Mamici de septembrie-octombrie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 31
blueeyes2003 spune:
Buna burtici!
Siim,Taby,Mag bine ati venit!Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Sa ne dat toate datele pentru a fi trecute in listuta! ![]()
Mirela
8+Our little Miracle!
ladymina77 spune:
Buna dimineata burticute,am intrat sa va salut si eu ,sa va pup pe cele cu greturi(sunt stari aiurea rau si pe mine m-au tinut la prima sarcina pana la 4 luni,eram tot timpul cu capul in WC:) dar au trecut).Le astept pe cele de la a-2-a sau de fapt a-3-a (pt ca a-2-a am pierdut-o in noiembrie),asa ca va rog sa-mi tineti un scaun liber langa voi prin octombrie.Joi sau vineri sper sa pot spune :am doua liniuteeee.Nu mai am rabdare :D
Sa aveti o zi frumoasa si fara nici un fel de durere.Pupici
http://community.webshots.com/user/ladymina77
mina
blueeyes2003 spune:
Mina
te asteptam cu mare drag!
Iti tin pumnii sa iti iasa II liniute!
Mirela
8+Our little Miracle!
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by piccaflor
Carmina si Printze La multi ani ! si din partea mea,sarcini usoare in continuare si tot ce va doriti!
Eu am avut toata ziua dureri de burta...crampe ca la ciclu....acum m-au mai lasat un pic...si de bine ce ma laudam doar cu episoade razlete de greata,de ieri o tin numai in greturi....nu-mi place nimic si mi-e pofta numai de chestii pe care ori n-am voie sa la maninc ori nu le gasesc aici....de exemplu gogonele :)....
In alta ordine de de idei continuu sa am scurgerea aceea galbena...nu-i abundenta dar ma intreb de la ce-o fi...ma cam bate gindul sa fac analiza secretiei sa n-am vreo infectie....desi medicul mi-a zis sa nu-mi fac probleme....insa cum eu sint foarte agitata de fel,cred ca voi face analiza ca sa ma linistesc...
Fetele care aveti RH negativ si care nu aveti anticorpi pt toxolasmoza,voua v-a zis medicul sa va faceti analizele in fiecare luna?....eu asa trebuie sa le fac...
Pupici si o duminica fara greturi
Eu am RH negativ si nu am anticorpi pt toxoplasmoza. Dr mi-a spus ca analizele pt anticorpii de RH le fac in sapt 18. Am facut analizele clasice de sange plus cele pt toxo, listeria, rubella si celelelalte in sapt 8. Abia in sapt 18 o sa mai fac. Nu stiu ce sa zic.
Sim 8+
Asa creste bebe
Poze bebe
lilirusu spune:
Buna fetelor!Cu frica in suflet sa nu patesc ceva rau va rog treceti-ma si pe mine pe lista.Um 17 decembrie 2006,dpn 23 septembrie,6 saptamani si 1 zi.Mentionez ca aceasta frica imi este datorata urmatoarelor cauze:1.sarcina pirduta acum 3 luni la 6 saptamani
2.diagnostic uter didelf,malformatie congenitala cu risc de avort
Mi-am facut dozari beta hcg la 4 si 5 saptamani si valorile au crescut conform valorilor normale.Nu pot sa-mi repet beta hcg pentru ca nu sunt in tara,sunt la sotul meu si cred ca de aceea imi este si mai frica.O sa merg la eco peste 2 saptamani,atunci ma intorc,cred ca nu este tarziu.La 5 saptamani si 4 zile la eco s-a vazut sacul embrionar,la nivelul uterului,dar fara embrion.O fi fost prea devreme?Ca simptome nu am greturi sau varsaturi dar ma deranjeaza o arsura pe gat,care este prezenta toata ziua.S-a mai confruntat cineva cu acest simptom?Imi pare bine de acest site pentru ca afli forte multe de la grazidutele ca mine si sper sa nu va stresez cu intrebarile mele.Va sarut pe toate si sarcini usoare.
Roxana_G spune:
Laurici, multa sanatate si ai grija.
Alina, asa am crezut si eu ca am scapat si de vineri s-a abatut iar potopul asupra mea. Acum astept cu groaza musafirii pe care trebuie sa ii si servesc cu ceva. Brrr, adica mancare.
Irlandeza, am o prietena care a avut pb ta cu stretococul B si la prima si la a doua sarcina. Stiu ca a facut tratamentul cu antibiotic si inainte si in timpul travaliului. Dar copiii sunt super sanatosi.
Rox
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]