cauza stresului(soacra si cumnata) am inceput sa mananc mult si dulce.
Am ramas insarcinata ,nu am reusit sa dau mare lucru jos dupa nastere (asta o stitzi si voi ).
Apoi am ramas iar insarcinata , dar dupa nastere am reusit sa mai scap de kg..
CONCLUZIE :soacra si cumnata sunt de vina ca m-am ingrasat![]()
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Zuzilicea - felicitari pentru Isabella !!! Si spor la alergat dupa ea 
Puskin - iti sta super fain si nu ti arati greutatea ! 
Tzuni - sper ca va fi totul bine, ai grija de tine si te asteptam, stii, nu ? 
Vreti istoric horror ? 
55 kg inainte de tratament, 70 kg cand raman totusi gravidutza, 103 kg inainte de op.de cezariana, 96 kg dupa ce am nascut, dupa care ajung la 64 de kg, dupa care inapoi la 75 dupa care iarasi ajung la 66 de kg si acum inapoi la 83. Na, asta`s io: 
Vestea buna e ca la mine se depune egal grasimea, adik lumea imi zice ca am undeva la 68-70 de kg
si ma si imbrac in functie de kg. Si cam atat.
Merg pe bicicleta ca vine Delidana si ma bate.
O zi frumoasa tuturor !!! Spor la slabit ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
nastad spune:
MAMAGIULIEI,m-ai omorat cu prajiturelele tale!
Nu am reusit sa le vad pe toate ca-mi ploua in gura, dar cand ai timp sa-mi trimiti niste retete.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
szivarvany spune:
www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=10017" target="_blank">sursa_mea_de_informatii
Si`amu` impuscati ma ![]()
Pup gashka ! 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
EkipaVerde: Delidana - Khristin - Daria - DianaR - Dulcetica ![]()
roxana1974 spune:
ioiii fetelor, de 2 ore va citesc sa recuperez...20 de pagini am pierdut
m-ati omoraaaaat!!! Vorba lui Tzuni, sper sa slabiti in ritmul in care scrieti!!!
Fetelor, in 5 februarie vin la Bucuresti, in delegatie, as vrea sa merg seara la Mall la un film...mai exact la Prestige.
Sunt supervarza, Serbanica se joaca cu nervii mei si nu am nici o sansa sa-l "fac"
imi pun mintea cu copiluuuu mama nebuna
si ma face el pe mine si are nici 3 ani
Zuzi, felicitari pt primii pasi, vai ce te asteapta
bafta!
Tzuni
te astept inapoi cu interes sper ca totul e ok acum!!!
see you bebelushelor!!!
Roxa
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Fi'miu a facut un pic de febra de la vaccin aseara... asa ca i-am bagat un supozitor si azi e ca nou numa...ca il tot ocoleste o raceala. Muceste asa un pic. I-am dat nurofen si pic in nas preventiv asa ca...sper sa trecem peste.
Tzuni sa-ti rezolvi problemele repede ca....avem nevoie de tineeeee. Suntem aici daca au nevoie de ceva!
Si acum istoric:::
Eram mica si bine-dezvoltata. Am facut div. sporturi...in copilarie...iar la 14 ani am tinut un regim impreuna cu tot familionulcare cica schimba metabolismul. Si l-a schimbat numai ca...in directia opusa. Asa ca....pe la 16 ani aveam 75 kg. Am slabit vreo 15...dupa care...a venit bac-ul si doamna Lingura mi-a suras. Si am bagat si cu lingura si cu polonicul si am ajuns iar la 75.Apoi facultate...sesiuni, regimuri, mancat...am iesit su 80 dupa care inapoi la 75 apoi...am mancat si am ajuns la 85 (angajata la o firma de alune, fistici...etc).Pana la 90 a fost un pic. Asa ca in prag de nunta...am luat supa de varza de coada si am dat jos 15 kg. Dupa nunta am pus pana la 96 usurel. Si apoi m-am bagat la voi sa o iau de coada cu slabitul. Dupa 2 saptamani....am aflat ca sunt insarcinata...asa ca....teroare. La 96 kg eram insarcinata. Deci...mancat cu grija...rezultatul...9 kg puse in sarcina(105 kg). Am ajuns acasa cu 97 dupa care am slabit pana la 92 si in perioada alaptatului...am mancat si am ajuns la 104 urgent. Dupa ce am terminat cu alaptatul m-am alaturat din nou voua....la 103kg si acuma am 93...sau mai putin dar...asta e. Sper pana sa raman iar insarcinata sa mai dau cateva kg jos.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz