Banc...deochiat!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Mitzi spune:
Trei prieteni se intalnesc la pescuit dis de dimineata. Fericiti, isi povestesc pe rand cum si-au convins nevestele sa-i lase la peste.
Primul- Eu i-am promis ca-i cumpar o trusa de farduri trasnet si-i platesc si doua vizite la coafor
Al doilea- I-am promis ca mergem la opera la urmatoarele trei spectacole care vin
Al treilea- Eu am trezit-o la 4 dimineata, am dezvelit-o si am intrebat-o "vrei si tu una mica sau ma duc la peste?"
Si ea ce-a zis?
Sa nu uiti sa-ti iei hanoracu'
petra spune:
Cica, la un examem la facultatea de medicina, profesorul pune urmatoarea intrebare , care are raspunsuri si pareri impartite:
- Care dintre parteneri, femeia sau barbatul, simt mai mare placere in timpul actului sexual??
Unii spun ca barbatul, altii ca femeia, unii zic ca ambii, si tot asa fel de fel de pareri . Numai o studenta sta si se gandeste, profesorul intreband-o si pe ea care ii este parerea, la care studenta raspunde printr-un exemplu :
- Cand te scarpini in ureche de partea cui este placerea? a urechii sau a degetului??...
Lorelai182003 spune:
Cica era un nebun odata si se hotaraste el sa-si cumpere o casa. Zis si facut. Dupa aceea se hotaraste s-i dea un nume casei si spune:ies in oras si primul cuvant pe care-l aud, ala va fi numele casei. Iese nebunu si aude cuvantul chiloti.
Dupa un timp se hotaraste sa-si cumpere un caine. Cu acesta aceeasi poveste:iese in oras si aude cuvantul p_ _a.
Ziua urmatoare ii vin niste musafiri in vizita iar nebunul nostru le deschide usa si-i pofteste inauntru:
-Vai, da' intrati in Chiloti ca P_ _a nu musca!
Lorelai