Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 27
caminik spune:
Buna fetelor!Vin si eu la raport,am 80 kg. Nici nu imi vine sa cred!As vrea sa tin post dar poate sa-mi spuna si mie cineva cum se impaca postul cu dieta?Stiam ca atunci cand tii post te ingrasi.Cum sa fac sa nu patesc asta?Care stie vreo dieta de post?
Carmen_Marieta spune:
Buna seara fetele , vin si eu la raport: 2 kg date jos dar GREUUUUUUUUUUUU!!!! mai intai se vede la talie am luat haine cu 1-2 masuri mai mici(depinde de model) dar la cantar foarte greu se misca acul

.
Caminik eu tin post si mananc legume multe, fructe, varza calita cu putin ulei de masline, cartof copt cu multe masline, bineinteles cat mai diversificat, si nu lipseste kg de mandarine/portocale/mere.
Olim poate ca BB nu apare din cauza kg-lor in plus. Eu am inceput sa tin dieta din ianuarie, si de atunci ma simt mult mai bine. Am vorbit cu dr. si mi-a spus ca si kg in plus poate sunt o cauza ca nu raman innsarcinata(noi incercam de 3 ani). Oricum bafta la BB si la KG pierdute.
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
cocufan spune:
salutare tuturor!
nu stiu de ce dar azi mi-a fost tare greu. m-a apucat pofta de dulce si am mancat vreo 6 bombonici mentolate fara zahar. dieta mea interzice si indulcitorii asa ca am incalcat-o. dar mi se pare o eternitate pana joi cand in sfarsit se termina prima faza.
din faza 2 am voie fructe la gustari si atunci imi e mai usor sa rezist la dulciuri. de proteine, legume si cereale imi e deja lehamite. incerc sa-mi fac mesele cat mai aspectoase si folosesc condimente variate dar...
cocufan spune:
in plus sunt intr-o perioada destul de stresanta si mai mereu sunt pe drumuri nu am timp sa-mi fac exercitiile. am tot citit ca seara nu e bine sa le faci. ma rog, imi cam caut scuze.
cocufan spune:
cat despre cura cu orez...am tinut-o si eu si mi-au trebuit 4 ani sa pot include orezul in meniul meu macar o data la 1 luna. atunci am slabit destul de mult dar nu am reusit sa ma mentin. da, Kriss, de acord cu tine. atentie fetele! recomand ceai verde antiadipos sau de crusin.
cocufan spune:
dulcetica, caminik, sigur ca postul poate ingrasa ca doar si cartofii prajiti sunt de post, deasemenea ingrosala de faina si apa, painea unsa cu margarina si dulceata si sa nu mai pomenesc de multitudinea de produse semipreparate si preparate de post care au invadat si hipermarketurile noastre.
dar postul pe langa rugaciune si introspectie, presupune un stil de viata sanatos si echilibrat. ideea e ca mananci ca sa traiesti si nu invers. asa ca atentie la modul de preparare si la cantitati.
sunt foarte bune supicile de legume, salatele cu tofu (branza de soia), cerealele cu lapte de soia, legume scazute, cartofii fierti in coaja sau copti cu putina margarina, etc.
va doresc un post usor si benefic!
Marilena12 spune:
Si muuulte, multe salate de legume si fructe in post! Fara paine, fara semipreparate fara prajeli. La multitudinea de substitute ale carnii care contin proteina vegetala, practic, postul nu prea mai e post, ingreunezi mai mult organismul si il incarci cu toxine decat atunci cand consumi proteina animala in mod echilibrat. Dar postul tinut corect este o minune de la Dumnezeu atat pentru trup, cat si pentru suflet!
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
Poze cu Anna
caminik spune:
Multumesc mult fetelor pt sugestii .Sper sa ma descurc si cu postul si cu dieta.Nici la mine nu lipsesc fructele mai ales kiwi,imi plac f mult.Spor la slabit si la cat mai multe kg date jos.
kriss79 spune:
Neata, vin cu vesti noi: am mai dat un kg jos
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina