Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)
Raspunsuri - Pagina 26
Marilena12 spune:
Buna, raportez si eu 1 kg in minus, cu mare chin. Astept floricica.
De maine ma apuc de orez fiert. Duminica placuta!
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
Poze cu Anna
zouzounaki spune:
fetelor voi ce diete tineti????eu una nu tin una speciala...doar ca imi calculez caloriile si nu amestec mincarurile intre ele...de 3 zile maninc filet de curcan la gratar un cirnat si salata k jumate lingurita ulei si seara sau cind nu mai pot de foame fulgi de cereale,dar din faina neagra cu 1% grasimi...pt dieta...acuma mi-au vent rusii si ma arata cu un kg mai mult
...oare e normal???/
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
Luna75 ai putea sa treci lista cu caloriile exact pe prima pagina ca sa fie foarte usor de gasit...ce zici? e buna ideea?
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
quote:numai orez fiert? cite zile??
Originally posted by Marilena12
Buna, raportez si eu 1 kg in minus, cu mare chin. Astept floricica.De maine ma apuc de orez fiert. Duminica placuta!
Poze cu Anna
Parintele Arsenie Boca
Luna75 spune:
Sosesc si eu la raport cu un kg.in minus si un mic truc care ajuta la slabit:in fiecare dimineata se va bea aprox.o jumatate de litru de apa cu zeama stoarsa de la o lamaie sau 2 lingurite de otet de mere
zouzounaki,retentia de apa e de vina,e normal
Lista cu calorii pe prima pagina e o idee buna intr-adevar.La deschiderea capitolului urmator,il voi atasa.
In ceea ce priveste cura cu orez de fiert,ea poate varia de la doua-trei zile la o saptamana.Din cate stiu eu e dieta preferata a d-nei Tatu (i-am uitat prenumele)de la 3 x femeie
Am incercat-o si eu mai demult insa am pregatit orezul cu cub Knorr,in mod normal se mananca fara sare.Am avut o experienta placuta deoarece in timpul curei nu imi era foame deloc.Eu am rezistat doar 4 zile,cred ca ma slabit un kg.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
salutare tuturor
eu am 86 de kile, si asta datorita faptului ca trebuie sq imi vina rusii
, si eu care aveam sperante de un
luna asta, plus ca sambata am mancat la Mc, si am baut Fanta de portocale, 2 doze si o punga de seminte de bostan

spar sa imi revin saptamana asta,deja m-am pus serios pe treaba, mai ales ca bebe se lasa tare asteptat
Am inceput cu 5 km de bicicleta, 20 de pillates plus un masaj anticelulititc cu loreal.Sper ca maine sa ma pot duce la bazin.DACA BEBE NU VINE, ATUNCI AM SA MA REORIENTEZ SPRE MAI MULT SPORT!
va doresc o saptamana buna tuturor
Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by zouzounakiquote:numai orez fiert? cite zile??
Originally posted by Marilena12
Buna, raportez si eu 1 kg in minus, cu mare chin. Astept floricica.De maine ma apuc de orez fiert. Duminica placuta!
Poze cu Anna
Parintele Arsenie Boca
De regula eu tin 3 zile sau cand nu pot macar o zi intreaga, apoi legume salata, apoi alta zi de orez, etc. Alta varianta este sa ai o masa dimineata de orez fiert, si la amiaza o salata mare cu legume si suc de lamaie. Eu pap orezul cu putin delikat sau alt condiment (usturoi si busuioc, curry, etc), mi-e sila sa-l mananc fara nimic, si tot slabesc destul. Daca ai probleme cu retenta de apa, orezul fiert este ideal, elimini foarte bine lichidele din tesuturi. Plus de asta, orezul fiert este foarte satios, asa cum spune Luna, nu ti-e deloc foame cateva ore bune. Ambitie si determinare sa fie!
Poze cu Anna
kriss79 spune:
aveti grija ca orezul constipa![]()
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Incercari bebik
Cristina
dulcetica spune:
Eu m-am urcat azi pe cintar si am pus la loc 0.5kg,adica am 55.5kg.M-a cam enervat chestia asta si am ajuns la concluzia ca un singur lucru m-ar tine departe de dulciuri si anume sa tin post.Nu stiu exact ce voi minca dar incerc....Stiti voi mincare de post care slabeste?Chiar aveam impresia ca postul ingrasa!