Bucurii de sept - oct 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mai, nu chiar toata ziua, doar dimineata la cafea vreo 3 ore si dupa amiaza, dc au timp cate o ora, doua maxim. Oricum, mi se pare o activitate imposibila cusutul la goblen. Ce sa va mai zic de tata, mai sa-l facem si hacker. Ca a auzit el de-o firma de nu-stiu-unde ca are magazin virtual si da-i si navigheaza pe site-ul alora, s-a prins el cum sta treaba cu mouse-ul, cu scroll-ul. La 60 si ceva de ani...

PS: am si io o intrebare, cam tampita: voua nu vi se face foame nopatea dc stati treze pana tarziu? Eu am luat cina pe la 7 jumate si acuma ma ia cu lesin de foame. Am incercat eu o portocala, un mar, mi-e foame rau.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Mie mi-a venit 3mil regularizarea. Habar n-am de ce. Singura ipoteza ar fi ca s-a racordat cineva ilegal la contorul meu, neplauzibila de altfel.

Mergi la inceput

Sim, sa dea Domnul sa ne gaseasca pensia aci, pe forum.
Inni, am patit si noi asa in tineretze cu facturile. Cat despre regularizari, noi suntem mereu pe minus, de regula 1 mil jumate, doua pe minus.
3 milioane regularizarea????????????? E enorm, vezi sa n-ai contoarul defect, ce naiba.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Mie de la alaptatul asta mi-e o foame permanenta. Numar zilele pana la 1 martie, mai am un pic si-mi cumpar un calendar din ala de perete, cu cate o zi pe pagina, sa le ruuuup una cate una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ce-am gresit cu "in virtute" ?...ca m-ai facut sa ma uit in DEX..si am gasit urm. def "inclinatie statornica speciala catre un anumit fel de indeletniciri sau actiuni frumoase". Eu stiam ca se fol. si ca sa arati o insusire a unei persoane..tu probabil stii doar de variantele si expresiile.."in virtutea...pe baza.."..etc etc..variatiuni. Deci e corect..dupa mintea mea.

Pai Ileana...daca ai mancat chestii care-ti fac aciditate...normal ca ti-e foame. Si mie mi se face..dar ma abtin.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Numa ca io nu laptez. Mi-e foame, pur si simplu. Normal ca acuma mananc un sandwich... Vrei sa numar si eu cu tine??????? Macar tu sper sa poti scapa de insomnii...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Noi ne-am apucat si am cautat facturile anterioare...doar-doar gasim o greseala. Draci. Nimic. Niciodata nu mi-a venit asa mult. Pana la urma e corect...au fost luile cand nu au dat drumul la caldura si am stat cu caloriferul in priza in camera la Ami.

Mergi la inceput

Inni, stiam ce inseamna, numai ca eu nu ma simt nici acum "in virtute", dar la 60 de ani...

Mergi la inceput

Inni, ci cum naiba te abtii? Mie dc mi-e foame nu pot sa adorm, nu pot sa gandesc, nu pot sa fac nimik.
Eu zic ca e corect folosit cuv virtute, la insusiri ar merge virtuos.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Eeeeh nu zice. Nu stii cum o sa te transforme menopauza si frica de...lumea cealalta.

Mergi la inceput