Banc...deochiat!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Nu am cuvintef.fain banc.Moto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogux spune:

Cica pleaca Ion în America si se duce să vadă cum fac dragoste americanii. Ajunge la un bordel si, din pacate, singura femeie disponibilă era o negresa. Ion o duce în camera, se urcă pe ea si incepe, așa ca la romani, repede-repede! La care negresa spune:
- Domnule, aici, în America, mai ales negrii, facem dragoste altfel, adică încet si adinc!
Ion prinde smecheria si se întoarce în România. Ajunge acasa ai o pune pe Marie să se urce în pat. Incepe Ion sexul asa cum a invatat: incet si adinc! Toate bune si frumoase pină cind Marie zice:
- Ioane, ii un singur bai!
- Care, Marie, nu-ți place sau ce?
- Ma Ioane, tu f.... ca negrii!

Mergi la inceput

Un reporter aude ca la o stana niste ciobani intretin relatii sexuale cu oile. Vrand sa scoata un articol reporterul se duce la stana.
- Bai ciobanilor cum d-zeu puteti sa faceti una ca asta?
Ciobanii:
- Pai incearca si matale sa vezi ce bine e!
Pana la urma reporterul este convins de ciobani dar ii roaga sa nu rada de el.. Reporterul prinde o oaie si isi face treaba la care toti ciobani incep sa rada.
- Ba de ce draq radeti de mine ca mi-ati promis ca nu o sa radeti! la care ciobanii:
- Ba da chiar pe urata aia ai luato si tu!

Mergi la inceput

10 persoane, tipi si tipe, se hotarasc sa plece la munte.
Ajunsi acolo le vine ideea sa faca o orgie. Se aduna intr-o camera, sting lumina si incep. Dupa o jumatate de ora, unul se desprinde din imbirligatura, aprinde lumina si zice:
-Ba, hai sa ne organizam ca e a 3-a oara cind iau m......!

Mergi la inceput

Doi studenti de la ASE(tip si tipa) sunt impreuna intr-o camera de hotel(erau la munte). Pe la miezul noptii, studentul zice:
- Actiunile sunt in crestere!
- Imi pare rau, dar BURSA este inchisa, raspunde ea!
Dupa vreo cateva minute, iar:
- Actiunile cresc tot mai mult!
- Imi pare rau, BURSA este inchisa!
Si iar..
- Actiunile au atins nivelul maxim!
- Imi pare rau, BURSA este inchisa
Dupa cateva minute, dupa ce se mai gandeste putin, tipa zice:
- S-a deschis BURSA!
- Imi pare rau, am vandut actiunile pe sub mana!!!

Mergi la inceput

Un mos, cam la 80 de ani, vine la un hotel cu o gagica blonda tare. Merge mosu` la receptie si cere o camera la etajul 10. Ia cheia, o conduce
pe gagica la lift si el o ia la fuga pe scari. A doua zi mosul vine cu o gagica roscata beton, beton. Merge la receptie, cere o camera la etajul 10, ia cheia, o conduce pe gagica la lift si el o ia la fuga pe scari. A treia zi faza se repeta, numai ca acum mosu` vine cu o gagica bruneta. Exasperat tipul de la receptie il intreaba:
- Tataie, de ce le conduci numai pe tipe la lift si dumneata urci pe jos pina la etajul 10? Nu obosesti?
- Ba da, taica... dar faci o limba dup-aia....

Mergi la inceput

Un tigan si un negru stau de vorba.
Tiganul: Ma, negrule, cum de ai tu copiii asa de negri?
Negru` isi scoate p..a si zice:
Ma,tigane, a ta este atat de lunga?
Tiganul: Nu!
Negru` : A ta este atat de groasa?
Tiganul: Nu!
Negru`: Ei, vezi! Intra lumina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Bogux, simpatice bancuri, mai zii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Doi tipi, amindoi casatoriti, stau de vorba:
- Nu stiu ce sa ma mai fac! De cite ori vin acasa dupa ce am baut, sting luminile, opresc motorul si imping masina in garaj. Imi scot pantofii, urc scarile cit de incet pot, ma dezbrac in baie, ma strecor in pat si nevasta-mea tot tipa la mine ca unde am umblat pina la ora aia!
Prietenul sau se uita la el si-i spune:
- E evident ca procedezi gresit. Eu scirtii rotile pe autostrada,
trintesc usa, fac galagie pe scari, imi arunc pantofii in dulap, sar in pat, imi frec miinile de fundul nevesti-mii si-i zic: Ce zici de o m... mica? Si ea intotdeauna se face ca doarme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Kiar ca sint deokiate bancurile astea!!!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput