Bucurii de sept - oct 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 14
adameasca spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Inni, stiam ce inseamna, numai ca eu nu ma simt nici acum "in virtute", dar la 60 de ani...
Pai atunci e momentul de glorie.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
inni spune:
Da, Ileana..crezi ca nu cunsoc si eu senzatia ?..dar acum ma abtiiiiin ca am ajuns la saturatie. Ma simt foarte dizgratioasa. N-am avut niciodata asa kile multe... nici nu-mi vine sa ma mai dezbrac
...oglinzile le ocolesc cat pot si am nu mai putin de 4 in casa.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

amarantina spune:
Dragele babei, atunci astept varsta pensionarii poate poate o sa devin si eu virtuoasa. Indiferent de aspect. ![]()
adameasca spune:
Inni, atunci poate nu stii cum e sa fii rea de foame.
Ca gratioasa si slaba nici eu nu ma simt, iar oglinzile le ocolesc sistematic. ![]()
Bantui pe forum si nu gasesc un subiect haios. Il mai stiti pe ala cu toaletele?
Cautam ceva asemanator, dar vand ca nu prea se gaseste... Si dau peste diverse topicuri pe la parintii intreaba si ma ia cu nervi. Aceleasi discutii de 3 ani incoace. ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
inni spune:
Chiar mey voi v-ati gandit la lumea cealalta ? Eu nu cred ca exista...desi mi-ar placea sa mai fie ceva
.
Io am demult o problema..ma framanta o chestie. Si anume....mie mi se pare ca Bucurestiul asta o sa se umple de cimitire. Stateam intr-o zi si ma intrebam de ce oare nu mai distrug astia din ele....sau sa le comaseze cumva. Pai peste 50 de ani...n-o sa mai ai loc de ele. SI vad ca moda noua e sa-ti cumperi teren si sa-ti faci cimitir particular.
Io am sa-i spun lu' fi-mea ...ca la 85 de ani cand voi muri sa nu ma ingroape in cimitiru' Oanei Zavoranu. 
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

amarantina spune:
Sobectu cu toaletele a fost cel mai haios ever. Nu cred ca am mai ras cu atata pofta la altul.
adameasca spune:
Io personal nu cred in lumea ailalta. N-am o explicatie logica a neincrederii mele, pur si siplu nu ma mai vad facand si altceva in alta lume. ![]()
Inni, poate o veni si la noi moda incineratului si mai scapam de cimitire. Teoretic se ingroapa si morti peste morti dc sunt din aceeasi familie, parca. Nu prea ma pricep si nu mi-am pus problema. In Buzau in ultimii 10 ani un singur cimitir s-a marit, dar era oricum in pustietate la marginea orasului, pe centura. ![]()
Sim, poate dc mergi la sala constant o sa scapi de colacel.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...