Grup de suport pt.slabire 5 kg.(7)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Fetelor,simt ca de data asta reusesc.........am asa o mare ambitie sa slabesc(sper sa nu vb prostii si sa ma tina).

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor, am mai slabit 1 kg. Nu tin un regim sever, doar ca nu mananc seara, nu mai beau sucuri, nu mai mananc dulciuri. Ma gandesc ca poate asa ma obisnuiesc sa mananc sanatos. Precizez ca am slabit 2 kg in 3 sapatamani. Eu ma gandeam si ca 1 kg in 2 sapt ar fi bine, numai sa o tin tot asa. si multela toate ambitioasele.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akarika spune:

Buna fetelor,Sper sa nu va suparati ca ma bag si eu ca musca -n lapte peste voi dar am si eu o problema.Am 1,60m si 54 de kg ,nu ma deranjeaza kg ci burta care e imensa cine ma vede zice cas insarcinata in 6 luni dar de unde ca nu sant.Ce sa fac sa scap de ea de mancat nu prea mananc in schimb beau sucuri cam un litru pe zi.daca stiti vreo dieta sau ceva exercitii in afara deabdominale pe care nu prea pot sa le fac va rog sa-mi spuneti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna Aka, din cate cred eu ar trebui sa inlocuiesti sucurile cu apa si sa incerci sa faci abdomene. Iti doresc succes

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

iuca si didi-anda,bine v-ati intors printre noi
Moira,eu am scris de multe ori despre fazele lunii si slabirea,in speranta ca nu voi plictisi fetele voi reveni putin mai tarziu cu niste infromatii pentru tine
caminik,eu cred ca nu ar trebui sa iti indulcesti apa de baut cu nimic,da-i eventual gust de lamaie sau portocale iar zaharina las-o pentru ceai sau cafea.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Olim,mi-a placut sa vad ca ai pierdut deja 3 kg.-nu le lasa sa se intoarca,abia astept sa ajungi la 80.
Danitin,kriss79 nu ati trecut de cateva zile bune pe la noi

Mergi la inceput

Moira,am gasit usor una din postarile mele anterioare despre influenta lunii asupra slabitului-sper sa iti fie de ajutor,eu am fost constiincioasa metodei o lunga perioada de vreme si mancam destul de des si lucruri nerecomandate in dieta fara sa ma ingras.

Iata si cateva informatii despre influenta Lunii asupra slabitului
In legatura cu subiectul,am citit o carte foarte interesanta,cu multe explicatii,insa in general greu de aplicat .Eu cel putin nu am timp sa urmaresc cand e Luna in Berbec sau in Capricorn sa mananc un anumit tip de mancare .
Insa am retinut cateva sfaturi pe care le si aplic,in mai mica sau mai mare masura.
Perioada propice slabirii:2 saptamani cand luna e in descrestere,perioada in care se poate manca bine,chiar lucruri interzise,deoarece organismul nu asimileaza usor hrana,iar cei care tin diete au mai putin de luptat cu poftele.
In ziua de Luna plina si de Luna noua este binevenita o zi de post,daca se poate numai cu apa,deoarece in aceste zile corpul se dezintoxica puternic,daca e posibil se poate continua si cu 2-3 zile de fructe si legume.
In perioada cu Luna in crestere trebuie evitate grasimile,dulciurile deoarece in aceste doua saptamani corpul are tendinta de a acumula toata hrana,pe care o primeste.Tot in aceasta perioada se vor lua vitamine,medicamente,sulimente deoarece au o actiune mai pronuntata.
O alta chestie interesanta este sa incepem orice activitate de durata,in perioada Lunii noi,deoarece capatam o forta deosebita si putem renunta mai usor la obiceiurile proaste.

Mergi la inceput

Am nevoie de ajutor !

Ma gandeam sa pun cate un link la capitolele anterioare pe prima pagina dar bineinteles nu stiu cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am trecutLuna
Nu mai am noutati..cateva sute de grame ..dau raportul la inca minus un kg
Rezist eroic sa nu consum dulciuri, pizza, fainoase, prajeli! Multa apa in schimb, fructe, legume fierte, pui , peste la cuptor, ton in apa sau suc propriu...

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Moira,am gasit usor una din postarile mele anterioare despre influenta lunii asupra slabitului-sper sa iti fie de ajutor,eu am fost constiincioasa metodei o lunga perioada de vreme si mancam destul de des si lucruri nerecomandate in dieta fara sa ma ingras.

Iata si cateva informatii despre influenta Lunii asupra slabitului
In legatura cu subiectul,am citit o carte foarte interesanta,cu multe explicatii,insa in general greu de aplicat .Eu cel putin nu am timp sa urmaresc cand e Luna in Berbec sau in Capricorn sa mananc un anumit tip de mancare .
Insa am retinut cateva sfaturi pe care le si aplic,in mai mica sau mai mare masura.
Perioada propice slabirii:2 saptamani cand luna e in descrestere,perioada in care se poate manca bine,chiar lucruri interzise,deoarece organismul nu asimileaza usor hrana,iar cei care tin diete au mai putin de luptat cu poftele.
In ziua de Luna plina si de Luna noua este binevenita o zi de post,daca se poate numai cu apa,deoarece in aceste zile corpul se dezintoxica puternic,daca e posibil se poate continua si cu 2-3 zile de fructe si legume.
In perioada cu Luna in crestere trebuie evitate grasimile,dulciurile deoarece in aceste doua saptamani corpul are tendinta de a acumula toata hrana,pe care o primeste.Tot in aceasta perioada se vor lua vitamine,medicamente,sulimente deoarece au o actiune mai pronuntata.
O alta chestie interesanta este sa incepem orice activitate de durata,in perioada Lunii noi,deoarece capatam o forta deosebita si putem renunta mai usor la obiceiurile proaste.

Luna75, merci frumos pentru info. Esti o dulce.
Cred ca o sa caut si eu o carte despre fazele lunii pentru ca mi se pare ceva foarte interesant. Plus ca nu mai stiu ce sa fac. M-am saturat sa ma tot privez de papa bun...dar asta este viata.
Eu pledez si pentru sport si cu toate acestea sunt ultima care urmez sfatul din cauza de lene si oboseala. Toata ziua stau pe scaun la serviciu cu ochii in calculator si apoi vin acasa fara nici un chef de aerobic. Trebuie sa ma ambitionez si sa fac ceva, mai ales ca trebuie sa ma intalnesc cu domnul sot de Dragobete si nu vreau sa ma vada ca un .
Va pup si sa stiti ca uneori cand am tentatia de a scapa printre dulciuri si alte bunatati, ma gandesc ca mai bine nu, ca primesc bila neagra de la fete si chiar porcusori. Asa ca e bine sa ai un grup de sustinere

Moira

Mergi la inceput