Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (13)
Raspunsuri - Pagina 8
tumpi spune:
intr-un final am reusit si eu sa fac prajitura cu mere, nu e ea f gogosica,dar tareeeee buna e.Din lipsa de tavi,fac in ce am,de aici dimensiunile astea
praji cu mere
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Balbina spune:
Cristina,
Ioana, super prajitura cu mere, stiu ce buna e. Mie imi iese cam tot atit de inalta, asa ca ai nimerit o tava numai buna.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
mariussimiuc spune:
Natalia,se pare ca este cineva pe aici invidios pe reusitele tale,care voteaza subiectul mediocru. Eu stiu cine e dar astept...poate o da fair play-ul afara din casa...
Miha
Balbina spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Natalia,se pare ca este cineva pe aici invidios pe reusitele tale,care voteaza subiectul mediocru. Eu stiu cine e dar astept...poate o da fair play-ul afara din casa...
Sincer, n-am vazut inca nici un subiect votat ca foarte bun de aceasta persoana, cel putin in bucatarie, nimic nu-i place, nimic nu-i convine
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
aime spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
cin' sa fie mey? (eu vb serios, ca n-am habar )
este un subiect super, eu le am salvate "fir a par" si mi-am dat si votul ...din pacate acu is la dieta, da tot citesc
aime si Vladimir
aime spune:
quote:
Originally posted by copiloi
aime, da click pe stelutze si afli!
iaca ca am aflat ... nu stiam de chestia cu click-ul
Natalia
Balbina spune:
Aime, e o chestie recenta de tot, de azi chiar. Mi-a placut fraza de la sfirsit din anuntul adminilor: Have some fun
Chiar ca!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
aime spune:
Aha, apoi eu de cand cu serviciul...intru numa pe la subiectele mele preferate si gata, ca timpu-i masurat