Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi.
Of....am vazut si eu pozele Mariei.......si m-am intristat tare mult.

In rest, noi suntem bine.....cu multa treaba - eu -.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca ti-am trimis PM.
Astery, Silvi asa am citit si eu, intr-adevar Belladonna era folositin antichitate ca drog, dar in homeopatie e folosit cum a zis si Silvia in dilutii foarte mari.
Astery tu ii dai in fiecare zi Belladonna si Chamomilla?
eu i-am dat aseara Chamomilla si nu stiu daca de la ea, dar nu s-a trezit fiu-mio deloc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bianca bafta la examen.
Dana am vazut cum radeau bebeii aia>mai fetelor va dati seama cum e cand plang toti patru?
Am vazut si eu subiectul cu Mariuca Andreei , mi-au dat lacrimile uitandu-ma la pozicile cu ea, Maricica si frumusica printesa.Dar vorba voastra cui spune ea mama?

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vai Cristina, ntz, ntz, ntz.....sa droghezi tu frumusete de copil..pai se poate asa ceva?!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Mie mi-a placut faza aia cu femeile din antichitate care isi puneau picaturi de Belladona in ochi ca sa para mai mari si mai stralucitori, chit ca nu mai vedeau mare lucru....

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Haideti mai fetelor...ca ma intristati.
Cui spune Mariuca mama?...cu siguranta bunicii.
of,of.... .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Si apropo de gemeni, tripleti etc......am vazut la odisee la mamicile de iulie-august 2007 (unde e si Daniela noastra) ca sunt 3 perechi de gemenei....plus ca sunt 107 mamici(va dati seama acolo discutii, noi am fost parfum) si ce m-a surprins foarte tare a fost ca o graviduta de acolo, cu DPN 04.08.2007 stia deja sexul bebului.....probabil facuse 3D/4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

capitol nou

Mergi la inceput