Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Mi'e pofta de pufuleti si aici n'am de unde sa cumpar.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Hai ca nu va mai spun de greturile mele ca am speriat noile gravidute. Dar nu am cui sa ma plang (sotul e plecat, parintii nu stiu inca) asa ca mai ramaneti voi.Spunea cineva ca sa nu ne mai gandim atata la greturi ca le amplificam sa stii ca stiu si eu cum e sa nu ai greturi nu am avut deloc la prima sarcina si chiar ma gandeam cum o fi sa am, si ma intrebam oare alte gravide chiar au greturi? Acum am aflat pe pielea mea cum e si abia astept sa ma mai lase.Myral7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

myral, si eu am avut greturi si vomam in prima sarcina...raaau de tot...nu era o sarcina toxica, dar la prima ora se stia...si au durat pana in ultimul trimestru. nu vreau sa te sperii, dar...fii optimista. poate ca asta e farmecul sarcinii...sa ai pofte, greturi...

fetele care ati facut deja analizele, voi ce analize ati facut acum la inceput?

poze si filmulete sebi

bumbita 6 w si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Fetele sa sper ca daca sarcinile sunt diferite si bebeii au sex diferit sau nu neaparat?Siinca ceva fetele care au 7 8 sapt mai aveti mici dureri ca la ciclu? Adica stiu ca la 4 5 sapt e normal sa ai dar nu trebuiau sa treaca de tot pana acum? (aproape 8 sapt)Myral7+

Mergi la inceput

Aoleu bumbita nu cred ca as rezista pana in ultimul treimestruEu analize am facut doar cele gratuite date de medicul de familie.Myral7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Si eu mai am dureri din cand in cand ca la ciclu si mai am putin si intru in 8 saptamani, nu stiu pana cand pot sa fie aceste dureri...dar eu suntdestul de speriata, cum simt ceva, cum iau repede un no-spa.

7+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Felicitari pentru sarcini noilor gravidute! Sper sa va fiu si eu colega luna viitoare!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

http://t2.lilypie.com/kHjWp2.png

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

myral adica calcemia, glicemia, hemoleo cograma si sumarul de urina?

va intreb pentru ca nu am ajuns la dr de familie, care oricum e, analizele de la sebi nu le mai gasesc si...

teodoran, si eu simt dureri ca la ciclus i de spate, dar incerc sa stau linistita...pana maine la echo. Doamne ajuta!

poze si filmulete sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Cred ca eu sunt singura inconstienta care vrea la primul control la 10 saptamani.
Nu am decat greturi cumplite acum, am scapat si de durerile de cap, de 8 zile nu am mai avut niciuna, bat in lemn, iar durerile de sani au mai cedat. In rest, de ieri am inceput sa am usoare dureri ca la Cm dar sunt suportabile, nu se compara cu cele reale de CM. Aseara am citit in cartzulie si scrie ca e normal deoarece se fac modificari severe si ca tot saptamana asta, aviz amatoarelor in 6+, pot aparea scurgeri alb-galbui si sa nu ne ingrijoram. Numai daca se modifica mirosul si culoarea, trebuie mers urgent la medic. Asa ca, curaj gaina ca te tai! II dam inainte ca oricum loc de intors nu mai este.

Ioana, te asteptam cu mare drag la noi, s ane anunti cat mai curand ca vei fi colegutza cu noi!

Nana, 6+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

fetele, ia uitati ce analize am gasit eu ca sunt obligatorii in primul trimestru de sarcina:

A. Generale: hemoleucograma, glicemie, calcemie, transaminaze, creatinnina+ureea sanguina, colesterolemie, trigliceride, coagulograma, grup sanguin si RH, serologia hepatitelor B+C (HBsAg+HCV), serologia sifilisului+anticorpii (RBW+TPHA), HIV, sumar-urina, urocultura+antibiograma (la nevoie).
Scopul acestor analize este evaluarea starii generale de sanatate a femeii gravide, depistarea la timp a unor dereglari functionale si corectarea lor, depistarea incompatibilitatii de grup sau (si) RH intre parteneri cu indicatia unor dozari de anticorpi periodic.

poze si filmulete sebi

Mergi la inceput